- Konu Sahibi Kivirbas95
Hımm randevu hemen bulabiliyor muyuz acaba benim eşim iş için şehir dışına gidip geliyor daAynen kanda kromozom. 1-1.5 ay dediler ama daha erken çıkabiliyor anladığım kadarıyla ortalama 20-25 gün diye tahmin ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm randevu hemen bulabiliyor muyuz acaba benim eşim iş için şehir dışına gidip geliyor daAynen kanda kromozom. 1-1.5 ay dediler ama daha erken çıkabiliyor anladığım kadarıyla ortalama 20-25 gün diye tahmin ediyorum
Valla biz ayın 15’inde gittik tıbbi genetik bölümüne. Ödememizi yaptık. 26’sına randevu verdiler. Eğer daha erken bir tarih varsa onu da verirler. Ama daha geç de olabilir tamamen hastanenin randevu sistemine bağlıHımm randevu hemen bulabiliyor muyuz acaba benim eşim iş için şehir dışına gidip geliyor da
Anladım canım teşekkür ederim üniversite biraz uzun olacak galiba biz diğer ay başlıyoruz en erken ne zaman alırsak sonucu daha iyi olacak diğer arkadaşın dediği laboratuvarı öğreneyim de bi bende orayla görüşeyimValla biz ayın 15’inde gittik tıbbi genetik bölümüne. Ödememizi yaptık. 26’sına randevu verdiler. Eğer daha erken bir tarih varsa onu da verirler. Ama daha geç de olabilir tamamen hastanenin randevu sistemine bağlı
Üniversite hastanesi de ücretsiz yapıyor ama randevuyu çok geç bir tarihe veriyorduŞehir hastanesin de biz bedevaya yaptırdık ama sonucu 2 aya çıkıyor bilginiz olsun kızlar
merhaba periferik kandan kromozom testi sonucunuz ne kadar sürede çıktı acaba bize iki ay dediler daha erken çıkar mı merak ediyorum beklemek çok zorÜniversite hastanesi de ücretsiz yapıyor ama randevuyu çok geç bir tarihe veriyordu
Tam 1 ay gibi bir sürede çıktımerhaba periferik kandan kromozom testi sonucunuz ne kadar sürede çıktı acaba bize iki ay dediler daha erken çıkar mı merak ediyorum beklemek çok zor
Özel hastane mi devlet hastanesi mi peki birde bir olumsuzluk çıktı mi acaba çıkarsa tedavisi var mi bilginiz var mıdırTam 1 ay gibi bir sürede çıktı
Biz üniversite hastanesinde çok cüzi bir ücrete yaptırdık. Benim kanım biraz pıhtılaşmaya yatkınmış onun için bolca kan sulandırıcı verdiler zaten. Genetik bir problemimiz çıkmadı çok şükür ama çıkarsa genetik taramayı embriyolar üzerinde tekrarlıyorlar ve sağlıklı olan embriyoyu transfer ediyorlar.Özel hastane mi devlet hastanesi mi peki birde bir olumsuzluk çıktı mi acaba çıkarsa tedavisi var mi bilginiz var mıdır
Çookk teşekkür ederim bilgilendirme içinBiz üniversite hastanesinde çok cüzi bir ücrete yaptırdık. Benim kanım biraz pıhtılaşmaya yatkınmış onun için bolca kan sulandırıcı verdiler zaten. Genetik bir problemimiz çıkmadı çok şükür ama çıkarsa genetik taramayı embriyolar üzerinde tekrarlıyorlar ve sağlıklı olan embriyoyu transfer ediyorlar.