Kontakt Lens kontak lens kullanan bayanlar yardım:)

lenslerin fiyatından bahsetmişşin bnm yasadııgm yerde lens satış yeri yok optikçiden almayı düşünüyorumm fiyatı nasıl olur bilmiyorumm netten satısı falalnda varmı aacaba uygun fiyatlı olarak ???

lensmarket diye bir site var, google'dan aratırsanız çıkar. orada fiyatlar uygun ve sorunsuz bir şekilde gönderim yapılıyormuş.ben hiç oradan almadım ama alanlar çok memnunmuş sözlüklerde okuduğum kadarıyla. çok hızlı gönderim yapıyorlarmış.sanırım kargo da ücretsiz.

tamam canım tskr ederm

canım lensalcaktım bugun yardımcı olan bey sızın goz capınıza uygun oasıs var bı tek dedı capım 8.4 ılk defa alcam bılemıyorum tam.ben de de asıgmat+mıyop var captn dolayı astıgmatı sılelım dedıler uygun olmuyomus benım gozume. ben de bı doktoruma danısıyım dedım almadım lensı sızlere de bı soruyum dedım sızde bole bıse yasadınız mı hıc

sürekli zaman ayarlamak zor olmuyormu bugün degiştircem yok bugün geçmemeli falan die onun için sormustum

Canım öncelikle bir göz doktoruna görünüyorsun ve ben lens kullanmak istiyorum diyorsun, doktor gerekli kontrollerini yapar senin göz numarana uygun olarak ilk önce örnek lensler getirir ve gözünde dener, 15 dk kadar beklersin, sonra tekrar lensli bir şekilde muayene eder eğer alerjin yoksa tamam lens kullanabilirsin der, istersen göz doktorları da getirtiyor hem daha uygun oluyor diye biliyorum, ben artık hep aynı optikçiden aldığım için doktordan almıyorum, benimkiler özel yurt dışından geliyor, göz numaramdan ve hastalığımdan kaynaklı

Lens kullanmanın çok kolaylığı var, insan hafifliyor ya öyle böyle değil, ben 5 yıldır kullanıyorum artık aynaya bile bakmadan takıp çıkarıyorum o derece kolay; ama zararı da var tabiii korneaya zarar veriyor bu zararı azaltmak için akşamları ve haftasonları dışarı çıkmadığın zamanlar diyelim muhakkak gözlük kullanmalısın... Kesinlikle lensle uyumamalısın... Bu bir nebze daha zararlarını azaltır... Böyle yaparsan lens kullanma süreni 15 yıla çıkarabilirsin normalde bir insan ömrün de en fazla 10 yıl lens kullanmalıymış

cok tskr ederimm canım bir yere takıldım lensin ömrü neden 10 yıl acaba zarar verdiginden mi lense alıştıktan sonra gözlüğe tekrar geçmek işkence gibi olur yahu

Doktorminikcim, Oasys bildiğim kadarıyla çağı diğer lenslerden daha büyük bir lens. ben bu yıl doktora gittiğimde 0.25 astigmatım da olduğunu söyledi,daha önceden yoktu. normalde -5.25 numara lens alıyorum,miyopum var benim de. astigmatım olduğunu söyledi ama numaram 5.00'ten 5.25'e çıktı,ekstra bir şey olmadı.astigmatla ilgili bi değişiklik olmadı yani bildiğim kadarıyla.sen yine de bi doktoruna danış tabii ki

anladım cok saol cevabın ıcın yarın doktoruma danısıyım en ıyısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…