Evlilik herkesin hayallerini süsleyecek diye bir şey yok. Sizin evlenmek istemeniz gibi onun da istememesi çok normal. İsteklerin çatıştığı noktada ayrılmak en doğrusu. İyi yapmışsınız.
bakın anlattığım bir iki detay ve ilişkinin tümünü bilmeden bu söylemler hoş değil !
bu adam zaten sürekli sensiz yapamıyorum her saniyem artık senle geçsin istiyorum ve niyetinin ciddi olduğunu söyleyen ama eylemde bişey görmediğim birisi .
evlilik meraklısı değilim .evlenip boşandım ve herkes biliyor . insanlar soruyor ' ee ne zaman bişeyler düşünüyosunuz diye '
bende verebilcek bi cevap yokkk.bana kalkıp benim kafamdaki düşünce 2 yıl sonra evlilik dese zaten beklerdim .
baba evinde bi bekardan çoık çok daha huzurlu mutlu ve rahatım zaten . ama insan ister istemez bişey duymak istiyordu .
Kırmak istemem ama ben en son eşime 22 yaşında o zaman arkadaşken ciddi olup olmadığını anlamak için “ben haftaya şarköy’e gidiyorum dedemlerin yazlığına, ohh orada gençlik kopuyor, disko falan da var, akdeniz akşamlarını da çalan gitaristler var kumsalda” avamlığını yapmıştım. Adam da tabii Şarköy’ ü görmemiş bilmiyor +65 yaş dedeler lokali olduğunu, hemen “benimle çıkar mısın?” Falan demişti de şarköy’e gitmeden ilişkiyi garantiye almıştı. (Te allahım yazarken utanıyorum)
Annem izin vermiyor, abim kızar gibi zarflar 30dan sonra pek ergence kalıyor.
Güzel bir yemeğe çıkıp karşılıklı hayallerinizi planlarınızı konuşsanız, biyolojik saatlerinizden bahsetseniz vs daha makul olabilirdi ya da tekrar bir araya gelirseniz makul olabilir.
Bir de nedense 30 üstü böyle takılan adamlar 22lik birini bulup ayrılıktan sonra hemen nikahı basıveriyorlar.
Biracı uğursuz baykuş Cemil gibi yazdım ama umarım mutlu olursunuz.
7 ayda evlilik düşünmek nedir ya?resmen böyle dedi . . 7 ay ya bunun yanı sıra kaç yıllık arkadaşımdı zaten birbirimizi tanıyorduk .
bu adam ciddi olduğunu söyleyen 30 küsür yaşında herif .
ama bir kez olsun ağzından geleceğe yönelik bişey duymadım .
sevgisinden şüphe hiç etmedim . bana bakışı ne bilim ya ...
her defasında ruh ikizini bulduğunu söyleyen sensiz saniyem geçmesin diyen , sensiz yapamam diyen ödleğin teki...
ciddi değilsen bunca zaman niye sürdü ? ciddiysen neden ağzından umut verici bişey duymadım ... hep böyle delirdim .
7 ay belki az gelebilir bazılarına ama inanın yaşanılanlar daha önemli bence.
biz hergün görüşür ,en kötü 2 günde bir görüşüp 7/24 konuşan dolu dolu yaşayan bi çifttik .
köye yerleşcez seneye diye zarf attım , üzüldü. demedi ki aslinko biz söz nişan bişey yapmış oluruz bu süre zarfında zaten sen nereye gidiyosun nasıl olcak nasıl yapcaz demedi .. üzüldü sadece ...
annemden mesaj attım ; oğlum kızımla bu kadar sık görüşmenizi istemiyorum falan bişeyler yazmıştım annemin haberi yok yine zarf atmıştım şok olmuş , ve o daha cevap yazmadan ben kendimden mesaj atıp şaka olduğunu söylediğimde ; bende yazcaktım ki ' x teyze bi yanlışımız mı oldu ben kızınızı seviyorum ' böyle yazmayı düşünmüş ... biz 30 luyaşlarda sözde ciddi bi ilişkideyiz. kalkıp ciddi düşünüyorum demeyi düşünmemiş bile. .
