Arkadaşlar yeni taşınacağım evimde eşim lcdyi konsolun üstüne koyalım diyo.
ben pek sıcak bakmasam da sonuçta salonda bi duvar boşalmış olcak ve genişlemiş olcak.
öte yandan tv çok uzakta kalmış olcak.
velhasıl evinde böyle kullanan var mıdır. kullanışlı olur mu, değilse neden değildir
ayrıca konsolun direkt üstüne mi koymak daha mantıklıdır yoksa konsolun üstündeki duvara sabitlemek mi
bir arkadaşımda yer darlığından dolayı plazma tvyi konsolun üzerene koymuştu çok hoş olmuştu ama ben koysam şahsen benim konsola yakışmaz çünkü çok alaturka ve kocaman senin mobilyana bağlı bence zemuszemus
bizim öyle oldu. resim de ekleyebilirsem oradan da bakabilirsiniz. açıkçası
zorunlu olarak bu şekil oldu. 2,5 yaşındaki kızım televizyona uzak oldu.yanına ulaşamıyo böylece. bir de salonda tıkış tıkış sevmiyorum. tv ünitesi alıp da bi mobilya daha salona koymak istemedim.konsol vitrin falan olduğu için tv ünitesi de olursa çk kalabalık olurdu.şuan için memnunuz . ilerde belki bu konslları falan atarsam ozaman bi tv ünitesi alırım.bu arada biz duvara monte ettirdik.
Niye olmasın , gayette güzel olur. Konsol üstü veya duvara monte konusunda kararsızsanız önce konsol üzerine koyun ve bir süre böyle kullanın memnuniyet durumunuza göre duvara asabilirsiniz. Duvara asarsanız sağa sola hareketli aparat kullanın , sabit olmasın.
ben de evımde konsolun uzerınde ayaklı olarak kullanıyorum gayet sık duruyor bana gore renkler ve zevkler tartısılmaz tabıı ama benım ıcın ıslevsellık onemlı oldugundan ben bır sakıncasını gormuyorum
yerim olmassa böyle yapabiliirm tabii...amaaaa yer sıkıntım yoksa ayrıı yere koyarım:)bideeee salonu kulanmıycagım misafir gelince kullanırım oturma odasını kullancagım için hertarafı tv ile doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum bi mutfaga bide kullandıgım odaya aldımm:)
annemin evinde de konsolun üstüne koyduk lcdyi,konsolun arkasına monte aynası vardı,onu çıkartıp antreye boy aynası yaptık (benim fikrimdi çok kullanışlı oldu,evden çıkmadan son kez üstüne başına bakıyosun :) ) lcdyi de direk kendi ayağıyla konsolun üstüne koyduk.salon zaten sıkışık olduğu için bu çözüm bayağa işe yaradı.Görüntüsünde de bir problem yok bence,kullanılabilir :)
bence konsol üstüne duvara monte evi daha modern gösteriyor veya bana öyle geliyoor ben kesinlikle yeni evimde öyle yapıcam tvnin olduğu tek duvarada duvr kağıdı düşünüyorum bence güzel olur