- 23 Temmuz 2011
- 1.955
- 165
- 173
OlurTmm arkadas almazsa ilk size geri donus yaparim. Bende beylikduzunde oturuyorum uygun bir yer belirleriz
Eger size uuarsa uyarsa takas da yapabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlurTmm arkadas almazsa ilk size geri donus yaparim. Bende beylikduzunde oturuyorum uygun bir yer belirleriz
Yok cnm takas dusunmuyorum.Olur
Eger size uuarsa uyarsa takas da yapabiliriz
Cnm simdi ben anlayamadim. Ben ayakkabiyi kargo yapicam istedigin yere ister kadikoye yaparim ister coruma farketmez ptt kargo ile gondericem. Sanada iban no vericem odemeyi eft yapicaksin. Sen nereye kargo yapicagimi alici adi ve tel no yu ozelden msj at bana pazartesi hallederimCanm o zaman kadikoyde kardesim kargodan alacak sahrayicedid ptt kargoya verebilir misin ve ödemeyi nasil yapiyoruz ben bu sekilde ilk defa alicam da
Tmm cnm pazartesi gonderirim kadikoy dimi cnmCanm kardesimin ismi ......ptt kargoyla sahrayicedid ptt sine gönderebilirsen sevinirim
Kiz ve erkrk kiyafetlerin hepsi satildi. Sadece bot ayakkabilar duruyorhm slopet duruyor mu kızım için almak istesem
canım merhabalar. kargom dü elime ulaştı acak yazabiliyorum. ellerine sağlık süper şeylermiş.çoooooook beğendim. tertemizdi hepsi ve mis gibi kokuyordu. çok güzel oldular. yüzsüzlük yapıp istediğim hediye desen on numaraymış.) çok keyifli bir alışverişti. arkadaşlar güvenle ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapın. çok teşekkürlerKiz ve erkrk kiyafetlerin hepsi satildi. Sadece bot ayakkabilar duruyor
Iyi gunlerde kullanin cnm. Ben eski satilmayacak urunu burda satisa koymam zatencanım merhabalar. kargom dü elime ulaştı acak yazabiliyorum. ellerine sağlık süper şeylermiş.çoooooook beğendim. tertemizdi hepsi ve mis gibi kokuyordu. çok güzel oldular. yüzsüzlük yapıp istediğim hediye desen on numaraymış.) çok keyifli bir alışverişti. arkadaşlar güvenle ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapın. çok teşekkürler
Evet adidaslar satildi cnm bu arada kargonuzu esim verdi haberiniz olsunoff ya adidaslar gitmiş çok üzüldüm
su an bunlara ihtiyacim varBirde elimde bunlar var hanimlar
Eki Görüntüle 1527105 sayili kullanildi 15 tl
Eki Görüntüle 1527106 bebek havuzu 25 tl pompasida var ucretsiz vericem
Eki Görüntüle 1527107 kemerli bebek simidi 20 tl
Siz ne kadar dusunuyosunuz.. orta bir yolunu buluruzz merak etmeyinn...su an bunlara ihtiyacim var
sitelerden arastiriyorum ama pahaliya satiyorsunuz
ilk ikisini alabilirdim
ama dedigim gibi