- 7 Temmuz 2019
- 150
- 46
- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.361
İnşallah bu çekilenler ahiretimize kefaret olsun. İnsan düşününce niye ben diyebiliyor ama Rabbimin imtihanı bu şekildeymiş. Herkesin imtihanı farklı. Allah bundan sonra iyilik güzelliklerle karşılaştırsın seni inşallah. Neden bu kadar geç tanı veriyorlar onu anlamadım, şimdiye kadar yapmaları gerekmez miydi bu testi. Zaten insanı yoran tahliller şunlar bunlar derken bu kadar geç tanı almak. Tanı konsa insanın kafasındaki sorular biter tedavisine başlar. Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı bir sonuç çıkar güzel bir tedavi geçirirsin.Gece uykularım kaçtı inanın.. Benim durumum çok tuhaf arkadaşlar ..15 yaşımda adet olamama durumu ile doktora gittik.. Ankara da profa götürdü ailem , doktor alltan muayene ettiğinde anladi durumumu. Laparoskopi oldum ilerleyen zamanda doğuştan vajinam gelişmemiş rahim yok tüpler yapışık yumurtalıklar var ... Doktor yapacak hicbirsey yok evlenmeden önce gelsin ameliyat edelim dedi. Karşıma biri çıktı ameliyat oldum ama ameliyatim başarısız oldu , tekrar ameliyat oldum oda basarisiz sonuçlandi. Eski eşim benden ayrıldı çok acılar çektim inanin sadece nefes alıyor ölmemek için yemek yiyordum çok ağır bir depresyon geçirdim 3 yıl boyunca yataklardan kalkamadim üzüntüden . Sonra Antalya'da Prof. Dr. Ömer Özkan'a ameliyat oldum. Böylelikle 3 vajina ameliyatı geçti basimdan. Bozulan moralim biraz olsun düzeldi.Gecen aylarda endokrin bölümüne gittim adet olamıyorum lakin sinir stres çok fazla acaba menopoza mi girdim vs diye tetkik yaptırdım kadın bana KAHsin dedi. Sonra doktor değişti yokmuş vs dedi. 27 sinde genetik teste gireceğim. KAH çıkar veya cikmaz bilmiyorum lakin engelli raporu çıkartmayı düşünüyorum doğuştan gelen anotomik bozukluklarım için. Allah hepimizin yardımcısı olsun