konu adamlığa geldiyse kalkıyım ben dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buraya mesajların ekran görüntüsünü mü atayım ben napayım :????? evliliğe dair bişey duymadım deemedim! geleceğe dair planlarında hiç bahsetmediğini anlatıyorum ama takılıp ona sorduğumda aşkım saçmalama cart curt diyip bunla ne alakası var araba evliliğe engel mi derdi .
biz evliliği konuşup ama boşa konuşan bi çiftmişşiz dfeemk ki

Atladığınız şey şu ki; bizler sizin anlattıklarınızı yorumluyoruz. Kendinizi iyi ifade edememişseniz buradaki insanlara kızmanıza gerek yok. Oturun konunuzu düzenleyin o halde.

bu arada yerinizde olsam sanki o hiç olmamış gibi davranırım, ne mesaj ne arama ne başka bişey, şu an büyük ihtimalle sevginizden çok emindir, eğer hiçbir şekilde iletişim kurmazsanız iyi/kötü farketmez, demek ki ben bu kızın hayatında hiçmişim diye düşünür kendisi yazar/arar.
bu defa ama kolayca eski halinize dönmeyin,ilgisiz bırakın. görüşmeyin vs.

Üzülerek söylüyorum ama evlenip boşanmış, tecrübenin acısını tatlısını tatmış biri olarak 7 aycık zaman dilimine haddinden fazla anlam yükleyip "7 ay yaa" yaklaşımı takınmanız,
sürekli zarf atıp kurguladığınız senaryolarla güya yaptığınız sevgi denemesi şakalar,
evlenmeyi dibine kadar istemeyen partnerinizin davranışlarına değil de sözde vaatlerine kanıp diretmeniz ve eleştirel yorum yapanlara yer yer beğenmedim emojisi ile, yer yer alıntılarla terso yapmanız ne bileyim fazla çocukça hareketler değil mi?
Acı deneyimler tecrübe ve olgunluk demekti hani.. Bu nasıl ilişki ben anlamadım.

Erkek kısmı sürekli evlilik konularının acılmasını sevmez! Ayrıca siz bu sakalarla güya saka , tepki ölçümü oysaki ya da oyun palavra herneyse ... evlenemezsiniz. Adama her seferinde böyle tepkilerle mi gideceksin evlendıkten sonrada. Belki adam evlidir bi de bursan düsün.

konu adamlığa geldiyse kalkıyım ben dedi
siz bu konuyla ilgili birşeyler söylediyseniz
bazı erkekler bu konuda çok hassas o yüzden de bitirmiş olabilir
ki o zaman bunun geri dönüşü olmaz malesef

Valla kusura bakmayin da su konuda yazdığınız her sey bir erkeği evlilikten soğutacak adımlardır.

Yok köye taşınıyoruz, yok anneden mesaj atmalar,yok abimler uyanık gelememler (bunun alt metninde abinle tanışıp evet biz evlenicez dedirtmek var tabi)
Şöyle düşününce bir kadın olarak bana bunları yapsa biri beni tongaya getirmeye çalışıyor derim.

Iliskinizin boyutunu bilemem(cinsellik vs) ancak size evlilik cümleleri kurması evlenmek istediği anlamına gelmez. Belki de bu dönem yalnız kalmak istemedi belki de sizden umduğu bazı şeyler vardı ve size,sizin duymak istediklerinizi söyleyerek sizi elinde tutmaya çalıştı.

Baktiniz ki onda tık yok bu sefer adamlık dersi vererek ipleri koparma yolunu seçmişsiniz.

7 ay evlilik için kısa bir süre. Koşmayın ,dinlene dinlene yürüyün

resmen böyle dedi . . 7 ay ya bunun yanı sıra kaç yıllık arkadaşımdı zaten birbirimizi tanıyorduk .
bu adam ciddi olduğunu söyleyen 30 küsür yaşında herif .
ama bir kez olsun ağzından geleceğe yönelik bişey duymadım .
sevgisinden şüphe hiç etmedim . bana bakışı ne bilim ya ...
her defasında ruh ikizini bulduğunu söyleyen sensiz saniyem geçmesin diyen , sensiz yapamam diyen ödleğin teki...
ciddi değilsen bunca zaman niye sürdü ? ciddiysen neden ağzından umut verici bişey duymadım ... hep böyle delirdim .
7 ay belki az gelebilir bazılarına ama inanın yaşanılanlar daha önemli bence.
biz hergün görüşür ,en kötü 2 günde bir görüşüp 7/24 konuşan dolu dolu yaşayan bi çifttik .

