- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.321
genkorta ek olarak bebek doğana kadar dekort 0,50 mg kullandım, benim bir de eşim taşıyıcı çıktı allah tan kızımda genital anormallik oluşmadı sadece genetik testlerde taşıyıcı olduğu belirlendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba mesajımı görürseniz yazabilir misiniz lütfen sonraki süreç ne oldu benim oğlumds klasik kah denildikusura bakmayın uzun zamandır giriş yapmadım mesajınızı yeni gördüm oncelikle gecmış olsun bızım dururumuz tuz kaybettırıyor doğduğunda penisinin rengı koyuydu bu bızı suphelendırdı ayrıca devamlı kusmalarımız oluyodu.evet kontrollerde boy takıbı yapıyolar
Merhaba sonraki süreç ne oldu inşallah mesajımı görürsünüz ve yazarsınız benim oğlumda da varbenim bir arkadaşımın oğlu klasik kah hastasi tuz kaybeden türü sodyum dusukluguyle sürekli hastaneye yatmış 22 aya kadar teşhis konamamis her hafta sodyum yukluyorlarmis hastanede renginden anliyordum oğlumun tuz ihtiyacını diyordu teşhis konana kadar bu şekilde hayata tutunmus teşhisden sonra kortızon başladılar zaten.birde penisinin standardın üstünde büyük olduğunu söylemişti bana onlarda da testesteron düzeyi normal erkek çocuklardan yüksek olduğu için böyle bir durum yaşiyorlarmis
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Adetleri sıkıntılı olan saadece ben miyim? Yani genelde sık aralıklarla adet görüyorüm. Hesaplarıma göre adetten sonra yumurtlama günüme denk gelen günde tekrar kanamam başlıyo. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Benim de eşimde kah çıkmadı. Bende geç başlangıçlı kah’ım. Doktora eşimde yok yine de çocuğumun hasta olma ihtimali var mı dediğimde evet öyle bir ihtimal var dedi. Doktorunuz neye göre taşıyıcı olur hasta olmaz dedi acaba.Esimin test sonucu çıktı onda yok kah genetik doktoru cocugun hasta olarak dogmaz ama taşıyıcı olur sendeki belirtilerin cok azı olur dedi. Endokrin doktoru da gebe kaldigim zaman ilaç baslayacagini söyledi. Gebe kalmak zor oluomus galiba kisiden kisiye de degisior benim ablam da da kah çıktı bende cikinca onada test yaptirdik suan iki oglu var ve ilk ogluna evlenince hemen kalmıştı. Rabbim herkesin gönlüne gore versin insAllah
geçmiş olsun klasik kah mı geç başlangıçlı kah mı?Kimse yok mu
Antalya da KAH hastaliginda uzman bir doktor ariyorum. Bircok doktora gorundum ama hic birinden memnun kalmadim daha ilacimin dozunu bile ayarlayamadilar.
Tesekkur ederim 5 yasinda tani konulmuş klasik kah benimki.
İstanbulda olsanız çok iyi bi doktor önerebilrdm ama antalyada yok aslında çoğu endokrin doktorlarınında kah hastalıyla ilgili bi bilgisi yok:) ücreti çok yüksek olduğu için alternatif bi doktor aradığımda gittiğiniz doktor çok iyi onu bırakmayın bizim bu hastalıkla ilgili çok bilgimiz yok dediler garip bi şekilde:)Kimse yok mu
Antalya da KAH hastaliginda uzman bir doktor ariyorum. Bircok doktora gorundum ama hic birinden memnun kalmadim daha ilacimin dozunu bile ayarlayamadilar.