akıllı saat aldı kendine sonra dedi ki bi de arabayı yenileyim tamam bitti daha parayla bi işim yok . yani almayı düşündüğü ve birikimini kullanmayı düşündüğü tek şey araba kalmış .. bozuldum . tabi dedim evliliği faalan düşünmediğin için araba al bitti tüm hayalin dedim ..
en son ki mevzu ; evde tek kalıyordum annemler tatilde , alt katımda da abimler yaşıyor . . saat 12 de çıkmamı istedi. bende bu saate çıkamam abimler oturuyor ses olur inerken bişey olur , abim gelir , abim çağrır bişey olur ortaya çıkar kötü olur dedim . çıkamam bu saate dedim . yemediğim trip kalmadı ...
mevzunun kopuş noktası bu oldu ; sen kendi kız kardeşini çıkarırsın gece 12 de olur mu dedim .benim ki kızıyor dedim .
sende abisin senin beni uyarıp bu saate riske atma annenler gelir yakında ozaman görüşürüz demen lazımken trip yiyorum dedim.
kaç yıldır adını duyuyorlar arkadaşım ve son zamanda sevgilim olarak, sende ,abim yakalasa karşısına geçip ' ben kardeşinle ciddi düşünüyorum ' diycek g*t yok dedim .
ve ayrıldık ..... ilk defa numaramı silmiş . bir kere silerim ben derdi hep . silmiş .
dün geceden beri ne yerdeyim ne gökte. dünyayı yazıp sayıp sövmek istiyorum.... ama tek bir mesaj dahi atmadım ....
bitti....
kötüyüm
sıkıntı bu zaten evlenmek istemiyorum demiyor . evlenmek istediğini söylüyor sürekli .
ama gelecekle ilgili bişeylerden bahsederken evliliği kattı yoktu .
Bir insan seninle evlenmeyi istiyorsa zaten istiyordur. Bunu annenden mesaj atarak ya da gidiyorum tarzı hamleler yaparak sağlayamazsın. Ki adam anladığım kadarıyla sana hiçbir zaman evlenme vaadi vermemiş. Kendi kendine beklediğin bir şeyi karşı taraf yapmıyor diye ona kızamazsın. Sensiz yapamıyorumlar her saniyem seninle geçsinler evlenmek istiyorum demek değil evlenmek isteyen adam evlenmek istediğini zaten söyler
ciddiysen neden ağzından umut verici bişey duymadım ...
Bunu siz yazmışsınız konunuzda. Üzgünüm ama bana kendi kendine gelin güvey olmuşsunuz gibi geldi. Adamın evliliği düşünmemesi onun suçu değil, çünkü mecbur değil.
Sizin böyle bir talebiniz varsa annenizden mesaj atmak yerine açıkça sormalıydınız, yoksa benim zamanımı çalma diyip o zaman bitirmeliydiniz.
Sanki 7 yıldan bahseder gibisiniz. Kötü bir evlilik tecrübeniz olmuş zaten. Acele etmeyin.. 7 ay ya
ilişkiye evlenmek niyetiyle başlamış olmak illa son evlilikle bitecek demek değil ki..
evlenmek istediğini söyledi vs diyorsunuz da tanıdıkça vazgeçti belki..
şaka adı altında attığınız mesaj o kadar çocukça ki.. insan ister istemez düşünür ben bu insanla evlenmek istemekle doğru bir karar mı verdim diye...
sürekli evlenmek istediğini söyleyip ama geleceğe dair bi plan bişey duymadım umuttan kastım bu . şuan sorsanız ciddiyim tabiki oyun mu oynuyorum ben der.
ve bu yüzden ayrıldım zaten ağladı günlerce kapımda yattı . .
