Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süreç nasıldı canm ameliyat sonrası ağrın fln oldu mu bide hastane de yatırdılar mı sonuçların geldi mi çok fazla sordum amaEvet ben geçirdim temmuzda.
hiç ağrım sızım olmadı, kanamam olmadı. Ameliyattan 1 saat sonra çıktım hastaneden. Rahim ağzım alındı direk. Ben cin2 olarak konizasyon olmuştum ama ameliyatta alınan parçada cin3 olduğu çıktı. Cerrahi sınırlarım da temiz çıktı şükür.Süreç nasıldı canm ameliyat sonrası ağrın fln oldu mu bide hastane de yatırdılar mı sonuçların geldi mi çok fazla sordum ama
Çok geçmiş olsun canm teşekkür ederim rahatlattın beni rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallahhiç ağrım sızım olmadı, kanamam olmadı. Ameliyattan 1 saat sonra çıktım hastaneden. Rahim ağzım alındı direk. Ben cin2 olarak konizasyon olmuştum ama ameliyatta alınan parçada cin3 olduğu çıktı. Cerrahi sınırlarım da temiz çıktı şükür.
Canm bide hangi hastane de oldun ameliyatıÇok geçmiş olsun canm teşekkür ederim rahatlattın beni rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Ben Prof dr Samet Topuz’a oldum. Hastane adı özelden yazayım isterseniz? Endişelenecek bir şey yok korkmayınCanm bide hangi hastane de oldun ameliyatı
Olur canmBen Prof dr Samet Topuz’a oldum. Hastane adı özelden yazayım isterseniz? Endişelenecek bir şey yok korkmayın
Cerrahi sınırlar temiz çıkmadiginda direkt rahmi mi aliyorlar peki çok şükür sizin temiz çıkmış. Ben cin1 cin 2 cin 3 çıktı. Cin 3 ecc bölgesinde rahim kanalında olduğunu söylediler. O yüzden doktor leep değil konizasyon önerdi ama kararı jinekoloji onkoloji verecek dedi. Randevu sıramı bekliyorum bu ay gorusucem gebelik istiyorum. Hiçbir belirtim yokken çıktı. 2021 yılına kadar düzenli smear verdim hiçbirinde çıkmadı. Doktor rastliyoruz böyle durumlara dedi ama benim günlerim kabus gibi geçiyorhiç ağrım sızım olmadı, kanamam olmadı. Ameliyattan 1 saat sonra çıktım hastaneden. Rahim ağzım alındı direk. Ben cin2 olarak konizasyon olmuştum ama ameliyatta alınan parçada cin3 olduğu çıktı. Cerrahi sınırlarım da temiz çıktı şükür.
Merhaba oncelikle geçmiş olsun Samet beyin leep ücretleri ne kadar tuttu acabaBen Prof dr Samet Topuz’a oldum. Hastane adı özelden yazayım isterseniz? Endişelenecek bir şey yok korkmayın
Sunada en az sizin kadar gerginim sonucum çıktı ama yorum yapamıyorum randevumada çok var uyuyamaz oldumMerhaba arkadaşlar leep konizasyon ameliyatı geçiren var mı aranızda benim sonuçlarım cin2 hsıl çıktı korkuyorum süreç nasıl oluyor başından geçen varsa anlatabilir mi teşekkür ederim
Merhaba benim leep oldu cerrahi sınır negatif 6 ayda bir kontrol olucam şuan için sıkıntı yok dendi ama ben her ihtimale karşı Hpv aşısı yaptırmak istiyorum sonucunu bana özel den atar mısın benim kiyle karşılaştıralım istersenSunada en az sizin kadar gerginim sonucum çıktı ama yorum yapamıyorum randevumada çok var uyuyamaz oldum
Gelmemiş CanmMerhaba benim cerrahi sınırlarım yüksek derece çıkmış attım size özelden
Merhaba bende de cin 2 bir bucuk aydir korkudan olamiyorum leep ameliyatinı napicam bilmiyorum çocuğumda yok evliyim. Çocuk tedavisine baslamak icin tahlileri yaptiricaktim genel kontrolde hpv 39 cikti parca alindi ondada cin 1 ve cin 2 cikti. Genel anesteziden korkuyorum. Bu leep islemini lokal yaptıran varmı çok aciyormuMerhaba arkadaşlar leep konizasyon ameliyatı geçiren var mı aranızda benim sonuçlarım cin2 hsıl çıktı korkuyorum süreç nasıl oluyor başından geçen varsa anlatabilir mi teşekkür ederim
Belden aşağı uyuşturdular Canm hiç korkma oldum benMerhaba bende de cin 2 bir bucuk aydir korkudan olamiyorum leep ameliyatinı napicam bilmiyorum çocuğumda yok evliyim. Çocuk tedavisine baslamak icin tahlileri yaptiricaktim genel kontrolde hpv 39 cikti parca alindi ondada cin 1 ve cin 2 cikti. Genel anesteziden korkuyorum. Bu leep islemini lokal yaptıran varmı çok aciyormu
Benim belden asagı uyusturamiyorlar ankilozon spontolit hastasıyım. Bende rahim icinden lokal yapsalar dedim ama onuda özeller anca yaparız diyor devlet ve arastirma dirke genel anestezi diyorBelden aşağı uyuşturdular Canm hiç korkma oldum ben
Hiç korkma bence bi an önce ol hiç birşey olmuyor ben aksine tüm istiyordum onlar belden aşağı uyuşturdular hangi hastaneye gidiyorsunBenim belden asagı uyusturamiyorlar ankilozon spontolit hastasıyım. Bende rahim icinden lokal yapsalar dedim ama onuda özeller anca yaparız diyor devlet ve arastirma dirke genel anestezi diyor
Hiç korkma bence bi an önce ol hiç birşey olmuyor ben aksine tüm istiyordum onlar belden aşağı uyuşturdular hangi hastaneye gidiyorsun