- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- Konu Sahibi Kalimero28
- #1.321
nursıman burdayım canım kızım ıyı masallah tabı arada hastalanıyor sen nasılsın bebk nasılnirsimam biraz hayırsızlık yaptım giremedim uzun süre koşturmaktan. kilo vermeye uğraşıyorum uzun süredir azıcık olan boş vaktimide artık yürüyüşe ayırır oldum zaten vakit bulamıyorum yaşamaya :)
geçmiş olsun canım, umarım biran önce dozun ayarlanıp tedavin olurda hamile kalırsın
geçimiş olsun sedefdefnecim bizi bulman çok iyi olmuş artık yanlız hissetmezsin kendini bu konuda yanlız oldugunu düşündükçe insan daha kötü oluyor sonuçta ama bu durumda olan çok insan var aslında bitek toplanmamız eksik ne yazıkki. kızının hastalığına üzüldüm özellikle tuz kaybettiren tip olması bi parça daha zor bi durum tükettiği tuzada dikkat etmesi gerekicek umarım doktorunuz iyidirde ayarlamaları iyi bi şekilde yapar ve bu durumu hissetmezsiniz. ameliyat için canını sıkma biraz yıpratıcı bir süreç sizin için ama sonuçta çözümü olan bir durum ve kullanılan teknikler hergeçen gün gelişiyor ameliyatta ameliyat sonrasıda çok daha kolaylaşıyor haliyle.