Canim kizin tam bir yasinda mi eger tam bir yasindaysa buyuk olur gibi bir coguAYRICA BEĞENDİKLERİM ŞUNLAR. HEPSİNE TOPLU FİYAT NBEDİR. KIZ 1 YAŞINDA 9,5 KİLO. OLMAZ İSE YA DA İSTEDİĞİM GİBİ ÇIKMAZSA İADE ALIYORMUSUN
Malesef yok cnmBU ARADA KIZ İÇİN ADİDAS VARMI 20 NO
evet 1 yaşında. ama 12-18 ay olacak zaten . sen 9-12 ay olanlara da 12-18 e olur demişsin ya. küçük olmasında sorun değil. işte küçük olan ya da elime aldığımda beğenmediğim olursa iade alıyormusun. ben öyle satış yapıyorum . yoksa elimizde patlar hiçbir keyfi kalmaz.Canim kizin tam bir yasinda mi eger tam bir yasindaysa buyuk olur gibi bir cogu
Kusura bakmayin simdi farkettim yazdiginizi. Suan hic bi urun satilmadi soranlar oldu ama kesin net bir donus yapilmadi.merhaba eger satilmadiysa kizlar icin eklediklerinizden sirayla gidiyorum 1.6.8.9.10.ve 12 yi istiyorum tsk ederim.
Canim senin sectiklerin arasindan minie li sweetle kot slopeti senden once biri sormus simdi farkettim eger o almazsa anlasiriz. Tabi geri alirim begenmezsen. Kucuk olmaz kesinlikleevet 1 yaşında. ama 12-18 ay olacak zaten . sen 9-12 ay olanlara da 12-18 e olur demişsin ya. küçük olmasında sorun değil. işte küçük olan ya da elime aldığımda beğenmediğim olursa iade alıyormusun. ben öyle satış yapıyorum . yoksa elimizde patlar hiçbir keyfi kalmaz.
Kusura bakmayin simdi farkettim yazdiginizi. Suan hic bi urun satilmadi soranlar oldu ama kesin net bir donus yapilmadi.
Ewet tatlim bunlari istiyorum:))Eki Görüntüle 1233529 Eki Görüntüle 1233530 Eki Görüntüle 1233531 Eki Görüntüle 1233532 Eki Görüntüle 1233533 Eki Görüntüle 1233534
Canim istediklerin bunlar dimi bi yanlislik olmasin
Tmm ozaman adresini gonder cnmEwet
Ewet tatlim bunlari istiyorum:))
canım özel mesaj attım bakabildin miTmm ozaman adresini gonder cnm
Baktim cnm da seni bekledim ben ama bi cvp yazmayinca arkadas almak istedi eger vazgecme gibi durum olursa sana donucem cnm.canım özel mesaj attım bakabildin mi
bana dönüş yapmadın amaaaCanim senin sectiklerin arasindan minie li sweetle kot slopeti senden once biri sormus simdi farkettim eger o almazsa anlasiriz. Tabi geri alirim begenmezsen. Kucuk olmaz kesinlikle
CNm arkadas soyledigi urunleri alacagini soyledi. Yani senin sectiklerinden kot slopet minie li sweet ayirtildi. Digerleri duruyor.bana dönüş yapmadın amaaa
AYIRTILDI AMA HENÜZ SATILMADI DİMİ:) EĞER VAZ GEÇER FİLAN DİYE BEKLİYEYİM OZAMAN. SEN KESİN SATILDI DİYENE KADAR BEKLİYCEM. SONRASINDA KALANLARI KONUŞURUZ. ÖZELLİKLE SLOPET İÇİN OKCNm arkadas soyledigi urunleri alacagini soyledi. Yani senin sectiklerinden kot slopet minie li sweet ayirtildi. Digerleri duruyor.
Tamam cnm arkadasa elden teslim edicem yakin oturuyomusuz eger kizina olmayacagini dusunurde vazgecerse seninle anlasirizAYIRTILDI AMA HENÜZ SATILMADI DİMİ:) EĞER VAZ GEÇER FİLAN DİYE BEKLİYEYİM OZAMAN. SEN KESİN SATILDI DİYENE KADAR BEKLİYCEM. SONRASINDA KALANLARI KONUŞURUZ. ÖZELLİKLE SLOPET İÇİN OK
e bana da aynı şeyi söyledin canım.nasıl olcak bu iş???Tamam cnm arkadasa elden teslim edicem yakin oturuyomusuz eger kizina olmayacagini dusunurde vazgecerse seninle anlasiriz
Cnm benim sen bana ilk pazartesi yazdin sonra dune kadar hic bisey yazmadin. Bana ozelden bile soranlar oldu onlari beklettim sali gunu baktim senden yine ses cikmadi carsamba gunu bu arkadasla anlastik. Senin istediklerin zaten satildi gibi bisey yarin elden teslim edilecek. Ama muzeyyenrize arkadasimin istedikleriyle seninkiler ayni degildi zaten. Sadece minieli sweetle kot tulum disinda. O farkli seyleri istiyor yani inan seni bekledim boyle olmasini istemezdim. Cogu kisi ilgileniyorum dedi sonra bidaha bisey yazmadi. Eger benim bi hatam varsa senden cok ozur diliyorum.e bana da aynı şeyi söyledin canım.nasıl olcak bu iş???
Cnm benim sen bana ilk pazartesi yazdin sonra dune kadar hic bisey yazmadin. Bana ozelden bile soranlar oldu onlari beklettim sali gunu baktim senden yine ses cikmadi carsamba gunu bu arkadasla anlastik. Senin istediklerin zaten satildi gibi bisey yarin elden teslim edilecek. Ama muzeyyenrize arkadasimin istedikleriyle seninkiler ayni degildi zaten. Sadece minieli sweetle kot tulum disinda. O farkli seyleri istiyor yani inan seni bekledim boyle olmasini istemezdim. Cogu kisi ilgileniyorum dedi sonra bidaha bisey yazmadi. Eger benim bi hatam varsa senden cok ozur diliyorum.
Yok cnm o arkadasla biz ozelden msj lasiyoduk sonra ben kiyafetleri kesin teğit etmek icin burdan yazdim oda yine ozelden cvp yazdi.dikkatli bakarsan zaten biz arkadasla 16:51 gorustuk burda yani sen bana adresini gonderdigin zaman diger arkadasla anlasmistik. Ya tekrar kusura bakma eger pazartesi gunu enazindan ayirt deseydin seni bir hafta da beklerdim bir ayda beklerdim. Ama sen o mesajdan sonra iki gun hic bisey yazmadin. Lutfen tekrar kusura bakmayin.güzelim mal senin istediğine satarsın, ama ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum, ilk ben yazıp talebimi bildirdim sonra mesajlarına bakarsan ben dün sana 17:56 da mesaj yazıp adres bilgilerimi iletip ibanını istedim sen 19:44 te diğer arkadaşın adres bilgilerini istedin.ne diyeyim, sanal ortam oluyor böyle şeyler herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?