Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu Annem
- Konu Sahibi Dilaraunl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.973
- 498
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Kayinvalidemle klasik gelin kaynana iliskisindeyiz pek haz etmez benden oglunu aldim diye:) onunda yemek yapmadi zamanlar oluyo ama genelde evi derli topludur yanihayırdır anne bizi istemiyor musun?
insanlar aneelerinin evinde anne yemeği yiyor sen bana yaptırmak istiyorsun
istemiyorsan net bir şekilde söyle diye konuşmayı deneyin
ben olsam bende utanırdım
kv nin tutumu nasıl mesela size?
Annemi cok seviyorum o yuzden onu kirmakta istemiyorum ama sanirim bu gidisle bende azalticam gitmeleri esim bisey demiyo zaten ama dediginiz gibi ben oyle hissediyorumBoyle annem olsa haftada 1 gitmem. Eşime de rezil olurdum sanırım. O bişe demese bile ben kendimi öyle hissederdim.
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
Haftada bir gitmeyin siz de , arayı daha da uzatın.Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
Kadın her hafta belki istemıyordur , kendıne ait bir düzeni yasantısı var.
Siz gideceğiniz zaman yemek , ev toplama temizlşk vs konularında kendını baskıda hıssedebilir.
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Gitmeyin...
Eğer neden ayağınızın kesildiğini sorarsa, açık açık söyleyin. Sen yoğunsun, zahmet vermek istemiyorum hem de eşime karşı mahcup oluyorum deyin...
Davet ettiği zaman gidin, eğer yine ortam aynıysa artık davet ettiği zamanlarda sizin de işiniz çıksın onun gibi...
Ayda bir görüşseniz yeter.
Eğer neden ayağınızın kesildiğini sorarsa, açık açık söyleyin. Sen yoğunsun, zahmet vermek istemiyorum hem de eşime karşı mahcup oluyorum deyin...
Davet ettiği zaman gidin, eğer yine ortam aynıysa artık davet ettiği zamanlarda sizin de işiniz çıksın onun gibi...
Ayda bir görüşseniz yeter.
- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.973
- 498
dediğim gibi yapabilirsinizKayinvalidemle klasik gelin kaynana iliskisindeyiz pek haz etmez benden oglunu aldim diye:) onunda yemek yapmadi zamanlar oluyo ama genelde evi derli topludur yani
ve gitmenizi azaltın bence
- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
Sizde ne zaman sizi davet ederse o zaman gidin..
Annenizde olsa belki bu saatten sonra gezmek kafası estiğinde evini toplamak, yemek yapmak istiyor..
Sanırım anneniz benim yaşlılığım
Gerçi ben şimdiden böyleyim
Aynen benimde,o yaşta yeniden "ay misafirim gelecek,ay temizlik yapıyım,yemek hazırlıyım" diye uğraşamam hiç.
- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
annen sıkılmış sizden belli ki... biraz ara verin her hafta gitmeyin
- 29 Aralık 2015
- 603
- 636
- 23
- 41
Normalde anneler çocuklarının en sevdiği yemeği yapar gelmeden hazır eder. Evladına tabak tabak yedirip üstten aaaaaa ne yedin ki der. Bak senin için yaptım diye psikolojik baskı yapar. Bence annen senin gitmeni istemiyor ara ver bak bakalım ne yapıyor. Azcık değerin olsun.Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
gitmeyin bu kadar sık.Merhaba hanimlar size danismak istedigim bi konu var; biz esimle haftada bi gun mutlaka annemlere gideriz artik alisilagelmis bi durum oldu ama sorunum su ki annem yaklasik bir senedir ne zaman arasam ornek veriyorum sali evde degilim persembe gelin der esime soylerim o gune kendini ayarlar o gun olunca annemi ararim aa siz gelicektiniz dimi bu gun aksam evde olmicam isim var der annem calisan bi bayan degil ama derneklere falan gider bi ortami var herneyse iste yada ben bu gun saat 11 de gelicem sen erken gelir yemek yaparsin diye oldu bittiye getirir gittigimiz gun evde ne yemek olur ne bisey daha eve yeni gelmis olur ev o bicim ne ortalik toplanmistir ne copler atilmis kapinin onune dizili poset poset cop durdugu gunler oluyo ya babam bunlara pek ses cikarmaz ama ben artik utanmaya basladim tamam esimde artik ailemden ama nolursa olsun en azindan ev toplu olur nebiliyim bana cok ters gelmeye basladi bu durum sizce ne yapmaliyim ufaktan anneme dokunduruyorum bi gunde evde olsan bi anne yemegi yesek gibi vesaire sanirim artik gitmek istemiyorum sizce nasil bi tavir sergilemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
annene uymuyor görünen o ki.