Merhaba arkadaşlar 2 gün önce yaşadığım ilişki esnasında kondom içime kalmış haliyle eşim içime boşalmış hemen gittim yıkadım temizledim eşimde hemen eczaneye gitti postpill ve ella hap vardı daha öncede postpill kullanmıştım fakat garanti olsun diye kullanmıştım onu tekrar aynısını almış ilişkiden sonraki bir saat içinde içtim hapı. Dün başım çok ağrıyor ve kendimi hasta hissediyordum. Adetimede yaklaşık 10 gün kala ilişkiye girdik bir problem yaşarmıyım? Teşekkürler şimdiden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kondom içeride çıkmış farkedemedik
- Konu Sahibi tektass
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ella ertesi gün hapı ertesi gün hapı postpill
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence sorun olmaz zaten regl dönemi oluyorMerhaba arkadaşlar 2 gün önce yaşadığım ilişki esnasında kondom içime kalmış haliyle eşim içime boşalmış hemen gittim yıkadım temizledim eşimde hemen eczaneye gitti postpill ve ella hap vardı daha öncede postpill kullanmıştım fakat garanti olsun diye kullanmıştım onu tekrar aynısını almış ilişkiden sonraki bir saat içinde içtim hapı. Dün başım çok ağrıyor ve kendimi hasta hissediyordum. Adetimede yaklaşık 10 gün kala ilişkiye girdik bir problem yaşarmıyım? Teşekkürler şimdiden
Bu stresi daha öncede yaşadık tekrar yaşamak istemiyorum. Hayatıma normal devam edicem fakat riski sıfıra indirmek için yapmam gereken tavsiyeniz varmıdır? Yoksa tek tavsiyeniz usulca adeti beklememmi.Bence sorun olmaz zaten regl dönemi oluyor
- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.752
- 548
Bundan daha önemlisi kondomu içinizden nasıl cikarabildinizMerhaba arkadaşlar 2 gün önce yaşadığım ilişki esnasında kondom içime kalmış haliyle eşim içime boşalmış hemen gittim yıkadım temizledim eşimde hemen eczaneye gitti postpill ve ella hap vardı daha öncede postpill kullanmıştım fakat garanti olsun diye kullanmıştım onu tekrar aynısını almış ilişkiden sonraki bir saat içinde içtim hapı. Dün başım çok ağrıyor ve kendimi hasta hissediyordum. Adetimede yaklaşık 10 gün kala ilişkiye girdik bir problem yaşarmıyım? Teşekkürler şimdiden
Ay ben bayılırdım
- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Galiba ilişkiyi yaşarken çıkmadı en sonda çıktı elimi attım geldi direk.Bundan daha önemlisi kondomu içinizden nasıl cikarabildiniz
Ay ben bayılırdım
Evli değilimErtesi gün hapları sakıncalı sürekli kullanılmaz. yılda 1 olmalı .eğerki çocuğununuz varsa veya uzun süre çocuk istemiyorsanız sprial taktırabilirsiniz . bunlar daha sonra doktor tarafından çıkartılabiliyor .
- 1 Aralık 2019
- 5.724
- 23.388
- 348
- 30
Eşim yazmissinizEvli değilim
- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Seks eşim demek istediyse demek ki.Eşim yazmissiniz
- 1 Aralık 2019
- 5.724
- 23.388
- 348
- 30
Sanırım oyle dediSeks eşim demek istediyse demek ki.
Elim öyle gitti evleneceğiz yakında zaten.Seks eşim demek istediyse demek ki.
- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.752
- 548
Ay basım filan döndü okurken bileGaliba ilişkiyi yaşarken çıkmadı en sonda çıktı elimi attım geldi direk.
Allah'ım
- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
Bundan daha önemlisi kondomu içinizden nasıl cikarabildiniz
Ay ben bayılırdım
Ayy, neye şaşırıyorsunuz? Prezervatifte iki önemli sorun vardır; yırtılabilir veya çıkabilir. Çok nadiren olabilecek bu durumlarda vajendeki spermleri silersiniz ya da çıkmışsa elinizle alırsınız. Gebe kalırım korkusundan mı yoksa spermlere karşı mide bulantısından mı başınız dönüyor, bayılıyorsunuz?Ay basım filan döndü okurken bile
Allah'ım
- 2 Ağustos 2013
- 35.462
- 108.574
- 798
Spermden bahsetmiyor içeride kalan kondomdan bahsediyorAyy, neye şaşırıyorsunuz? Prezervatifte iki önemli sorun vardır; yırtılabilir veya çıkabilir. Çok nadiren olabilecek bu durumlarda vajendeki spermleri silersiniz ya da çıkmışsa elinizle alırsınız. Gebe kalırım korkusundan mı yoksa spermlere karşı mide bulantısından mı başınız dönüyor, bayılıyorsunuz?
- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
E işte içeride kalan kondomdan ne olacak, alırsın elinle olur biter. Hamilelik söz konusuysa ertesi gün hapı alırsın.Spermden bahsetmiyor içeride kalan kondomdan bahsediyor
- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.752
- 548
Sibel hanım içinde bişey kalmış olmasından irrite olduğumu ifade ettim, gayet anlaşılır ....Ayy, neye şaşırıyorsunuz? Prezervatifte iki önemli sorun vardır; yırtılabilir veya çıkabilir. Çok nadiren olabilecek bu durumlarda vajendeki spermleri silersiniz ya da çıkmışsa elinizle alırsınız. Gebe kalırım korkusundan mı yoksa spermlere karşı mide bulantısından mı başınız dönüyor, bayılıyorsunuz?
Uykunuzu mu alamadiniz genel haliniz mi cidden bunu sormaniza sebep
Benim prezervatif geçmişim yok
Nerden bileyim ben içimde kalır yırtılır çıkabilir mideme yola alır yok kakamla çıkıverir durumlarının başa gelebilecegini
Ki zaten Çok mu normal gercekten ?
Normal sayılmadi için Herkesin içinde kalmasi lazim prezervatifin bence
- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.752
- 548
Ya gelmezse elini mi sokacak ta iceriye, gayet korkunç isteE işte içeride kalan kondomdan ne olacak, alırsın elinle olur biter. Hamilelik söz konusuysa ertesi gün hapı alırsın.
- 2 Ağustos 2013
- 35.462
- 108.574
- 798
Size göre basit bişey demek elle almak ona göre değil bundan bahsediyorum. İnsanlar farklı farklı yaE işte içeride kalan kondomdan ne olacak, alırsın elinle olur biter. Hamilelik söz konusuysa ertesi gün hapı alırsın.
- 7 Eylül 2019
- 326
- 552
- 33
- 29
cevapta evlilige dair bisey yok aslında. spiral taktırmak icin evli olmak şart degil diye biliyorum. evli olarak ya da olmayarak uzun zaman cocuk düşünebilir ya da düşünmeyebilirizEvli değilim