• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KONU NASIL SİLİNİR??ACİL YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tatlfndk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
1.097
570
103
Herkese selam arkadaşlar hangi posta yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum yönetici arkadaslar yardm.edebilir mi? Mülakata gireceğim yakın zamanda o yüzden bu baslık dahil cinsellikle ilgili ve daha önceden birkaç baslk daha açmıstım hatta direk hepsini silebilir misiniz????? Çünkü araştırma yapılıyormuş hakkımda yani bütün özelimi öğrenmesin devlet kurumları 😳

Iyi de sizin burada kullandığınız nicki nereden bilsinler o kadar da araştırmazlar.
Kendi isminizle açtığınız sosyal medya hesaplarinizda gerekli düzenlemeleri yaparsanız yeterli olur diye düşünüyorum.

Iyi de sizin burada kullandığınız nicki nereden bilsinler o kadar da araştırmazlar.
Kendi isminizle açtığınız sosyal medya hesaplarinizda gerekli düzenlemeleri yaparsanız yeterli olur diye düşünüyorum.
Onlar çok ayrıntılı arastırıyor yani bulabiliyorlarmış bürokrat tanıdığımız var o söyledi

E posta adresimle yaptığım her işlem araştırılıyormuş mutlaka Mune Mune valla mülakatta bunu direk koyarlar önüme lütfen silin hepsini????🙏😢 Ay geleceğim söz konusu

Mune Mune ya çok önemli ama mülakata girmeden silinmesi gerekiyor hakimlik herseyi arastırıyorlar bilmiyodum bu kadar herşeye baktıklarını devlet kurumu netice de..Direk elerler beni lütfen yardımcı olun🙏😢

Okurlarsa dilbilgisinden puanınızı kırabilirler.

Herkese selam arkadaşlar hangi posta yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum yönetici arkadaslar yardm.edebilir mi? Mülakata gireceğim yakın zamanda o yüzden bu baslık dahil cinsellikle ilgili ve daha önceden birkaç baslk daha açmıstım hatta direk hepsini silebilir misiniz????? Çünkü araştırma yapılıyormuş hakkımda yani bütün özelimi öğrenmesin devlet kurumları 😳
Ben de kamu personeliyim bana da soruşturma yapıldı 2 sene önce. Buradaki konunun karşınıza çıkacağını sanmıyorum hatta ihtimal dahi vermiyorum.

Ben de kamu personeliyim bana da soruşturma yapıldı 2 sene önce. Buradaki konunun karşınıza çıkacağını sanmıyorum hatta ihtimal dahi vermiyorum.
Ama kaymakamlk,hakimlik sınavı için daha ayrıntılı araştırma oluyormuş

Canım burada kullandığın e postayı bilgilerine yazmazsın olur biter yüzlerce aynı isim soy isimde bile insan var eposta bana ait değildir der geçersin. Yeni Bi mail adresi ver oraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X