Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pantolon lcw nın ztn kalıplarını bliosunuz geniştr hep. Oğlum 9 aylıkken gymişti. Ztn çok kullanmadk . En fazla 3 tür gydiği..papyonla beraber 10 lira olur cnm düz renk gömlek bulursan her renk uyar gbi ztn..
canm bende ki 18 aylık için ama ben aldığımda oğlum 6 7 aylıktı pantolonu katlamıştım cekette hiçte kötü durmuyodu yani oğlumun üzerinde resmini bulursam eklerim
Özel msj atmadım. Ben pantolon ve. Papyon için burdan yazdm sadece 10 lira diye. Cvbınızıda yeni gördüm. Düşünürsenz. Özelden blhilernzi bırakın yrn yollarım pant.la papyonu.
Cnm özelden blgilerni yolla pantolon ve papyon için 10 lira ne ki istersen başka bi takım daha alısın birini bayramda birini düğünde kullanrsn. Tby yne sana kalmış. Dedğim gbi bir gömlekle bnm parçaları kombinlersen olayı bitrrsn:)