Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lenslerin fiyatından bahsetmişşin bnm yasadııgm yerde lens satış yeri yok optikçiden almayı düşünüyorumm fiyatı nasıl olur bilmiyorumm netten satısı falalnda varmı aacaba uygun fiyatlı olarak ???
lensmarket diye bir site var, google'dan aratırsanız çıkar. orada fiyatlar uygun ve sorunsuz bir şekilde gönderim yapılıyormuş.ben hiç oradan almadım ama alanlar çok memnunmuş sözlüklerde okuduğum kadarıyla. çok hızlı gönderim yapıyorlarmış.sanırım kargo da ücretsiz.
lensmarket diye bir site var, google'dan aratırsanız çıkar. orada fiyatlar uygun ve sorunsuz bir şekilde gönderim yapılıyormuş.ben hiç oradan almadım ama alanlar çok memnunmuş sözlüklerde okuduğum kadarıyla. çok hızlı gönderim yapıyorlarmış.sanırım kargo da ücretsiz.
sürekli zaman ayarlamak zor olmuyormu bugün degiştircem yok bugün geçmemeli falan die onun için sormustum
kızlar bişey daha merak ediyorum aylık lens kullandııgmızda sürekli para ödeyip almak zor olmuyormtu brlli para verip uzun süre kullansak lensi öle olmazmı ben hala almadım lens birazz korkuyorum inş becerebilirim:26:
canım lensalcaktım bugun yardımcı olan bey sızın goz capınıza uygun oasıs var bı tek dedı capım 8.4 ılk defa alcam bılemıyorum tam.ben de de asıgmat+mıyop var captn dolayı astıgmatı sılelım dedıler uygun olmuyomus benım gozume. ben de bı doktoruma danısıyım dedım almadım lensı sızlere de bı soruyum dedım sızde bole bıse yasadınız mı hıc
Doktorminikcim, Oasys bildiğim kadarıyla çağı diğer lenslerden daha büyük bir lens. ben bu yıl doktora gittiğimde 0.25 astigmatım da olduğunu söyledi,daha önceden yoktu. normalde -5.25 numara lens alıyorum,miyopum var benim de. astigmatım olduğunu söyledi ama numaram 5.00'ten 5.25'e çıktı,ekstra bir şey olmadı.astigmatla ilgili bi değişiklik olmadı yani bildiğim kadarıyla.sen yine de bi doktoruna danış tabii ki