Konu sahibesini içinden gelmiş madem alsın, komşuluk da nezaket de güzel şeyler. Konu sahibesi ne alayım yazmış, türlü türlü öneriler var bütçesine uygun neyse onu seçecek aklı vardır diye düşünüyorum. Konu sahibesi hediye alıcam ama bütçem yok yazmamış ki parayı nerden çıkardınız
Neden beğenmedim sizin mesajı dersem de üslubu çok sert, konu sahibesinin yüzüne vurur gibi olmuş al Noel bu öğren diye , konu sahibesi zamanı biliyor işte daha neyi yazıyorsunuz? 24 aralık olsa ne fark eder, 25 aralık olsa ne fark eder yılın bu zamanı hediye olur işte. Zaten yeni yıl/Noel zamanlarındayız hediyeyi ne zaman verirsen ver fark etmez, komşular inançsız olsa bile ne fark eder, yılın bu zamanı hediyeleşme zamanı.
Asıl beğenmemeyi buraya koydum:
Altı üstü çikolata/kahve, fincan neyse artık karşılığında altın bilezik mi takacaklar? Konu sahibesi de zaten içinden geldiği için yapıyor, karşı tarafı sevmiş karşılık bekliiyor gibi gelmedi bana. İnsanlar mutlu olacaklarsa olsunlar, komşuyu seveceklerse sevsinler bırakın her şeye para veya karşılık karıştırmak zorunda değilsiniz
Şu konuya bile sert/ters yorum yazmayı anlayamıyorum gerçekten.Kimse mutlu olmasın mı?