köye yerleşcez seneye diye zarf attım , üzüldü. demedi ki aslinko biz söz nişan bişey yapmış oluruz bu süre zarfında zaten sen nereye gidiyosun nasıl olcak nasıl yapcaz demedi .. üzüldü sadece ...

annemden mesaj attım ; oğlum kızımla bu kadar sık görüşmenizi istemiyorum falan bişeyler yazmıştım annemin haberi yok yine zarf atmıştım şok olmuş , ve o daha cevap yazmadan ben kendimden mesaj atıp şaka olduğunu söylediğimde ; bende yazcaktım ki ' x teyze bi yanlışımız mı oldu ben kızınızı seviyorum ' böyle yazmayı düşünmüş ... biz 30 luyaşlarda sözde ciddi bi ilişkideyiz. kalkıp ciddi düşünüyorum demeyi düşünmemiş bile. .

akıllı saat aldı kendine sonra dedi ki bi de arabayı yenileyim tamam bitti daha parayla bi işim yok . yani almayı düşündüğü ve birikimini kullanmayı düşündüğü tek şey araba kalmış .. bozuldum . tabi dedim evliliği faalan düşünmediğin için araba al bitti tüm hayalin dedim ..

en son ki mevzu ; evde tek kalıyordum annemler tatilde , alt katımda da abimler yaşıyor . . saat 12 de çıkmamı istedi. bende bu saate çıkamam abimler oturuyor ses olur inerken bişey olur , abim gelir , abim çağrır bişey olur ortaya çıkar kötü olur dedim . çıkamam bu saate dedim . yemediğim trip kalmadı ...

mevzunun kopuş noktası bu oldu ; sen kendi kız kardeşini çıkarırsın gece 12 de olur mu dedim .benim ki kızıyor dedim .
sende abisin senin beni uyarıp bu saate riske atma annenler gelir yakında ozaman görüşürüz demen lazımken trip yiyorum dedim.
kaç yıldır adını duyuyorlar arkadaşım ve son zamanda sevgilim olarak, sende ,abim yakalasa karşısına geçip ' ben kardeşinle ciddi düşünüyorum ' diycek g*t yok dedim . :110:

ve ayrıldık ..... ilk defa numaramı silmiş . bir kere silerim ben derdi hep . silmiş .
dün geceden beri ne yerdeyim ne gökte. dünyayı yazıp sayıp sövmek istiyorum.... ama tek bir mesaj dahi atmadım ....

bitti....

kötüyüm

7 ay biraz sanki erken olmuş evlenme teklifi için ama sizin birbirinizi yıllardır arkadaş olarak tanıdığınızı da düşünürsek bir yerden gideri var gibi.

Kızım adam hazır değilmiş işte sen de bunu anlamış oldun bu arada. Evlenmek istemiyor net..
Sen bir de kaçıncı ayda adama bu imalara başladın onu da merak ettim?

Eski filmlerde kadın "beni istemeye gelecekler, babam beni başkasına verecek" der ve adam gaza gelip kızı istemeye gider ya da kaçma planı yaparlar. Yaptığınız oyunun bundan farkı nedir?
Kusura bakmayın ama hem komik hem çocukça. Adamın o saniye topuklarını vurarak kaçmadığına şaşırdım.

Çok evlilik odaklısınız. "7 ay ya" diyorsunuz, evet 7 ay. Sadece 7 ay.
Ciddi düşünmek sadece evlenmek anlamına gelmez. Evlilik istemesi ya da evlilik konuşması sizinle evlenmek istediği anlamına da gelmez. Hareket ve cümlelerinden öyle bir niyetinin olmadığı açık zaten.
Başta niyeti olsa bile yaptığınız oyunlar, tuzaklarla fikri değişmiş demek ki.
Adamı avlamaya, kafeslemeye çalışmışsınız gibi görünüyor. O da anlamıştır bunu.

