• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum bir sapk yardm edin

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
ARKADASLAR EVE GITMEK ARTIK BIR KABUS OLDU

gecen hafta carsamba gunu bıraz moralım bozuktu..arkadaslarımın tesellısıyle gunu gecırdım ama moralım halen duzelmemışti.cok samımı oldugum arkadaşım benı yanlız bırakmak ıstemedı.iş cıkışı bize gıtıp geceleyip sabah işe tekrar dönecektik..

neyse işten çıktık.eve gelırken markete ugradık..markete gırerken yanımıza bisikletli bır adam geldı.bızle bırlıkte markete girdi..arkadaşım ve ben alıcagımızı aldık kasanın yanına geldık..bısıkletlı adamda ekmek almış gazete almış oda kasanın yanına geldi.

biz hesabı odeyıp marketten çıktık..sohbet ederek eve dogru ilerliyorduk kı..birden bisikletli adam elindeki gazeteyle arkadasımın poposuna vurdu..:oklava:

arkadaşım aaaaayyyy sesi dengesı bozuldu ne oldugunu anlıyamadık donduk kaldık..arkadasımı tutup dengesını sagladım etraftan ayıp degıl mı seslerı geldı bız hala oylece salakca kalakaldık..

bıran kendımızı topladık adama bagırıp NE GECTI ELINE SAPIK dedık ama adam coktan yok olmus..ARKADASLAR orda oylece bosluktaymısız gıbı kalakaldık..

arkadaşım aglamaya başladı.::ben cok ama cok mahçup oldum sonucta benım ıcın geldı gelmesydı basına bu gelmıyecektı..oysa hem arkadasım hem ben cok cesaretlıyızdır.
ama nasıl oldu anlamadık hanı ınsanın bazen saf anı olur yada bıldıklerını unutur yaa oylece
abtalca kalakaldık.

eve geldık..bıraz kendımızı topladık.olanı bıtenı aıleme anlattık ve sabah oldu işe gıttık..
iş donusu komsumuzla apartmanın gırışınde karşılaştım..konuşurken..BIDE NE GORUYUM..

BİSİKLETLİ ADAM APARTMANA GIRIYOR..öldum orda şok oldum elimin ayagımın bagları çözuldu gıdıp bır sey desem bir tepkı versem komşu yanında apartmanın gırışı ne yapacagımı yada ne yapmam gerektıgını bılemedım oylece kaldım..

bır cocuk seslendı baba dıye 5 yada 6 yaslarında komsuma sordum..kım bu dıye yenı tasındılar 4. kata dedı..adam yanımıza gelıp ıyı aksamlar dedıi

arkadaslar ne utanma ne mahcup olma ne basını yere egme hıc ama hıc yok bana öyle bır baktıkı anlatamam oyle korktum kı o yuz ıfadesı gozumun onunden hıc gıtmıyor..cok pıskın cok kotu bır bakıstı.

ya ben lanet olsun korkuyorum..hemde cok aıleme dedım.. karsı komsuya herseyı anlattım..18 yaslarında bır erkek 14 ve 6 yaslarında kız cocukları varmıs...esıde calısıyormuş ...oysa apartmanımız cok saygılı ve sakın bı yer komsuları ıyı olan bır yerdı..

nerden cıktılar bunlar ooooooooooofffffff

o gun komsuyla cıktık eve kac gundur babam yada annem yada komsulardan bırı denk gelırse asansore bınıp cıkıyorum eve ya asansorde denk gelırsem dıye eve gıtmek korku fılmıne dondu..kabus gıbı..

eve gelıyorum gozume engel olamıyorum..gozum evlerıne kayıyor adam ya balkonda ya pencerede...ne yapıcam ben yaa

ev sahıbıne sıkayetcı olsak o ne dıyecekkı adama,ya polıse gıtsem,eşiyle cocuklarıyla belkı sıcak bır yuvası vardır bozarmıyım..

yaaaa ben delırecem ruyalarıma gırıyor,korkuyorum,huzursusum..

ya ne olur bana akıl verın yaa kac gundur yazıp yazmam arası gıdıp geldım.

arkadaslar lutfen ben ne yapıyım..yardıııımmm:

ınanın cocuklar gıbı aglıyorum ne yapacagımı bılemıyorumsenağlama

canım çok üzüldüm cidden.kötü bi durum. ordan taşınma şansın varsa taşın kurtul derim. aksi halde daha zor olur senin için.asansör kullanma dicem ama o da zor. savcılığa dilekçe versen dicem ondada adam manyaksa haberi olursa bisürü iş.ailen ne diyorsa onu yap yaaa çok karışık bi durum.ailenin dediğini yaparsan hem kendini daha güvende hissedersin. şimdi eşine söylesen ne tepki vereceğini bilemeyiz. belki iftira bile der yani Allah yardımcın olsun

Vallaha zor bir durum. Ailesi olmasa her şeyi açıkla diyeceğim ama çocuklarına yazık. Sapık babanın evlatları olarak çıkacak adları. Ortada delil de yok ıspat etmek biraz zor olur. Biber gazı al. küçük bir tüpün içinde oluyor. Sapıklara karşı kesin çözüm. Yakın olmasa da sıksan eğer yanına gelmeye çalışırken yere yığılıyor. Olur da öyle bir şey olursa Allah korusun o yere yığıldığında bas bas bağırırsın tüm mahalleyi ayağa kaldırırsın en azından.

