komşumuzun özel hayatı :(

canım kadın orgazm oluyorsa çıkardığı seslerin farkında olmayabilir..eşi farkındadır oda karısına yaşattığı bu mutluluğu bozmamak adına
kadını uyarmıyordur..

neyapıp edip muhabbet açın,nebiliyim 1tabak kurabiye götürün yeni yaptım sıcak sıcak falan diyip..

az samimi olunca kadın kadına konuşabilirsiniz..

Bizim bi arkadaşın da komşusundan bu tür sesler geliyormuş.
Hatta arkadaşın anne babası misafir gelmişti yatıya.Yatmadan önce peşin peşin söylemişlerdi,ses duyarsanız bizden değil komşudan diye

Yani bilmiyorum ki ne yapılır.Heralde eşime kendime ve çocuğuma birer kulaklık alır otururum,gidip söyleyemem

ben olsaydım apartmanda karşılaştığımda, sanki başkasından geliyormuş gibi "yaa komşu geceleyin biryerden kadın çığlıkları geliyor hiç utanmıyormu bu millet sizde duydunuzmu ?" diye sorardım

öğrenciyken kaldığım evde yaşadığım bir sorun..
üst katımızda oturan kadından benzer sesleri duyuyorduk
tam da benim odamın üstüydü yatak odaları
rutin zamanda uyuduğum için duymuyordum; uyumasam da müzik vs açıp duymamaya çalışabiliyordum
ama sınav zamanı gerçekten deliriyordum
sabahlara kadar ders çalışmam gerektiği için, sırf kadının zevki için, odamdan çıkıp başkalarının odasına gitmek zorunda kalıyordum
uyuyan insanın yanında ders çalışmak iğrenç bir duygu
vs vs
ben de o dönem kendimce mağdur olmuştum yani..
haftada bir olsa iyi, gün aşırı muhatap oluyordum ilgili seslerle (maşallah)

ben o dönem birşey yapamadım
kadına gitsem, sana ne diyecek
ev sahibimiz yaşlı bir amca, derdimi nasıl anlatayım..
apartman yöneticisine gitsem, kız öğrenciler olduğu için apartmanda yayılacak bir dedikoduda adımızın şikayet eden olarak dahi geçmesini istemedim
neticede ülkem insanının yaftaları malum

sizi anlıyorum
kendinizi edep haya vs konulara girerek yanlış ifade etmişsiniz; ama toplu yaşam gereği dikkat etmemiz gereken şeyler var.. elbette ki ortada ahlaka mugayir bir durum yok; ama adab-ı muaşeret kuralları da var toplumda..

kadınla birebir konuşma şansınız varsa, rahatsızlığınızı güzel bir lisanla (suçlama vs yapmadan) ifade edin
ben kesinlikle konuşamam diyorsanız da apartman yöneticisine bildirmek dışında makul bir çözüm görünmüyor
o sesler arasında ne sizin konuştuklarınızı duyarlar, ne de kalorifer borularının sesini

Son düzenleme:
kıbarca uyarın gece bebegım sesınıze uyanıyo dıye

yada bı arkadasın dedıgı gıbı not yazın

mugayyir değil mugayir olacaktı..

haklısınız inanın yaşadıkları yaptıkları bizi zerre kadar ilgilinedirmiyor kocası da belli ki rahatsız olmuyor ama biz oluyoruz işte bebeğim emerken kafasını kaldırıp bana bakıyor.Arkadaşlarında dediği gibi ya hanımla karşılaştığımda ima edicem ya da daha şiddetli vurucaz duvara

Susturucu takmalarını söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…