Kondomun vajinanın içinde kalması ve çıkartmaya çalışmak (YARDIM LÜTFEN)

mickeymouse1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
607
-43
Bugun doktora gittim muayene ederken vajinanın içine bakmadan once kondom koydu o şekilde makineden bakmaya çalıştı. Daha sonra kondom vajinamda kalmıs gibi bir his oldu bende eve gittim hemen çıkartmaya çalıştım iki elimle ama bişi bulamadım içerde, tırnaklarımda uzundu acıdı baya. Birazdan tırnağımı kesip tekrar bakıcam başına bu tarz bir durum gelen oldu mu çok korkuyorum yardım lütfen toksik şok geçirilebilir yazıyor internette.

Kaldığını sanmıyorum, doktorlar bu konuda pratik siz dah toplanmadan eldiveniyle çıkarıp atmıştır. Yine de rahatsızsanız kadın doğum acile bir gidin. Kendi alabileceğiniz bir seviyede olsa çoktan gelirdi varsa da.

başıma öyle bir şey gelmedi ama öyle hissettiğinizden sonra cihaza baktınız mı duruyor mu diye. Onlar çok sıkı oluyor diye biliyorum pek sanmadım kalabileceğini ama şüpheniz varsa doktora çıkın bence. Enfeksiyon falan kapabilir siz çabalarken

başıma öyle bir şey gelmedi ama öyle hissettiğinizden sonra cihaza baktınız mı duruyor mu diye. Onlar çok sıkı oluyor diye biliyorum pek sanmadım kalabileceğini ama şüpheniz varsa doktora çıkın bence. Enfeksiyon falan kapabilir siz çabalarken
Hic aklıma gelmedi ben hızlı bir sekilde odadan cıkmaya calıstım, ona bakamadım. Doktor da dikkat etti mi etmedi mi bilmiyorum, elimle almaya çalışsam mikrop kapar mıyım acaba benim elim sonucta millet sokuyor elini kolunu o bölgeye, çok korkuyorum ya.

Kaldığını sanmıyorum, doktorlar bu konuda pratik siz dah toplanmadan eldiveniyle çıkarıp atmıştır. Yine de rahatsızsanız kadın doğum acile bir gidin. Kendi alabileceğiniz bir seviyede olsa çoktan gelirdi varsa da.
Şu an bekarım ve aile evinde yaşıyorum bu gece kadın doğum aciline gidemem maalesef tırnaklarım uzundu tırnaklarımı kesip kendim çıkarmaya çalışıcam eğer varsada, az önce denedim bisey yok gibiydi ama acaba daha derine mi ittim bilmiyorum hiç..

Nasıl yani anlamadım

Kondomu neden kullansın ki

Zaten orayı muane edecek bakacağı yeri niye kapatsın

Şu an bekarım ve aile evinde yaşıyorum bu gece kadın doğum aciline gidemem maalesef tırnaklarım uzundu tırnaklarımı kesip kendim çıkarmaya çalışıcam eğer varsada, az önce denedim bisey yok gibiydi ama acaba daha derine mi ittim bilmiyorum hiç..
Eğer gerçekten kaldıysa -ki ben pek ihtimal vermiyorum- en azından idrar yaptığınızda aşağı inmesi gerekirdi. Ha yukarı ittiğinize dair güçlü bir şüpheniz varsa da size tavsiyem gündüzü bekleyin gidin doktora.

Eğer gerçekten kaldıysa -ki ben pek ihtimal vermiyorum- en azından idrar yaptığınızda aşağı inmesi gerekirdi. Ha yukarı ittiğinize dair güçlü bir şüpheniz varsa da size tavsiyem gündüzü bekleyin gidin doktora.
Yukarı ne kadar yukarı itebilirim ki? İki elimi sokup almaya çalışsam mikrop kapar mıyım ya da toksik şok vs?

Konuyu okuyunca şaka sandim hatta yeni uye olsan kesin mahmut abi yakistirmasi yapardim kondom içinde kalsa hissedersin hadj hissetmedin diyelim elinlede kontrol etmissin birsey bulamamissin bolu tunelimi anacim bu nereye gidebilir ki en fazla

X