biz şuanda yaşadığımız evimize 9 ay oldu taşınalı.sorunumuz alt komşumuzun eşiyle özel hayatı.Haftanın bir günü(ben yazarken utanıyorum) kadının sesinden çığlıklarından sabaha kadar sinir küpü oluyoruz eşimle.Bebeğimiz var 8 aylık haliyle gece çok sk uyanıyoruz hoş bebeğim uyanmasa onların sesinden uyanıyoruz ya.İlk duyduğumuzda şok olmuştuk dedik herhalde alt katları boş bizimde taşındığımızdan haberleri yok ama alakası yokmuş.Kadının bide 1 yaşında bebeği var odası ayrı nasıl böyle rahat davranıyorlar anlamıyoruz.Saygısızlıklarına mı kızalım,Bence ahlak eksikliklerine mi? ben kocamdan çekiniyorum o bunların sesi gelmeye başlayınca sinirlenip oturma odasına gidiyor.Ben mecbur bebekle yatak odasındayım.Bi kaç kere sesli konuşup duysunlar diye uyardık kendi aramızda konuşuyomuşuz gibi yaptık,dalga geçtik çünkü tövbe tövbe gece sabaha kadar ara ara devam ediyolar. uyanık olduğumuzu anlasınlar diye gürültü yaptık nafile.Edepsiz bi kadın mı anlamadım asansörde karşılaşıp merhabalaşıyoruz okadar.Alt katlarında da aile var..ne yapmalıyız arkadaşlar bi akıl verin bana
Bazı arkadaşlar yanlış anlamış galiba beni tabi ki eşiyle yaşadıklar ahlaksızlık değil bizi ilgilendirmez ayıp olan kocasının karısının sesini başka erkeklerin duymasından rahatsız olmaması bence.
o halde böyle ifade edin....
duvarlar çok ince olabilir.
bazı apartmanlarda yan veya alt üst dairelerde çıt çıksa diğer daire tarafından duyulabiliyor...
bir de gece etraf iyice sessizleşir. ufak sesler bile gürültüymüş gibi gelebilir..
bence toplu yaşanılan yerlerde evet herkes daha duyarlı olmalı ama insanlarda anlayışlı olmalı...
sizinde ufak bir bebeğiniz var belki bundan da ağlamasından da rahatsızllık duyanlar vardır?
Bizim üst katımızda da yeni evli bir çift var..
gülüp geçiyoruz eşimizle çifte kumrular diye..
hiç istemediğim bişey tartışmaya girmek ama olaya farklı pencereden bakıyoruz sizde haklısınız ama bi bebek zevk çığlıklarına uyanabiliyosa olay çıt çıkmasını aşmıştır.En başından beri söylüyorum ahlaksızlık eşiyle ne yaşadığı değil ne haddimize bizim duymamızdan rahatsız olmamalarında.Daha önce tepki vermiştik duyduğumzla ilgili demek ki anlamadılar değiştirelim bizde yaklaşım tarzımızı
Bir not yazıp kapının altından atabilirsiniz.
Ama yanlış birinin (misafir vs.) eline geçme ihtimali olduğu için direk kadının adına mektup yollayın derim ben...
Mektupta sorunu çok net bir şekilde yazın ve komşulardan biri olduğunuzu da belirtin mutlaka.
Yüzüne söyleyemediğiniz için bu yolu seçtiğinizi yazın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?