Kondisyon bisikletine binipte zayıflayan var mı acaba?

MXIXNNOXSX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
32
0
b fite gidiyorum sms çok memnun kalmadım bırakmak istiyorum evde kondisyon bisikletim var termal souna şortum var onları kullanmayı düşünüyorum kullanıpta zayıflayan var mı yardımcı olurmusunuzzz :26:

canım ben kendimi bildim bileli yani ergenlikten beri evde kondüsyon bisikletimiz var. pilatesmiş yogaymış, bıraxxx bıraxx
türk kadını basen baldır bacak demektir. ya koşarak ya da bisiklete binerek eritirsin. ben arada bıraksam da uzun zamandır spor yaparım. her türlüsünü denedim. evde en pratik ve sağlam kilo verdireni BİSİKLET!
ama bisiklete binince öyle parkta gezer gibi değil. düşük devirden hızlıya ondan da düşüğe geçeceksin. ayrıca 15 dkdan fazla binmiyeceksin. kesinlikle tavsiye ediyorum. karın kaslarını bile çalıştırıyor eğer düzgün binersen. aklına takılan birşey olursa sor. sevgilerrr

Bende elliptik bisiklet (elliptical bike) var.
Hafta 4 kez 45 dk. yapildiginda mucizeler yaratiyor.
Kesinlikle tavsiye ederim.

bende yenı aldım bısıklet ve mekık cekme aletı.kılomdan memnunum ama gobegım gıtmıyor.sıze guvenıyorum ve ende yarından ıtıbaren baslıyorum..

ben de bisikletle yaklaşık 18 kilo vermiştim haftada 3 ya da 4 kez 1saat kadar yapıyordum ama karın bölgemden geri almaya başladım kiloları yavaş yavaş bıraktığım için. b-fite gidiyorum şuanda

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza ben de kilo vermek istiyorum ve Dynamıc R-210 Eliptik Kondisyon Bisikleti almak istiyorum.Acaba bu modeli kullanan var mı ? işe yarıyormu

kızlar elıptıc bısıklet ne oluyo acaba ?

ben aldım çokta memnun kaldım tavsiye ederim 200 tl aldım gecen ocak ayında cok cok memnunum dısarada spor yapmaktan kurtuldum çokta araştırdım orda burda en az 10 gun arastırdım bısıkletmı kosu bandımı dıye en son spor hocamda evde tek bir alet alcaksan onu al dedı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…