Bence bunu bırakın. Bir sonraki ilişkinizde de evlenmeye değil karşınızdaki kişiyi tanımaya odaklanın.

Bizim ülkemizde evlilik ; "yarın kocanın evinde" üçlemesiyle başlayan türlü cümlelerle daha çocukluktan empoze edilen hayattaki en yüksek mertebedir... Ülkemizde evlilik; El-alem ne derci teyzelerin her türlü zora koşan, mutsuz etmeye yönelik adetleriyle, gelin kaynana, elti görümce üstüne sülalece çöreklendiği dar boğazın vakaya dönüşmüş, kendinden çok başkalarını mutlu etme halidir...

daha çok şey sayılırda; neyse....

Ülkemizde evlilik; bunlardan dolayı aklı başında adamların kolay kolay adım atacağı bir müessese değil ne yazık ki. Kaldı ki ihtiyaç statüsünde olan durumların kolayca temin edebildiği bir çağda yaşarken...

Evlenmek için bunlara uyanmamış yada uyansa da uyuyor numarası yapan bi adam lazım .... Ama hepsi nihayetinde evlendikten sonra uyanır, sonrada bir derdim var :( köşesine mazleme olur...

Siz evlenecem vermezlerse gaçacam moduna bu kadar girip, ali cengizli çeşitli sınavlara tabi tutup, üstüne bundan dolayı ödlek sıfatına oturtmuşken rehberinden silinmeniz çok anormal durmamış. Dua edin, seni alacam, vermezlerse gaçıracam, evimde graliçe yapacam boş vaatleriyle zamanınızı heba etmemiş....

30 lu yaşlar, atılan zarfların daha havadayken içeriğini anlayabilecek yaşlardır.... Ben olsam bu kadar sınanmaya olacağı varsada olmazdım... Evet her şey olacağına varır, lakin olacağı olduranda, oldurmayanda çoğunlukla bizleriz....

Sonuçta uyumlu değilsiniz demek ki.
Araba için hayal kuran adamın sizinle ilgili hayali yoksa ayrılın.
Başka limanlara yelken açın.

7 ay biraz sanki erken olmuş evlenme teklifi için ama sizin birbirinizi yıllardır arkadaş olarak tanıdığınızı da düşünürsek bir yerden gideri var gibi.

Kızım adam hazır değilmiş işte sen de bunu anlamış oldun bu arada. Evlenmek istemiyor net..
Sen bir de kaçıncı ayda adama bu imalara başladın onu da merak ettim?

Ya aslında gerçekten kötüyüm alalade açtım konuyu . mevzu cidden evlilik teklifi beklemek veya hemen olsun değil derdim.
ciddiyim diyen adamdan bazı şeyleri duyamamak kendi kendime yıprattı beni demek ki .
hatta konuştukta bunları dedim hemen gibi bi isteğim yok ben beklerim zaten iyiyim ben evimde ama sanki hiç böyle bi düşüncesi yok muş gibi konuşmaları ( ki evlencez biz diyen birisi bu ) beni üzüyordu. bitirmek isteyen yine bendim. bilmiyorum ya .

Eski filmlerde kadın "beni istemeye gelecekler, babam beni başkasına verecek" der ve adam gaza gelip kızı istemeye gider ya da kaçma planı yaparlar. Yaptığınız oyunun bundan farkı nedir?
Kusura bakmayın ama hem komik hem çocukça. Adamın o saniye topuklarını vurarak kaçmadığına şaşırdım.

Çok evlilik odaklısınız. "7 ay ya" diyorsunuz, evet 7 ay. Sadece 7 ay.
Ciddi düşünmek sadece evlenmek anlamına gelmez. Evlilik istemesi ya da evlilik konuşması sizinle evlenmek istediği anlamına da gelmez. Hareket ve cümlelerinden öyle bir niyetinin olmadığı açık zaten.
Başta niyeti olsa bile yaptığınız oyunlar, tuzaklarla fikri değişmiş demek ki.
Adamı avlamaya, kafeslemeye çalışmışsınız gibi görünüyor. O da anlamıştır bunu.

Bence bunu bırakın. Bir sonraki ilişkinizde de evlenmeye değil karşınızdaki kişiyi tanımaya odaklanın.

anlatamıyorum ki .. peki teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back