Bebek İkinci El Konu silinebilir.

herpya

canım oğlum, mükemmel eşim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
191
11
68
Merhabalar, teklif edeceğiniz ürünlerin fotoğraf/il/kullanım bilgisi ve cm ölçülerini eklerseniz müteşekkir olurum, koyu renkli birşeyler arıyorum, mümkünse hem bayramda hem düğünde giyilebilecek(ki düğün özel, damat gibi de görünebilir, uyar) ama maddi olarak pek hoş durumda değilim...

beden ne desem yalan olacak, boy 73cm kilo 8.500gr, uyacak birşeyler arıyorum, kravat yerine papyon olursa candır. selamlar.

Pantolon ve papyon güsel ama uyumlu gömlek bulamadm bunu koydum şmdlik. Szde düz renk gömlek varsa sadece papyon ve pantolonu da verebilirm.

DİLERSENİZ BENDE BEBEK SMOKİNİ VAR KUYRUKLU CEKETİ OLANLARDAN :)
mevlidinde giydirmiştim ben
kilosunu tam hatırlamıyom ama sanırım 7-8 kiloydu tombul bi oğlum vardı :)

bende bebüş marka bordo takım elbise var bende bayramda giydirmiştim 2 kez anca giydi izmirdeyim ama haftaya izmite geçiyorum isterseniz resim eklerim beğenirseniz izmitten kargolarım

Bu O-3 ay yikandi ama hic giyilemedi 30 tl

Yasa cnm boylemiydi sen simokin diyince gozumde siyah beyaz gomlekli takim canlanmisti
Yok canim bunlar degil yabiinki
Bunlar da elimde var bayramlik.diye yukledim
smokini cekicem.birazdan
ama siyah beyaz degil Üzgünüm
Kizima krem aldigim.icin ogluma da krem almisyim ekru yani; (

Pantolon ve papyon güsel ama uyumlu gömlek bulamadm bunu koydum şmdlik. Szde düz renk gömlek varsa sadece papyon ve pantolonu da verebilirm.
selam, gömlek hariç ücret ne düşünüyorsunuz acaba? belirttiğim ölçülere uyar mı?
DİLERSENİZ BENDE BEBEK SMOKİNİ VAR KUYRUKLU CEKETİ OLANLARDAN :)
mevlidinde giydirmiştim ben
kilosunu tam hatırlamıyom ama sanırım 7-8 kiloydu tombul bi oğlum vardı :)
merhabalar, yükledikleriniz beklentilerime uymuyor, koyu renkli şeyler arıyorum, ve oğlum şimdi bile 8 kilodan fazla :/ bi salopet belki uyar gibi ama o da istediğim gibi değil, yine de çok teşekkür ederim. belirtmeyi de unutmuşum ama düğün tarihinde neredeyse 7 aylık olacak...
bende bebüş marka bordo takım elbise var bende bayramda giydirmiştim 2 kez anca giydi izmirdeyim ama haftaya izmite geçiyorum isterseniz resim eklerim beğenirseniz izmitten kargolarım
selam, fotoğraf eklerseniz çok sevinirim, belirttiğim ölçülere uyar mı? bilhassa takribi 1 ay sonrasına 1-2 cm uzama, ortalama 500gr fazlalık gibi düşünürsek?

Pantolon lcw nın ztn kalıplarını bliosunuz geniştr hep. Oğlum 9 aylıkken gymişti. Ztn çok kullanmadk . En fazla 3 tür gydiği..papyonla beraber 10 lira olur cnm düz renk gömlek bulursan her renk uyar gbi ztn..

canm bende ki 18 aylık için ama ben aldığımda oğlum 6 7 aylıktı pantolonu katlamıştım cekette hiçte kötü durmuyodu yani oğlumun üzerinde resmini bulursam eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…