Konunuzda adamın ağzından evliliğe dair en ufak birşey duymadığınızı söylüyorsunuz, tek derdi araba almaktı diyen sizsiniz. Şimdi ağız değiştirmenize gerek yok destek görmek için.
onun üzerinden çook zaman geçti .. ve takıldığı bişey olmadı bu konuyla ilgili. annemle muhabbetlerinden dolayı takılcağı bişey değildi zatenn
çok ümit vermiş haklısınızsöyleyebilirdi ozaman . her ayrıldığımda kapımda ağlamayabilirdi ozaman .
Yaşınız kaç ?resmen böyle dedi . . 7 ay ya bunun yanı sıra kaç yıllık arkadaşımdı zaten birbirimizi tanıyorduk .
bu adam ciddi olduğunu söyleyen 30 küsür yaşında herif .
ama bir kez olsun ağzından geleceğe yönelik bişey duymadım .
sevgisinden şüphe hiç etmedim . bana bakışı ne bilim ya ...
her defasında ruh ikizini bulduğunu söyleyen sensiz saniyem geçmesin diyen , sensiz yapamam diyen ödleğin teki...
ciddi değilsen bunca zaman niye sürdü ? ciddiysen neden ağzından umut verici bişey duymadım ... hep böyle delirdim .
7 ay belki az gelebilir bazılarına ama inanın yaşanılanlar daha önemli bence.
biz hergün görüşür ,en kötü 2 günde bir görüşüp 7/24 konuşan dolu dolu yaşayan bi çifttik .
köye yerleşcez seneye diye zarf attım , üzüldü. demedi ki aslinko biz söz nişan bişey yapmış oluruz bu süre zarfında zaten sen nereye gidiyosun nasıl olcak nasıl yapcaz demedi .. üzüldü sadece ...
annemden mesaj attım ; oğlum kızımla bu kadar sık görüşmenizi istemiyorum falan bişeyler yazmıştım annemin haberi yok yine zarf atmıştım şok olmuş , ve o daha cevap yazmadan ben kendimden mesaj atıp şaka olduğunu söylediğimde ; bende yazcaktım ki ' x teyze bi yanlışımız mı oldu ben kızınızı seviyorum ' böyle yazmayı düşünmüş ... biz 30 luyaşlarda sözde ciddi bi ilişkideyiz. kalkıp ciddi düşünüyorum demeyi düşünmemiş bile. .
akıllı saat aldı kendine sonra dedi ki bi de arabayı yenileyim tamam bitti daha parayla bi işim yok . yani almayı düşündüğü ve birikimini kullanmayı düşündüğü tek şey araba kalmış .. bozuldum . tabi dedim evliliği faalan düşünmediğin için araba al bitti tüm hayalin dedim ..
en son ki mevzu ; evde tek kalıyordum annemler tatilde , alt katımda da abimler yaşıyor . . saat 12 de çıkmamı istedi. bende bu saate çıkamam abimler oturuyor ses olur inerken bişey olur , abim gelir , abim çağrır bişey olur ortaya çıkar kötü olur dedim . çıkamam bu saate dedim . yemediğim trip kalmadı ...
mevzunun kopuş noktası bu oldu ; sen kendi kız kardeşini çıkarırsın gece 12 de olur mu dedim .benim ki kızıyor dedim .
sende abisin senin beni uyarıp bu saate riske atma annenler gelir yakında ozaman görüşürüz demen lazımken trip yiyorum dedim.
kaç yıldır adını duyuyorlar arkadaşım ve son zamanda sevgilim olarak, sende ,abim yakalasa karşısına geçip ' ben kardeşinle ciddi düşünüyorum ' diycek g*t yok dedim .
ve ayrıldık ..... ilk defa numaramı silmiş . bir kere silerim ben derdi hep . silmiş .
dün geceden beri ne yerdeyim ne gökte. dünyayı yazıp sayıp sövmek istiyorum.... ama tek bir mesaj dahi atmadım ....
bitti....
kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?