Pantolon ve papyon güsel ama uyumlu gömlek bulamadm bunu koydum şmdlik. Szde düz renk gömlek varsa sadece papyon ve pantolonu da verebilirm.Merhabalar, teklif edeceğiniz ürünlerin fotoğraf/il/kullanım bilgisi ve cm ölçülerini eklerseniz müteşekkir olurum, koyu renkli birşeyler arıyorum, mümkünse hem bayramda hem düğünde giyilebilecek(ki düğün özel, damat gibi de görünebilir, uyar) ama maddi olarak pek hoş durumda değilim...
beden ne desem yalan olacak, boy 73cm kilo 8.500gr, uyacak birşeyler arıyorum, kravat yerine papyon olursa candır. selamlar.
Merhabalar, teklif edeceğiniz ürünlerin fotoğraf/il/kullanım bilgisi ve cm ölçülerini eklerseniz müteşekkir olurum, koyu renkli birşeyler arıyorum, mümkünse hem bayramda hem düğünde giyilebilecek(ki düğün özel, damat gibi de görünebilir, uyar) ama maddi olarak pek hoş durumda değilim...
beden ne desem yalan olacak, boy 73cm kilo 8.500gr, uyacak birşeyler arıyorum, kravat yerine papyon olursa candır. selamlar.
Ne kadar cnm fiyatiDİLERSENİZ BENDE BEBEK SMOKİNİ VAR KUYRUKLU CEKETİ OLANLARDAN :)
mevlidinde giydirmiştim ben
kilosunu tam hatırlamıyom ama sanırım 7-8 kiloydu tombul bi oğlum vardı :)
30 tlNe kadar cnm fiyati
Ayy cok merak ettim ben gormek istiyorum hemen :) begenirsem alcam bnimkinin kilosuna uygun olursa baska kiyafetler varsa onada bakarım
Yok canim bunlar degil yabiinkiYasa cnm boylemiydi sen simokin diyince gozumde siyah beyaz gomlekli takim canlanmisti
bu simokinin fiyatı nedir ve hangi şehirdesiniz acaba ?Cok guzel ama malesef bayramda giydirebilecegim bisey degil ...
selam, gömlek hariç ücret ne düşünüyorsunuz acaba? belirttiğim ölçülere uyar mı?Pantolon ve papyon güsel ama uyumlu gömlek bulamadm bunu koydum şmdlik. Szde düz renk gömlek varsa sadece papyon ve pantolonu da verebilirm.
merhabalar, yükledikleriniz beklentilerime uymuyor, koyu renkli şeyler arıyorum, ve oğlum şimdi bile 8 kilodan fazla :/ bi salopet belki uyar gibi ama o da istediğim gibi değil, yine de çok teşekkür ederim. belirtmeyi de unutmuşum ama düğün tarihinde neredeyse 7 aylık olacak...DİLERSENİZ BENDE BEBEK SMOKİNİ VAR KUYRUKLU CEKETİ OLANLARDAN :)
mevlidinde giydirmiştim ben
kilosunu tam hatırlamıyom ama sanırım 7-8 kiloydu tombul bi oğlum vardı :)
selam, fotoğraf eklerseniz çok sevinirim, belirttiğim ölçülere uyar mı? bilhassa takribi 1 ay sonrasına 1-2 cm uzama, ortalama 500gr fazlalık gibi düşünürsek?bende bebüş marka bordo takım elbise var bende bayramda giydirmiştim 2 kez anca giydi izmirdeyim ama haftaya izmite geçiyorum isterseniz resim eklerim beğenirseniz izmitten kargolarım
Pantolon lcw nın ztn kalıplarını bliosunuz geniştr hep. Oğlum 9 aylıkken gymişti. Ztn çok kullanmadk . En fazla 3 tür gydiği..papyonla beraber 10 lira olur cnm düz renk gömlek bulursan her renk uyar gbi ztn..selam, gömlek hariç ücret ne düşünüyorsunuz acaba? belirttiğim ölçülere uyar mı?
merhabalar, yükledikleriniz beklentilerime uymuyor, koyu renkli şeyler arıyorum, ve oğlum şimdi bile 8 kilodan fazla :/ bi salopet belki uyar gibi ama o da istediğim gibi değil, yine de çok teşekkür ederim. belirtmeyi de unutmuşum ama düğün tarihinde neredeyse 7 aylık olacak...
selam, fotoğraf eklerseniz çok sevinirim, belirttiğim ölçülere uyar mı? bilhassa takribi 1 ay sonrasına 1-2 cm uzama, ortalama 500gr fazlalık gibi düşünürsek?
canm bende ki 18 aylık için ama ben aldığımda oğlum 6 7 aylıktı pantolonu katlamıştım cekette hiçte kötü durmuyodu yani oğlumun üzerinde resmini bulursam eklerimselam, gömlek hariç ücret ne düşünüyorsunuz acaba? belirttiğim ölçülere uyar mı?
merhabalar, yükledikleriniz beklentilerime uymuyor, koyu renkli şeyler arıyorum, ve oğlum şimdi bile 8 kilodan fazla :/ bi salopet belki uyar gibi ama o da istediğim gibi değil, yine de çok teşekkür ederim. belirtmeyi de unutmuşum ama düğün tarihinde neredeyse 7 aylık olacak...
selam, fotoğraf eklerseniz çok sevinirim, belirttiğim ölçülere uyar mı? bilhassa takribi 1 ay sonrasına 1-2 cm uzama, ortalama 500gr fazlalık gibi düşünürsek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?