- 10 Haziran 2016
- 232
- 77
- 48
- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.301
Konuyla alakalı değil ama bir link atmak istiyorum ilgilenenler bakabilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yerli organik sertifikalı bir ürün kullanıyorum .Teşekkürler bilgilendirme içinKonuyla alakalı değil ama bir link atmak istiyorum ilgilenenler bakabilirler
Teşekküre lüzum yok sadece size değil herkese itafen genel bir bilgilendirme yaptim herkes faydalansin diyeBen yerli organik sertifikalı bir ürün kullanıyorum .Teşekkürler bilgilendirme için
Herkes bilgilensin diye yazdığınız çok açık. Bu bilgilendirmeyi benim için yaptığınızı söylemedim.Genel bilgilendirme için kendi adıma teşekkür ettiğimi belirttim sadece.Teşekküre lüzum yok sadece size değil herkese itafen genel bir bilgilendirme yaptim herkes faydalansin diye
şahsınıza söylediğimi düşündügünüzü sanmıştım isin açıkçası ,ok bir problem yok ohalde. Merkür gerilemesi zamanındayiz olur böyle ufak tefek yanlış anlamalar normaldirHerkes bilgilensin diye yazdığınız çok açık. Bu bilgilendirmeyi benim için yaptığınızı söylemedim.Genel bilgilendirme için kendi adıma teşekkür ettiğimi belirttim sadece.
Ssuan cok kararsiizim. Lazerin 5. Senasindayim kortizonllarda tüylenme yapio diolar eger dogumdan sonra tekrar çıkacaksa lazeri birakip dogumdan sonra mi devam etsem kiDoğumdan sonra kortizonu bırakacaksanız ,17 oh progesteron hormonunuz yine yükselecektir ,bu da androjenik bir hormon olduğu için kıllanmayı tetikleyebilir bir miktar diye düşünüyorum.
Bence başladıysanız devam edin.Bırakıp doğum sonrası devam edeyim derseniz ,bu tür yerler taşınıyor genellikle ya da başka engeller nedeniyle siz hep alacaklı kalıyorsunuz ama seansları tamamlayamıyorsunuz .O yüzden hazır bir engel yokken tamamlayın .Ben 4-5 yıldır gebe kalırım düşüncesiyle erteliyorum lazeri.Lazerin üreme organları üzerinde etkileri de bilinmediğinden önce gebelik yaşayayım doğum yapayım sonra lazer yaptırırım dedim kendime .Keşke de yaptırsaymışım diyorum zamanında.Ssuan cok kararsiizim. Lazerin 5. Senasindayim kortizonllarda tüylenme yapio diolar eger dogumdan sonra tekrar çıkacaksa lazeri birakip dogumdan sonra mi devam etsem ki
Merhaba mesajımı görürseniz cevap verirseniz çok sevinirim, benim oğluma da aynı tanı kondu ve böbrek üstü bezleri yetersiz çalıştığı söylendi. Şu anda tedaviniz devam ediyor mu?herkese merhabalar,12 aylik kizma dogdugu gun KAH tanisi kondu,dogdugu gunden bu yana genkort ve astonin(simdi cortineff killaniyoruz) ilaclarini kullamakta ve uni hastanesinde gozlem altindayiz.bu hastaliktan muzdarip arkadaslarla tedavi sureci ile ilgili bilgi alisverislerinde bulunmak icin iletisime gecmek istiyorum herkese acil şifalar
Hamilemisiniz su an?Sürekli kullandığım ilaç genkort 2*1 sabah akşam, hamileligi düşündüğüm için tüp bebek tedavisine baslamadan iki ay öncesinden dekort 0.50 mg da eklendi