Kayinvalidemle klasik gelin kaynana iliskisindeyiz pek haz etmez benden oglunu aldim diye:) onunda yemek yapmadi zamanlar oluyo ama genelde evi derli topludur yanihayırdır anne bizi istemiyor musun?
insanlar aneelerinin evinde anne yemeği yiyor sen bana yaptırmak istiyorsun
istemiyorsan net bir şekilde söyle diye konuşmayı deneyin
ben olsam bende utanırdım
kv nin tutumu nasıl mesela size?
Annemi cok seviyorum o yuzden onu kirmakta istemiyorum ama sanirim bu gidisle bende azalticam gitmeleri esim bisey demiyo zaten ama dediginiz gibi ben oyle hissediyorumBoyle annem olsa haftada 1 gitmem. Eşime de rezil olurdum sanırım. O bişe demese bile ben kendimi öyle hissederdim.
Haftada bir gitmeyin siz de , arayı daha da uzatın.Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
dediğim gibi yapabilirsinizKayinvalidemle klasik gelin kaynana iliskisindeyiz pek haz etmez benden oglunu aldim diye:) onunda yemek yapmadi zamanlar oluyo ama genelde evi derli topludur yani
Sizde ne zaman sizi davet ederse o zaman gidin..
Annenizde olsa belki bu saatten sonra gezmek kafası estiğinde evini toplamak, yemek yapmak istiyor..
Sanırım anneniz benim yaşlılığım
Gerçi ben şimdiden böyleyim
Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
Normalde anneler çocuklarının en sevdiği yemeği yapar gelmeden hazır eder. Evladına tabak tabak yedirip üstten aaaaaa ne yedin ki der. Bak senin için yaptım diye psikolojik baskı yapar. Bence annen senin gitmeni istemiyor ara ver bak bakalım ne yapıyor. Azcık değerin olsun.Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
gitmeyin bu kadar sık.Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?