çok zor bir durum birde adam apartman komşunmuş sikayet etsen savcılığa falan elinde kanıtın yok karısına söylesen kesin inanmaz adam evde kuzu gibidir kötükedihüsoseytan o anda cevap ver derdi bana arkadasının poposuna gazete ile şaplak indirdiğinde :oklava malum bölgesine öyle bir tekme sallayacaksınki kıvransın kalsın yerde boyle sapıklardan allah esirgesin herıf coluk cocukta sahibi birde utanmaz adam

cok zor bir durum yerinizde olmak istemezdim... insanin en huzurlu oldugu oldugu yer evidir ama maalesef bu huzur elinizden alinmis...

babaniz bu kisiyle apartmanda mutlaka bir ara karsilasir yanlizken..... en güzeli ona olayi bildigini, apartmaninizin bu tür olaylari kaldigramayacagini, simdilik ailesi esi cocuklari icin bir sey demediklerini ama en ufak hatasinda hem apartmana hem ailesine duyuracaklarini, burada yasayamayacaklarini söylesin... eminim korkacak ve adam gibi davranacaktir....

çok çirkin bir hareketle karşılaşmışsınız...
ama bu tip sapıklar gerçekten çoğaldı...
çok dikkat etmemiz gerekiyor hepimizin...
Sizde bundan sonra daha dikkatli olun ve o adamla hiç yüz yüze gelmemeye çalışın...
ve ne oluesa olsun konuşmayın,selamını bile almayın...
şuan ağlamanızın bir anlamı yok...sonuçta ailenize söylemişsiniz,
sizizn dikkat etmeniz gerekiyor...
sevgiler...

böyle bir şey işten çıktığım zaman benim de başıma gelmişti:kızgın:
o an donup kaldım adamın arkasından bağırdım ama ne fayda adam gitmişti
geçmiş olsun canım
ama ben senin yerinde olsaydım apartmanda onu gördüğüm an yaygarayı kopartırdım
pislik adam
o çoluğunu çocuğunu düşünmüyorsa
düşünmek bana mı kaldı sanki:kızgın:
ev sahibiyle konuşun ya da apartmanca konuşup çıkarttırın
sen sessiz kaldıkça tacizlerini arttırabilir belki bilemiyorum
böyle adamları bi yerlerinden tutup asacan tavana ya:mymeka:

ayy çok korkunç gerçekten:1shok:
Bence şikayet edin.sonuçta onunla aynı apartmanda yaşıyorsunuz
ömrünüz endişeyle geçemez bu adamın yaptığı gizli kalmamalı
söylenirse belki tekrar yapmaya cesaret edemezz :oklava:

Öncelikle geçmiş olsun... Bence sessiz kalmayın... adamı gördüğün anda yüzüne tükür ve rezil et... Çünkü bu tipler karşı taraftan nasıl olsa bir ses çıkmaz diye düşünüp daha da ileri götürebilir işi... Korktuğunuzu ve ürktüğünüzü belli etmeyin ve susmayın lütfen...... Ailenizle paylaşmanız ayrıca iyi olmuş...

Ben olsam yerinde, yanınızdan geçerken bakarmısınız dünkü hareketinizden utanmıyormusunuz falan derdim, geri zekalı sapık :1shok:

Ben olsam yerinde, yanınızdan geçerken bakarmısınız dünkü hareketinizden utanmıyormusunuz falan derdim, geri zekalı sapık :1shok:

canım bende elımdekı cantayı kafasına ındırır bır seylerde soylerdım ıyı aksamlar derken ama ınan yapamadım boyle sok oldum..nefesım tıkandı ne tepkı ne bır laf hıc bır sey yapamadım..

18 yaşlarındayken bizim karşı sitede sapık demekten öte bir yaratık oturuyordu. karşı komşumuzun kızıyla her akşam balkona çıkıp laflıyorduk aaa bir bakıyorduk karşı sitede oturan bir dairenin sürekli balkon ışığı yanıp sönüyordu bizde dikkati oraya verip bakmıştık arkadaşımla ne görelim 35 yaş civarı bir erkek kadın iç çamaşırları giyip bize striptiz yapıyordu üzerindekileri çıkarıp bişeyler yapıyordu korkup içeri kaçtık bir daha balkona çıkamaz olduk durumu mahalleliye anlattık bizim sitenin gençleri bir yere saklandı ve zavallı arkadaşım ve ben balkonda laflar gb yaptık ve o sapık yine aynı şeyleri yaparken başka balkondan izleyen diğer arkadaşlarımız olayı gördü artık adamın kapısımı kırılmadı agzı burnumu anlatamam üstelik bu adam evliydi. bir daha böyle bişeyle karşılaşmadık o zamanlar hatırladığım halen o evde mutlu mesut arsız yüzsüz oturdular çocukları falan oldu. aradan yıllar geçti eski mahhallemizden geçerken hep o yaratığın evi geliyor aklıma ve tüylerim kalkıyor yazık bunlara insan bile diyemiyorum milletin yüzü yok ki tükürsen gökten yağmur yağdı diyecekler.

