Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burnuma kontur yapsam makyaj hic yapmadim gunluk bu dedigim. Belli olur mu ben makyaj pek yapmam yani yuzume sadece bb krem surerim en fazla rimel. O yuzden soruyorum burnumu az kucultebilirmiyim konturle lutfen ona gore alacagim da netten
Çok iyi dağıtılırsa belli olmaz. Ayrıca concealera, hafif bir highlightera ve çeşitli ebatlarda fırçalara da ihtiyacınız var. Tekniğini Youtube’dan öğrenebilirsiniz.
Fazla küçülmez ama güzel bir illüzyon oluşur. Büyük bir değişiklik beklemeyin
Çok iyi dağıtılırsa belli olmaz. Ayrıca concealera, hafif bir highlightera ve çeşitli ebatlarda fırçalara da ihtiyacınız var. Tekniğini Youtube’dan öğrenebilirsiniz.
Fazla küçülmez ama güzel bir illüzyon oluşur. Büyük bir değişiklik beklemeyin
Tam olarak neler almam gerek lutfen yazsan rica etsem inan bilmiyorum kontur paleti falan yaziyor nette firca mi alacagim birde hangi marka iyi kontur de orta fiyatta bir sey
Tam olarak neler almam gerek lutfen yazsan rica etsem inan bilmiyorum kontur paleti falan yaziyor nette firca mi alacagim birde hangi marka iyi kontur de orta fiyatta bir sey
Ten ve Göz makyajı yapmıyosan sadece burun kontürü hoş görünmeyebilir bence, bi de kontür biraz profesyonellik isteyen bi teknik, mutlaka nasıl uygulandığına dair çeşitli videolar izle