- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.561
geçmiş olsun hiç üzülmeyin bu çocuğun genetik yapısı kız zaten bakılmış ve ispatlanmış onun dışında ymurtalıkları,rahmi de kontrol edilmiştir bu onun 1.kişisel tercihi olabilir bunu şimdiden bilemeyiz erkek çocuk oyuncaklarına ve oyunlarına ilgi duyan kız çocukları var siz durumundan dolayı biraz hassasiyet gösteriyorsunuz anlıyorum ama bence düşündüğünüz gibi değildir örnek olmak gerçekten çok önemli bence kendi haline bırakın sizin durumunuz hissediyor ve kendini ispat etmek adına inatlaşıyor da olabilir çevreyi de boşverin çocuk sizin hayat sizin onlara halt etmek düşer onlar her şeye bir kulp tarlar hep konuşan birileri vardır,olur bunları geçin bence psikolojinizi gerçekten bu kadar etkiliyorlarsa aile bağlarınız çerçevesinde bazılarını kayatınızdan çıkarın,çıkaramadıklarınızı da kızınızı böyle kabul etmeye zorlayın hayata bir kere geliyoruz kimseyle görüşmek kimseye meram anlatmak zorunluluğumuz yok nasıl yetiştirirseniz öyle olur lafını benim için de söylemişlerdi değişen bir şey olmadı o sadece bir seçenek söylemek zorunda hissetmişler kendilerini ve söylemişler 2. de doktor kontrollerinizi düzenli yaptırıyor musunuz bilemiyorum ama çocuğun ndrojen hormonları yeteri kadar baskılanmıyor olabilir bence kontrolleri sıklaştırın her şey yoluna girer merak etmeyin
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.söylediklerinizi hep kendime de söylüyorum ama bazen insan kendini çok yılmış,çaresiz ümitsiz hissediyor işte.ben herşeyi göğüsleyebilirim ama kızımın üzülmesini istemem.biliyorsunuz okul hayatında çocuklar çok acımasızdır.birbirlerine lakaplar takıp dalga geçmeyi çok severler.erkek fatma,ne biçim kızsın .....
kızımın kontrollerini 3 ayda bir ege üniversitesinde profesöre yaptırıyoruz.hiçbirşeyini ihmal etmiyoruz zaten.androjen hormonları baskılanıyor.sizin çocuğunuz ne durumda ?bu çocukların hepsi mi benim kızım gibi bunu çok merak ediyorum.bu hastalıkta olan kız çocukları erkek gibi davranıyor mu?benim kızım gibi kızı olanlarla konuşmayı çok istiyorum.