Komşunun eşi bana ismimle hitap ediyor

İyide benim eşimde o yaştaki kıza niye ismiyle hitap etsinki kız benden bile küçük
Biz böyle gördük doğru veya yanlış

Size gore dogru onlara gore yanlis.
Ya da tam tersi

Siz gorusmeyin bu aileyle bence.
Her seferinde bir bahane uydurun.
Onlar da anlayacaktir sonucta gorusmek istemediginiz

bana garip gelmedi hitap şekli bazı insanlar komşu olaylarında böyle tanışmak istiyorlar gurbette olduklarından bi de eskisi gibi değil artık komşuluk işleri ben çok hoşlanmam yenge lafından ama ne diyim görüşmek istemiyorsanız tel i açmayın olur biter bi iki arar arar sonra aramaz

2 alt komşumuz
Bidaha asla görüşmek istemiyoruz zaten

Canim esin hiçte abartmiyor,yani kötü düşünmek istemiyorum.ama galiba adamın sana karşı ilgisi var dikkat et derim.hatta gerekirse hiç gorusmeyin. ...özellikle sana bakıp konuşuyorsa!

Canım eşiniz ne diyorsa onu yapmalısın bence hem mesafeli olmak iyidir haddini bilmek lazım.

İsimle hitapta bir sey yok,ayni yas grubu insanlarsiniz. Hani biriniz 25 digeri 50 yasinda olur tamam anlarim da. Bence surekli gidip gelmek istemeleri daha buyuk problem. Yenge dese nolacak

Canim esin hiçte abartmiyor,yani kötü düşünmek istemiyorum.ama galiba adamın sana karşı ilgisi var dikkat et derim.hatta gerekirse hiç gorusmeyin. ...özellikle sana bakıp konuşuyorsa!

Valla detaylari bilemeyiz.

Ahmet in farkli bakislari varsa ne bileyim iste..rahatsiz edici o zaman esinin rahatsiz olmasi normal.

Karsidaki insanin karakteri ne nasil bi tip bilemeyince yorum yapamadim. Belki o adama gore cok normal geliyordur tarz hitap. Bizin okulda bazi erkek hocalar da oyle bayan hocalarin ortasinda oturur konusur. Ilk tuhaf gelmisti ama megersem adamin 4 kiz kardesi annesi varmis tek ve en kucuk erkek cocuk oymus. Bayanlarla daha iyi anlasiyormus. Yasanti cevre farkliligi herkes bir olmuyor demem o ki

Yani ciddi ciddi 22 yasinda bir kiz'a "yenge hanim" mi diyorsunuz? Hahaha! Ya muhafazakarligi anliyorumda bu kadari pes! Isim ile hitap etmek bile asker arkadasligi deniliyor.

Sizin düsünce tarziniz icin aklima bir kac kelime geliyor ancak söylemeyim burda. Umarim o insanlar cabuk cözerlerler hangi zihniyette oldugunuzu da artik bos yere sizi davet etmezsler. Yazik ya.

İsimle hitapta bir sey yok,ayni yas grubu insanlarsiniz. Hani biriniz 25 digeri 50 yasinda olur tamam anlarim da. Bence surekli gidip gelmek istemeleri daha buyuk problem. Yenge dese nolacak
Eşim ne o öyle ilk defa tanışıyoruz çok samimi davranıyor diyor

Benim için çok problem yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…