konu adamlığa geldiyse kalkıyım ben dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik herkesin hayallerini süsleyecek diye bir şey yok. Sizin evlenmek istemeniz gibi onun da istememesi çok normal. İsteklerin çatıştığı noktada ayrılmak en doğrusu. İyi yapmışsınız.

sıkıntı bu zaten evlenmek istemiyorum demiyor . evlenmek istediğini söylüyor sürekli .
ama gelecekle ilgili bişeylerden bahsederken evliliği kattı yoktu .

ben sizi tanımıyorum neticede değil mi? yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç bu.
bakın uzaktan gözlemle bile böyle elektrik veriyosunuz.
hemen ciddiye bindirebilecek biriyle görüşseydiniz o zaman mı diyim ne diyim?
insanlar önce deli gibi aşık olup sonradan aslında sevmiyomuşum ya diye düşünebilir.
biri benim kapımda ağladı, aşırı sevdiğini söyledi vs diye hisleri hep aynı kalacak diye bi garantisi var mı?
yok.
sonuçta eskiden de o sizi daha fazla seven siz daha az seven konumdaymışsınız, dengeler değişmiş, şu an demek ki siz daha fazla seven o çok da umursamayan konumda.
hisler değişir, suçlamak yerine geleceğe bakmak lazım.

aklımdan geçen bişey değildi bakın annemle zaten muhabbetleri var ve annem son zamanlarda kızdığı için görüşmelerimize bunu biliyordu bende telim yiğenimdeydi ona haber vermek için annemin telini aldım bi anda aklıma geldi sonra hemen yiğenimden teli alıp şaka olduğunu söyleidm . ondan cevap falan beklemedim yaniii .
ama sonrasında böyle bi cevap vermeyi düşündüğünü söyleyince bozuldum açıkcası .
anlatamıyorum sanırım .
planlı bi oyun oynıyım ama diye bişey yoktu

7 ayda evlilik düşünmek nedir ya?
Adam haklı bence o tarz konuşmamakta.
Sen neden hemen evlenmesini istiyorsun ki?
Biz de öyleydik, her gün görüşürdük, buluşamadığımız bir gün olsa kapıma gelirdi camdan bakışırdık.
İlk sevgili olduğumuzda 19 yaşındaydı eşim ve bana 30dan önce evlenmem demişti. Yani 10-11 sene evlenmeyeceğim, işine gelirse sinyali vermişti. Şu an 26 yaşında ve biz yaklaşık 3 senedir evliyiz.
Çoğu erkek hemen evlilik düşünmez ki sende düşünmemelisin.

Hemen anneden denemeler, sonra hemen şaka yaptım deyip çocuksu olduğunu göstermeler..
Yani bunaltmışsın bence adamı.. Hele ki olgun bir yaş 30. Ve o yaşlar daha tahammülsüz. Daha rahat, daha sakin kafa istiyor. Kafa dengi istiyor.
Sadece sevmekle olmuyor malesef.
Benim de eşimde beğenmediğim bir huy vardı ve o, o huyunu düzeltmediği için ayrılmıştım. Evlenmek istemeyen adam anında kendini düzeltip 1hafta sonra nişan taktı, 4 ay sonra düğün yaptı..
Ben kendimi geri çekince o bana geldi
Şimdi öyle olmuş sizin durum
O kendisini çekince siz daha bi bağlanmışsınız..
Ama sevgi olunca her şey aşılır
Eğer gerçekten seviyorsanız ne olursa olsun birbiriniz olmadan duramazsınız
Elbet bir yüzyüze gelme sizin tekrar sarılmanıza, barışmanıza yol açar..
Denemeyin, denediysrniz de bunu söylemeyin bilmesin.
Kaç sene önce fake hesap açıp işletmiştim eşimi, hala bilmez.
Bakalım hayırlısı olsun hakkınızda

sıkıntı bu zaten evlenmek istemiyorum demiyor . evlenmek istediğini söylüyor sürekli .
ama gelecekle ilgili bişeylerden bahsederken evliliği kattı yoktu .

ciddiysen neden ağzından umut verici bişey duymadım ...