komşu mu çıktı o sapık :1shok:
ne güzel şimdi hemen yapacağım eşiymiş çocuğuymuş ben anlamam derhal rezil ederim yüzüne tükürürüm bi tane , tekrarlarsan iyi şeyler olmaz adam ol derim sengözlerimebaksanab

kesinlikle savcılığıa suç duyurusunda bulunun canım..Hatta gerekirse apartmanda imza falan toplayın..taşınsınlar gitsinler..Ama daha öncesinde sen geceki yaptıığ terbiyesizliği herkesin gözü önünde açığa çıkart..
geçtiğimiz ay tv de izledim apartmanda böyle bi sapıklık haberi ondan beri felaket korkuyorum..
sessiz kalınacak bir olay değil..

ınanamıyorum yaa:kızgın:ne sanıyo bu tür yaratıklar kendılerını anlamıyorum!acaba kendı kızının basına gelse böyle çirkin bısey naapardı?en ıyısı baban konussun dıcem ama babanada ters bısey söyler adamı üzerseÇok üzgünüm çoook.bız boyleyız ıste kendı basımıza gelen cırkınlıkler karsısında bıle hassas düsünüyoruzbenneyaptımkiınan kendı basıma gelmıs gıbı kızgınım.kelımenın tam anlamıyla gecmıs olsun canım:1no2:

komşu mu çıktı o sapık :1shok:
ne güzel şimdi hemen yapacağım eşiymiş çocuğuymuş ben anlamam derhal rezil ederim yüzüne tükürürüm bi tane , tekrarlarsan iyi şeyler olmaz adam ol derim sengözlerimebaksanab

zaten tekrarlarsa felaketi olur eşine gelıncede ya bılmıyorum..yuvasınımı bozarım cocukları dusmanmı olur kafam karısıyor ne yapıcagıma elımde telılde yok adam yalan der bıde ıftıra fılan atarsa ne yaparım ben

ev sahıbıne soyleyın cıkarttırın arkadasım:mymeka:emınım bu adamın ılk davranısı deıldır ve aılesıde bılıyordur...yoksa ımkanı varmı duzgun bır adam duzgun bır aıle sahıbı boyle bırsey yapsın?sızın ve dıger apartman sakınlerının rahatca evıne gırıp cıkması hakları deılmı?
hem o adam allah korusun apartmanınızdakı yada yan apartmandakı kucuk cocuklara bır sey yapsa vıcdanınız razı olur mı?ben olsam kendımı sorumlu hıssederdım..cnm bence bos yere o stresı cekmektense uzaklastırın cevrenızden..artık apartmandan mı cıkarttırırsınız yada sıkayet mı edersınız o sıze kalmıs.. sevgıler

Kesinlikle korktugnu belli etme Çok üzgünüm çoook

Onunda istedigni yapmis olursun, kansiz herif

Ben olsam o cirkin harekete maruz kalan arkadasimida alir ailemden bir erkekegede bu olayi anlatir o adamin kapisna dayanirim....kötükedihüso

Eger bu apartmanda böyle birseye kalkisirsa hemen aninda suc duyurusunda bulunacagnizi söylerim.:delphin:

Böylelerinin gözünü korkutmak lazim.Çok üzgünüm çoook

kesinlikle savcılığıa suç duyurusunda bulunun canım..Hatta gerekirse apartmanda imza falan toplayın..taşınsınlar gitsinler..Ama daha öncesinde sen geceki yaptıığ terbiyesizliği herkesin gözü önünde açığa çıkart..
geçtiğimiz ay tv de izledim apartmanda böyle bi sapıklık haberi ondan beri felaket korkuyorum..
sessiz kalınacak bir olay değil..

saol canım ama elımde delıl yok arkadasımla savcılıga gıtsem adam yok boyle bır sey derse ne dıyeyım..ınan ev sahıbıyız kıracı olsak tasınıp gıtmeyı bıle dusunurdum

sakın karşısına çıkıp bağırma bak bunlar zeytinyağı gibi üste çıkarlar.dediğin gibi sapıksa bu seferde intikam peşine düşer. ne yapılması gerektiğine ailenle karar ver, kendi başına hareket etme sakın.mümkün olduğunca uzak dur.görünce de yüzüne bakma gerekirse yolunu değiş.bu kadar dayılanmak iyi değil nihayetinde o bi erkek sen onla baş edemezsin.bu çok çömezce olur.

Back