Kendi düşen ağlamaz..Bu halka her şey müstehak.
Ben yüzde 38-42 arası bekliyorum akp oylarını chess.
17 Aralık her nekadar AKP seçmenini kenetlesede,dönen dolaplardan etkilenen kesim var,birde cemaatin tayfası.
valla arkadaşlar çevremde çok az akp ye oy veren var, onlara da baktığım zaman bu 17 aralığın tamamen komplo, dış güçlerin oyunu... bla bla bla... inanmış durumda, umarım, gözü açılan bir kesimde vardır
Takım tutma, fanatizm mantığı siyasette de var malesef, misal ben bir belediye biliyorum, yıllardır hizmet alamıyor insanlar, ilçenin simasında doğru dürüst değişiklik olmadı, üstelik her seçimde aynı kişiyi aday gösteriyorlar, hizmet alamamalarına rağmen insanlar partilerine ayıp olmasın diye o kişiye oy veriyor, bugün baktım yine aday göstermişler adamı
Tekirdağın muratlı ilçesi benim memleketim. Kendimi bildim bileli hep aynı adam. Yaşım 25 o belki 20 senedir oradadır. Ara yollar hala mıcırAna yollarıda zaten büyükşehir yaptı. Ama ölene kadar orada tutmakta ıslarlılar. Anlamıyorum ben bu fanatikliği
Valla ex, ben doğdum, büyüdüm, evlendim hayatımın 40 yıllık dönemi aynı yerde geçti, hatta aynı semtte, büyüdüğüm yerin belediyesini de iyi bilirim, muhtarlığını da, bizde bir muhtar vardı, doğduğumdan beri muhtardı, yine bir yerel seçim zamanı karşısına kuvvetli bir aday çıkınca bana oy verin yoksa kendimi öldürürüm diye ağladığını biliyorum
Sonra tabii diğeri seçildi o da ilk muhtar olduğunda hafiften ortada gözüktü sonra sadece kendi oturduğu mahalleye çalıştı:))
Muhtarlıkta olsa bu koltuk ne menem birşeymiş
Çok şaşılacak bir tablo değil.
17 aralığın yerel seçimi coşturacağı belli idi.
Ben kendi adıma icraata oy vermekten yanayım. Kim hizmet ediyorsa oyumu kapar.
Bu arada anket şirketinin adını iki defa "Konya" olarak okudum ne hikmetse
Yani hiç umutlanma diyorsun
En sonunda bana da aldırtacaklar bir deri koltuk. Eee bizde evin muhtarı sayılırız
Vatandaş olarak bilinçlenmemiz gerekiyor, hizmet mi? particilik mi?
Misal muhtarlarda partilerin desteğiyle veya bağımsız olarak aday oluyorlar, bazen öyle muhtarlar oluyor ki çalışmıyor ama sırf x parti destekliyor diye her yerel seçimde sandıktan o muhtar çıkıyor.
Benim için kim olursa olsun verdiği hizmet ön planda, birde her yerde aynı mı bilmiyorum ama mesela yıllarca tam bir hizmet olmuyor ama seçimlere 7-8 ay kala bir bakıyorsun yollar düzenlenir, çevre güzelleştirmeleri başlar, bir anda il veya ilçeye meydan inşaa edilir
Mantıklı geldi, 17 aralık depremi, oy verenleri daha çok kenetlemiştir Akp ye, benim fikrim
depremse onlara deprem değil mi ama herkes halinden memnun
aynen bende iki kere konya diye okumuştum, neden sadece konya diye soruyorum birde
bizim şehrin belediyesi akp li, açıkcası ben hizmetlerinden çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?