Konu sahibinin konu içerisindeki mesajlari

tatlikedi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
3.855
1.109
448
Merhabalar :42:

Benim önerim açilan bir konudaki konu sahibinin mesajlari ile ilgili olcakti.

Diyelim ki seneler öncesinde acilmis bir konu yeniden gündeme geldi (bu birisinin esip desip cevap yazmasiyla oluyor bilindigi gibi). Konunun ilk mesajini okuyoruz ve belki 100 tane sayfa içinden sadece konu sahibinin ne yazdigini merak ediyorum cogu zaman.

Her bir konu için bi seçenek olsaydi mesela "konu sahibinin bu konu için yazdigi mesajlari göster" gibi.
Veya konu sahibine ait mesajlar baska bir renkte cercevelense.

Bu tür bisey aklima geldi bilmiyorum herkes ayni seyi mi düsünüyor benim gibi.

Bilgisayar dilinde imkansiz diye bir sey yoktur bunu biliyorum ama vakit bulupta yapilir mi onu bilmiyorum, sadece bir öneri benimkisi :34:

Saygilar efenim :42:

Konu sahibinin mesajlarını arattığınızda konudakide mesajları çıkıyor.Sadece o konudaki mesajlarınımı görmek istiyırdunuz?

Konu sahibinin mesajlarını arattığınızda konudakide mesajları çıkıyor.Sadece o konudaki mesajlarınımı görmek istiyırdunuz?

Tesekkür ederim cevabiniz için :)

Evet mesajlari aratmayla görünüyor, benim demek istedigim sadece konuyla ilgili mesajlarinin gösterilmesi için bir kolaylik :)

Konu sahıbının profılıne gıdıp orada yazdıgı cevaplara tıklarsan cıkıyor ve hangı konuya yazdıysa konu baslıgı gorunuyor .

Konu sahıbının profılıne gıdıp orada yazdıgı cevaplara tıklarsan cıkıyor ve hangı konuya yazdıysa konu baslıgı gorunuyor .

Fakat farklı konulara yazdığı cevaplarda çıkıyor oradan ayıkla tek tek aç bak oluyor. Arkadaşımız burada tek bir konuya yazılmış diğerleri karışmadan görmek istiyor. Mantıklı. Ben 150-200 sayfalık başlık okuduğumu biliyorum. Bakalım konu sahibi ne demiş diye :19:

Konu içerisinde sadece bir üyenin mesajlarını okumak mümkün zaten.
Sadece okumak istediğiniz üyenin mesajlarını aratabilirsiniz.

Konunun bulunduğu alt foruma girin.
Konuyu bulun,açmadan konu başlığının sağındaki "Cevaplar: ... Görüntüleme: ..." bölümünde "cevaplar" kısmındaki sayıya tıklayın.
Önünüze çıkan küçük sayfada hangi üyelerin mesaj yazdığı - kaç mesaj yazdığı görünür.

Ctrl + F yaparak önünüze çıkan arama sayfasına mesajını okumak istediğiniz üyenin kullanıcı adını yazın.
Mesajını okumak istediğiniz kullanıcıyı bulduktan sonra yazdığı mesaj sayısının üzerine tıklayın.
Açılan sayfada da okumak istediğiniz mesajı "mesajı göster" ile açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back