- 5 Ekim 2008
- 82
- 69
- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.001
çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkr ederim kelebek. sen doğal yoldan hamile kalmıştın değilmi?çok geçmiş olsun arkadaşlar..
darısı sağlıklıca tekrar başına ve başıma ..
amin arkadaşım bizde bu ay ciddi çalışmaya başladık. hatta incir havuç kürüne de başladım bakalım hayırlısı .olmassa bikaç ay deneme sonrası kadın doğum kısırlık bölümüne gidecem.amin arkadaşım inşallahhh bakarsın aynı dönem hamile kalırız....biz önümüzdeki ay çalışmalara başlıycaz tekrar şuan korunuyoruz doktor ilk adetinden sonra korunmazsın dedi..bakalım inşallah tutar tekrar.. ve bu sefer sonuna kadar sorunsuz gider.
sağol..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliycem mutlaka....
sağol..
kelebek kaç yasındasın sen?
Kelebek çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.hamile kalmadan önce dekor kullanmıyormuydun benim kızlarımda nonklasik devamlı hidrokortizon kullanıyorlar.fakat nonklasiklerin devamlı ilaç kullanmaları tartışılıyor.senin ne zaman farkedildi ve ilaç kullandınmı.17 oh kaç çıkıyordu ilaçtan önce ve sonra.
kelebek sen genetik bölümüne gitmişmiydin?çok teşekkürler sizede geçmiş olsun. benim 8 yaşımda fark edildi. o dönem 2 - 3 sene kullandım dekort u sonra bıraktık ergenlik dönemimde adet olamayınca tekrar dekorta başladım.. 1 2 sene de o dönem kullnadım. adetlerim düzenli olduğu için ilaca bir daha başlamadım. ama hamile kalamayınca 7 sene sonra doktoruma tekrar gittiğimde ilacı bırakmaman gerekiyordu ömür boyu kullanacksın dedi. şimdi hergün 0.50 mg dekort alıyorum.. zaten başladım ve 3 ay sonrada hamile kalmıştım.. benim ergenlik dönemimde 17 oh 200 lü rakamlar çıkıoyrdu.. ama 7 ay önce 28 çıkmıştı.. ilacı kullandıktan sonra 7.6 ya kadar düştü şimdi ölçtürsem daha düşüktür..
yada aranızda genetik bölümüne giden varmı arkadaşlar?
kelebek mrb bizede yapıldı genetik test eşimdede bende de çıktı kah genleri ama bende olan 2 gen eşimde yok eşimde olan 2 gende bende yok doktor bu iyi bişi en azından dedi :)evet canım gittik biz eşimle bana ve eşime yapıldı. bende bulundu ama eşimde rastlanmadı. ama türkiyede yapılan genetik testler % 100 bütün vücudu taramıyormuş.. ama taranan kısımda karşılaşılmadı eşimde.. artık kalan % 30 kısımda varsa da yapacak bir sey yok şans yani..
kelebek mrb bizede yapıldı genetik test eşimdede bende de çıktı kah genleri ama bende olan 2 gen eşimde yok eşimde olan 2 gende bende yok doktor bu iyi bişi en azından dedi :)
bu arada ben hamileyim bu hafta 7 haftalık . doktor ilk 3 ay düşük riski çok yüksek dedi . ve yapılabilecekte birşey yokmuş . hakkımızda hayırlısı. hamile kalmam incir kürü sayesinde oldu .