Konka Küçültülmesinden sonra burun estetiği revizyon mu sayılır?

zedusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
16
5
Merhaba arkadaşlar, daha önce konka ameliyatı geçirdim. Doktorlar bu ameliyatı burun ameliyatı sayıp estetik ameliyatını revizyon mı kabul ediyorlar bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Septum deviasyonu ameliyatı olanların estetik ameliyatı revizyon olarak kabul ediliyormuş. Konka kemikle alakalı değil evet, fakat bir doktorun konka ameliyatını primer ameliyat sayıp revizyon ücreti talep ettiğini duydum.

Bu genel bir kabul mü bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben devlet hastanesınde ucretsız konkalarımı kucultmustum cok memnun kaldım radyo frekans dalgalarıyla burna lokal ıgneyle uyusturup yaptılar işlem 10 dk sürmedi bile 2 kere yaptırdım asırı memnun kaldım burnumda kuculmustu 6 ayda bı yapılması lazım cunku yenıden eskı halıne dönğyor bence çok kasma özele gitme devlette yaptır

Ay keske su an imkan olsa da yaptirsam. Hamilelikten o kadar sisti ki burnum darth vader gibi geziyorum. Cok kilo da almadim baska sisligim de yok bu arada!

Konka şişmesi tekrarlar mı? Neden olur sebepleri

Konka şişmesi tekrarlar mı? Neden olur sebepleri
evet benım burnumda devılasyon olduğu için ve amelıyat olmadıgım için tekrarlıyordu alerjım de vardı doktor zaten kalıcı olarak yokolmaz tekrar buyur yine ihtiyaç olur demişti ama ücretsiz olduğu için yaptırıyodum sonra nefesim açılıyodu ama şimdi amelıyat oldum belki artık gerek kalmaz kbb doktoru yapıyor

Ay keske su an imkan olsa da yaptirsam. Hamilelikten o kadar sisti ki burnum darth vader gibi geziyorum. Cok kilo da almadim baska sisligim de yok bu arada!
boşver kafana takma hemilelikte insanın ayakları bile davul gibi şişiyor valla ..geçici bişey sonuçta şiş halinle bile eminim çok güzelsindir hamilelik kadınlara çok yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…