Bebek İkinci El konu basligimin kraft aura bebek arabasi ve 2 yas kiz kiyafetleri 8.sayfadan itibaren

ben her hangi bir art niyet olmadığını biliyorum, kusura bakma ne demek, önemli değil.
bu arada ne güzel sattıklarınızın bir sürü talibi çıktı...beğendiklerimin satılmaması halinde bana dönerseniz sevinirim.

canım merhaba. hakikaten durumlar epey karışmıış:) ben panço elbiseyi alayım çekileyim:) yıpanık değil değilmi bu arada. 15 tl olur mu. 7 tl de kargo vercem çünkü. olur dersen adres vereyim sende iban ver hallediverelim. özelden ibanını bekliyorum canım

Ya burdan yazilanl

Ya burdan yazilanlari hic takip etmemisim ben direk ozelden yazdim cok istedim ewimiz yakin oludugundan dolayi da elden alacam.urunlerin sahibi arkadas cok anlayisli ve kibar.herhangi bir art niyet olmadigina inaniyorum.ortaligi ben karistirmisim sanirim.kimse kusura bakmasin kizlar

Tmm cnm yok ne kusuru sen kusura bakma boyle olmasini gercekten istemezdim

Cnm senin kismetinmis demekki kiyafetler yaaa boyle olmasini gercekten istemezdim ya litfen kusura bakmasin kimse cok uzuldum gercekten

Slm cnm
Urunler te
Adidas ayakkabi ayirtildi cnm.

Slm cnm
Urunler simdi elime gecti ewet resimlerde guzel gorunuyorlatdi ama bu kadar yeni bu kadar temiz olacaklarini hic dusinmuyordum.cok cok cok iyisin birde koca bi poset hediye gondermissin hepsi cok isime yarayacak allah razi olsun.cok mutlu oldum.gercekten cok az bir para karsiliginda kizimin bir suru kiyafeti oldu sayende hakkini helal et.parani da guzel gunlerde bereketli bereketli harca.cok opuyorum.bol satislar diliyorum:)

Ne demek cnm guzel kizin cici cici giyinsin kiyafetlerini begenmene cok sevindim cnm. Guzel gunlerde kullanin sizde kiyafetlerinizi.

Cnm kalanlari tekrar yyukliuyorum eger istedigin bisey varsa bana geri donus yap.

Kalanlar bunlar cnm

İyi geceler cnm simdi kalan urunlerini gordumgri pantolon gri hirka ve tayti beyendim bunlari bana ayirirsan yarin goruselim telim var sende whatsapp dan bana ulasirsan goruselim

Evt ilgileniyorum ama ben corumda oturuyorum istanbul ici adres ayarlamaya calisiyorum

Eger bu arkadas vazgecerse ben de ilgilenebilirim. Beylikdüzü nde oturuyorum. Elden teslim edebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…