Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi süreçtesiniz şuanYeni başladım ben şuan ilac kullaniyorum hersey yolunda.Konak hst burdan vesileyle baskasindan duymustum ve yollarımız kendisiyle kesişti.Umuttepede dusunurken en mantikli kararla konakda basladim
Transfere hazirlik asamasindayimHangi süreçtesiniz şuan
Bende bahçecide tdv görüyordum kimyasal oldu ilk deneme şimdi embriyoları konağa taşıyacağım pişman olmaktan korkuyorum şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuzTransfere hazirlik asamasindayim
Şeyma hocadan bende memnunum bakalim bizim surecimiz nasil olacakBen Kasım 2022 de konakta transfer oldum boş gebelik oldu dondurulmuş embriyolarım var şuan da hemşire ve doktor ilgili
Bende şuan ilaç kullanıyorum nasipse haftaya embriyolarımı taşıyıp transfer olacak. Kaç embriyo oluştu sizinBenim opu islemi bitti.şuan corasprin,dekart,vitamin,progynova kullaniyorum.onumuzdeki hafta digerleri eklenecek.
Hayırlısı olsun inşallah Bahçecide benim embriyolar dr farklı bi yere gitti çokta maliyetli orası e bide yol falan izmite taşımak benim için daha iyi olacak4 embriyo olustu.benimde iki hafta icerisinde transfersiz nerden tasiyorsun.
Nasipse bizim de 2 haftaya transferimiz4 embriyo olustu.benimde iki hafta icerisinde transfersiz nerden tasiyorsun.
Nasipse bizim de 2 haftaya transferimiz
Transferiniz oldu muAyni zamanlardayiz o halde
Suan transfer için odada bekliyorum birazdan olacağımEvet dün oldusiz?