- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.581
canım ilacı bırakmak yok,ömür boyu devam...
merhabalar..benim 2 kızım kah hastası..ama nonklasik ve geç başlangıçlı..yani görüntü olarak genital yapı tamamen normal bir kız gibi..görünüşte hiçbir belirti (tüylenme
vs.) yok ama tahlillerde 17 oh yüksek çıkıyor..tahliller sonıucu anlaşıldı kah oldukları.tamamen tesadüfen..hidrokortizon kullanıyorlar..sizin sorunuza gelince,benim ortanca kızım (şuan 12 yşında)küçükken ,yani 4-5 yaşlarındayken acayip derecede arabalara düşkündü..evdeki herşeyi araba yapardı..ama onun dışında hareketleri,davranışları falan çok kibardı..bebeklerle çok nadir oynardı..onun araba düşkünlüğü 7-8 yaşlarında geçti kendiliğinden..sonra bebeklerle oynamaya başladı..belki etrafınızdaki insanlar ilk başta erkek demişsiniz,sonra kız demişsiniz ya bunu hatırladıkları için sizi incitmeye çalışıyor olabilirler öyle söyleyerek..insanlar çok acımasız ve insanlara bişey izah edip anlamalarını beklemek çok zor..siz içinizi ferah tutun..
teşekkür ederim cevabınız için.bizim gibi aynı kaderi paylaşan insanlarla konuşmak bana iyi geldi. :)