Bunu siz yazmışsınız konunuzda. Üzgünüm ama bana kendi kendine gelin güvey olmuşsunuz gibi geldi. Adamın evliliği düşünmemesi onun suçu değil, çünkü mecbur değil.
Sizin böyle bir talebiniz varsa annenizden mesaj atmak yerine açıkça sormalıydınız, yoksa benim zamanımı çalma diyip o zaman bitirmeliydiniz.

keşke bunu konuda belirtseydim .
ADAM EVLENMEK İSTİYORDU sözde. yani öyle konuşuyoruz sürekli . ama eyleme dökülen ve konuşurken bahsettiği bişey olmadığı için zoruma gidiyordu sadece.

sürekli evlenmek istediğini söyleyip ama geleceğe dair bi plan bişey duymadım umuttan kastım bu . şuan sorsanız ciddiyim tabiki oyun mu oynuyorum ben der.

ve bu yüzden ayrıldım zaten ağladı günlerce kapımda yattı . .

ilişkiye evlenmek niyetiyle başlamış olmak illa sonu evlilikle bitecek demek değil ki..
evlenmek istediğini söyledi vs diyorsunuz da tanıdıkça vazgeçti belki..
şaka adı altında attığınız mesaj o kadar çocukça ki.. insan ister istemez düşünür ben bu insanla evlenmek istemekle doğru bir karar mı verdim diye...

onun üzerinden çook zaman geçti .. ve takıldığı bişey olmadı bu konuyla ilgili. annemle muhabbetlerinden dolayı takılcağı bişey değildi zatenn

Konunuzda adamın ağzından evliliğe dair en ufak birşey duymadığınızı söylüyorsunuz, tek derdi araba almaktı diyen sizsiniz. Şimdi ağız değiştirmenize gerek yok destek görmek için.

Konunuzda adamın ağzından evliliğe dair en ufak birşey duymadığınızı söylüyorsunuz, tek derdi araba almaktı diyen sizsiniz. Şimdi ağız değiştirmenize gerek yok destek görmek için.

buraya mesajların ekran görüntüsünü mü atayım ben napayım :????? evliliğe dair bişey duymadım deemedim! geleceğe dair planlarında hiç bahsetmediğini anlatıyorum ama takılıp ona sorduğumda aşkım saçmalama cart curt diyip bunla ne alakası var araba evliliğe engel mi derdi .
biz evliliği konuşup ama boşa konuşan bi çiftmişşiz dfeemk ki

onun üzerinden çook zaman geçti .. ve takıldığı bişey olmadı bu konuyla ilgili. annemle muhabbetlerinden dolayı takılcağı bişey değildi zatenn

o an takılmaz ama birikir bunlar. köy içinde zarf atmışsınız..
neticede birbirini tanıma ve aşkı sürdürme aşamasında yanlışlar yapmışsınız.
insanın aklında yer eder bunlar ve güveni azaltır. o noktada da sorgulama başlar.
en son abim duyar sen kızkardeşini yollarsın da patlak vermiş işte.

Çok çocukça hareketler. Yaşınızın 30 olmasına şaşırdım. Annemden yazdım ama şaka yaptım yazdım nedir, alttan alta laf sokmuşsunuz resmen. Ayrıca insanlar evlenmeyi düşünebilir ama hemen değil. Biz eşimle tanıştığımızda aklımızda evlilik vardı. İkimizde hissetmiştik birbirimizle evleneceğimizi, 8.senenin içindeyken evlendik. Aceleniz nedir yangından mal kaçırır gibi?
Ayrılma konusunda ise ne desem bilemedim. 30 yaşında kadının abisinin ağzına bakması... Liseli gibi abim kızar ama benim demesi çok itici.

şuan msj atmamakla en iyisini yapıyorsunuz
adam sizi silmiş ve demiş yani bir kere silerim diye
zaman verin kendinize ve unutun

söyleyebilirdi ozaman . her ayrıldığımda kapımda ağlamayabilirdi ozaman .
çok ümit vermiş haklısınız
sizde bişey göremediğiniz için iyice yanlış anlamayın çocukca psikopatlığa bağlamışsınız
annenizden mesaj atmak falan... resmen çok beklediğinizi belli etmişsiniz
önce niyeti varmış adamın sonra caymış belli

bana barışırsınız gibime geliyor yinede

Yaşınız kaç ?
Sevdiğin adam 30 kusurledeyse siz 25-26 civarindasinizdır.
Sevgilin Karşısında daha olgun ve ne istediğini bilen birini istiyor bence..
Çok çocukça ve oyuncu birisiniz..
Size nasıl olgunca yaklaşıp evlenme teklif etsin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…