- 22 Nisan 2015
- 25
- 0
- 40
- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.021
mrb arkadaşlar , ben yukarda hikayemi yazmıştım okuduysannız , benimki konjenital (doğuştan) yani . ama problemlerim ergenlikle beraber ortaya çıktı. 1 senedir bizde çocuk sahibi olmak istiyorduk doktorlar sansın düşük zor hamile kalırsın androjen hormonların baskılar vs. diolardı. ben yıllarca adet olamadığımdan di..na 35, yasmn kullandım yaklaşık 12 yıl bırakıyordum adet göremiyordum en son bu böyle olmaz dedim soğan kürü yaptım düzenli bi şekilde 15 gün ve ilacı tamemen kestim çok şükür, bu bana ümit oldu hamilede kalamayınca incir + havuçkürü ve testere dişli aslan pençesi kürü uyguladım Allahın izniyle şuan 13 haftalık hamileyim. arkadaslar sizde aşılama tüp bebekten önce incir+ havuc kürü ve testere dişli aslan pençesi uygulayın derim çünkü incir yumurta geliştiriyor havuç çatlatıyor, testere dişli aslan pennçesi hormon düzenliyor ayrıca incir kürü demir eksikliği tedavisinde etkili bendeki saç dökülmesinide neredeyse bitirdi ...bu arada geçen hafta CVS yapıldı plesantadan doku alındı inş bebekte sağlıklı olur...dua edin lütfen...sevgilerr ..