Kontrolsüz samimiyet..

Bir
Hatanın başı: sevgiliniz iş yerinizi kıskanıyor diye iş yerinden ayrılıp onun kıskançlıklarına göz yummak. Diger bir hata; Madem gizli saklı iş yapacak kadar bunalıyorsunuz kıskanclıklarından, o zaman niye bunca zaman iliskiye devam ettiniz? Diger bir hata; size ilgisi oldugunu bile bile o kisiyle görüsmüssünüz ve konusmaya devam etmissiniz. Yani bu hikayede sizden daha suclu biri yok. Bu işi çözerken sevgilinizle devam etmek istiyorsanız ya ona her seyi anlatın ve Kayra denen sahısa açık açık erkek arkadasınızın rahatsız oldugunu söyleyip iletisimi tamamen kesin. Ya da Kayrayı istiyorsanız erkek arkadasınızdan ayrılın. Ha yok ben ikisini de istemiyorum diyorsanız, hepsini hayatınızdam çıkarıp yolunuza bakın

Konunun neresinden tutsan orasından kopuyor arkadaş.Bir kere kız arkadaşınız pek iyi niyetli degilmis galiba,yoksa erkek arkadaşını tanıdığı halde böyle bir davranış yapmazdı.hadi onu da geçtim siz adamın hediyesini neden kabul ediyorsunuz hemde çok kıskanç bir sevgiliniz varken.. ilginç .

en sinir oldugum tipsiniz su an kusura bakma, yav sen hayatında biri varken senden etkilenip ilgi duyana ne diye samimi davranırsın, üstü kapali aldatmadır bu. ha sevgilimle ayrılırsak bununla olurum diye mi düsündün nedir. daha fazla yorum yapmicam.

Reactions: KV_
Üzgünüm haksızsınız. Muhtemelen sevgilinizle sorunlarınız var diye yedek oyuncunun ilgisi hoşunuza gitmiş. Arada ayla var kırmak istemedim ne demek? Bence şunu yazarken bile egonuz okşanıyor. Şikayetçi olsanız hiç cevap vermezdiniz. Ben 11 yıldır aynı adamla beraberim 2 yıldır da evliyim bu süre içinde elin adamıyla kahve içtiğimi bilmem. Kocam kıskanç olmasa da içmem çünkü bak işte böyle olabiliyo. Suçun büyüğü metede değil üzgünüm.

Wattpaddaki hikayelere benzettim ben isimler de öyle :)

Ayla...Karya..Mete..Çıkar hepsini hayatından:) kurtul gitsin..Yoksa entrikalar bitmeyecek gibi duruyor.

Sevgilisini bildiği halde kıza y.vşayan bir şerefs.z. Sevgilisi varken, sevgilisinden göremediği ilgiyi başkasından görüp, ilgi açığını gidermek için kendisinden hoşladığını bildiği biriyle "ben ona sevgilim var" dedim bahanesinin ardına sığınıp görüşen bir ..... (Bu noktalı yere kendiniz açısından ne münasip bulursanız artık.) Sevgilin olduğu halde senden hoşlanan biriyle konuşman onun açısından bir davettir 0-5 yaş arasında değilseniz, senle de olabilirim mesajıdır, yedekte tutmaktır.
Velhasıl siz bu adamla tencere kapaksınız.
Bu arada ünide en yakın arkadaşım aynen bi ara bu şekilde takıldı. Çocuğun arabasıyla gezerdi vs. Ben uyardığımda ben "ona arkadaş olduğumuzu hissetiriyorum" derdi.O çocuk da ona sevgilisini kötülerdi. Sevgilisi şimdi başka biri ile nişanlı, diğer çocukta başkasıyla sevgili. Sonum ne olacak diye düşünüyorsunuz eğer söyleyeyim dedim.
Istediginiz sertlikti, umarım ban yemem.

Son düzenleme:
Ergenlerin sanal kitap okudugu bi yer var ya watped mi neydi adi bi an oradan bir hikaye okur gibi oldum yigenim ne okuyo telefondan diye meraktan bakmıştiim. Cidden bu gercekmi ? Gercekse egonuz vaz geçilmez kız oldugunuz için tavan yapmıştır mutlu olmaniz gerek

Sevgiliniz ile kötü olduğunuz bir dönemde cafedeki bütün kızların ilgisini çeken hoş adamın sizi beğenmesi egonuzu oksamis itiraf edin.
Ayla hanıma gelecek olur isek; sevgiliniz ile aranız bozuk iken o gün o görüşmeyi planlamis bariz ortada...
Mete efendi sizi beğendi mi diye ses kaydını dahi acmissiniz .
Çiçekleri kabul edip,mesajlasmis ve gorusmussunuz...
Bu karşı taraf için bir umut olsa da sizin de mete bey hoşunuza gitmiş.
Itiraf edin.
Şu anda ise kapıda ve erkek ark.
Ile barışma olduğu için kötü hissediyorsunuz.
Olaylar sarpa sardı çünkü . .

Sevgilinizin o kadar kıskanç olmasının bir sebebi varmış. Hayatınızda biri varken sizden hoşlanan biriyle kahve İçmeler falan. Adam haklı, dağılın hanımlar.

Burada yüklenip "yüz vermişsin" işte diyenler var gerçekten çok şaşkınım.
Ne var bunda, görüşmüş olabilir, adam çiçek getirmiş kapıya kadar kafasına kafasına vursa mıydı çiçeklerle? Olması gerektiği gibi gayet kibar bir şekilde kabul etmiş. Adamı da defalarca kez uyarmış.
Sırf çiçekleri kabul edip arkadaşça bir kahve içti diye, tacizi haklı çıkarmak ne kadar doğru?
Evet, fiziksel bir taciz yok ama kendisini istemeyen bir kadını sürekli arayıp, kapısının önünde beklemesi taciz değil mi?
Yarın öbür gün Allah korusun, konuyu açan kişiyi çekip tecavüz etse "yüz vermiş ama" mı diyeceksiniz?
Konu sahibine gelince, bence bu durumu erkek arkadaşınızla ya da ailenizle paylaşın. Adam hiç tekin biriymiş gibi gelmedi bana. Başınıza bir iş gelmesin. Hala devam ederse polise kadar gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…