komşumuzun özel hayatı :(

yamann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
103
2
46
Ankara
biz şuanda yaşadığımız evimize 9 ay oldu taşınalı.sorunumuz alt komşumuzun eşiyle özel hayatı.Haftanın bir günü(ben yazarken utanıyorum) kadının sesinden çığlıklarından sabaha kadar sinir küpü oluyoruz eşimle.Bebeğimiz var 8 aylık haliyle gece çok sk uyanıyoruz hoş bebeğim uyanmasa onların sesinden uyanıyoruz ya.İlk duyduğumuzda şok olmuştuk dedik herhalde alt katları boş bizimde taşındığımızdan haberleri yok ama alakası yokmuş.Kadının bide 1 yaşında bebeği var odası ayrı nasıl böyle rahat davranıyorlar anlamıyoruz.Saygısızlıklarına mı kızalım,Bence ahlak eksikliklerine mi? ben kocamdan çekiniyorum o bunların sesi gelmeye başlayınca sinirlenip oturma odasına gidiyor.Ben mecbur bebekle yatak odasındayım.Bi kaç kere sesli konuşup duysunlar diye uyardık kendi aramızda konuşuyomuşuz gibi yaptık,dalga geçtik çünkü tövbe tövbe gece sabaha kadar ara ara devam ediyolar. uyanık olduğumuzu anlasınlar diye gürültü yaptık nafile.Edepsiz bi kadın mı anlamadım asansörde karşılaşıp merhabalaşıyoruz okadar.Alt katlarında da aile var..ne yapmalıyız arkadaşlar bi akıl verin bana :(

Aaaa hayatlarını yaşıyorlar kime ne gerçi ama bu kadar rahatsız oluyorsanız direk bayana ilettin zaten bir daha sesi çıkmaz. :52:

Eğer ailelerse ahlaksızlık değil ki yaptığı.
Ama rahatsız oluyorsan sesinden sen de açıkça söyle.
Anlıyordur herhalde sesinin yukarı geleceğini
Hayret valla.Yine de ayıp yanii:37:

seslerinin dişarıya kadar duyulduğunu fark etmiyorlardır , siz uygun bir dille ifade ederseniz bayana sorun olacağını sanmıyorum =)

Sen neden utaniyorsun ki, bosver. Madem ki denedigin taktikler bisiye yaramiyorsa, direk git soyle kadina. Apartmanda yasiyorsunuz, herkes dikkat etmeli bence.
Benim basimada geldi, haftada bir degil, her Allah'in gunu gurultu geliyordu aksamin erken saatlerinde. Kadin bagirmiyordu ama, yatak sesleri geliyordu civik civik o ne oyle :1: Sonunda dayanamadim, oklavayi aldim, siddetle vurdum duvara. O gun bu gundur ses gelmiyor cok sukur, yataklarini degistirdiler :1:

en nefret ettiğim konudur bu iğrenç bişey yaa sanki aleme mahsus duyuruyolar ar diye bişey kalmamış bunlarda ben olsam sesi suyar duymaz başlarım duvarı yumruklamaya her defasında yapın bunu bakalım birdaha yapabilecekler mi bizim üst komşuda dır dır konuşurdu kaç kere uyardık eşim sonunda bir girişti duvara biradaha çıt yok ogünden bu yana geçenlerde de çaprazdaki üst komşu kadın gece yarısı seviyorum çok seviyorum diyor evli barklı kadın bağra bağra konuşuyor eşide o gece işteydi onada aynı muamaleyi yaptık aldı ağzının payını
belki kabaca bir davranış duvara vurmak ama ne yapalım insan olan insanlıktan anlar kimse kusura bakmasın yaniiiii

bence sesin sizin oraya kadar geldiğiniğn farkında olmayabilirler
sadece konuşmuşsunuz ya belkide duymadılar bile

ben ortada bir ahlaksızlık göremedim..

ayrıca bir yaşında çocuğu var üstelik diye kınamışsınız. bağlantıyı hiiiiçmi hiç kuramadım...

edepli kadınlar kocalarıyla sevişirken ses çıkarmaz diye mi yorumlamak lazım konunuzu onu da bilemedim..

biz şuanda yaşadığımız evimize 9 ay oldu taşınalı.sorunumuz alt komşumuzun eşiyle özel hayatı.Haftanın bir günü(ben yazarken utanıyorum) kadının sesinden çığlıklarından sabaha kadar sinir küpü oluyoruz eşimle.Bebeğimiz var 8 aylık haliyle gece çok sk uyanıyoruz hoş bebeğim uyanmasa onların sesinden uyanıyoruz ya.İlk duyduğumuzda şok olmuştuk dedik herhalde alt katları boş bizimde taşındığımızdan haberleri yok ama alakası yokmuş.Kadının bide 1 yaşında bebeği var odası ayrı nasıl böyle rahat davranıyorlar anlamıyoruz.Saygısızlıklarına mı kızalım,Bence ahlak eksikliklerine mi? ben kocamdan çekiniyorum o bunların sesi gelmeye başlayınca sinirlenip oturma odasına gidiyor.Ben mecbur bebekle yatak odasındayım.Bi kaç kere sesli konuşup duysunlar diye uyardık kendi aramızda konuşuyomuşuz gibi yaptık,dalga geçtik çünkü tövbe tövbe gece sabaha kadar ara ara devam ediyolar. uyanık olduğumuzu anlasınlar diye gürültü yaptık nafile.Edepsiz bi kadın mı anlamadım asansörde karşılaşıp merhabalaşıyoruz okadar.Alt katlarında da aile var..ne yapmalıyız arkadaşlar bi akıl verin bana :(

kadınla azcık muhabbetim olsa ima ederim ama nasıl giderim kapısına gece sesinizden uyuyamıyoruz demeye.Bazı arkadaşlar yanlış anlamış galiba beni tabi ki eşiyle yaşadıklar ahlaksızlık değil bizi ilgilendirmez ayıp olan kocasının karısının sesini başka erkeklerin duymasından rahatsız olmaması bence.Galiba daha sert tepkiler vermeliyiz rahatsız olduğumuz anlamaları için ne tuhaf yüz göz olmak gibi geliyo ama öyle ki bebeğim emerken sese gözlerini açıyor :(

tabiki o sesi duymak kötüdür...

ama ahlaksizlik degil ki kari-kocaysa evlerinde yapiyorlarsa nedn ahlaksiz olsunlar...

belki sesin gittigini düsünmüyorlar,

bence duvarlar kalin yapilsa bu sorun olamz:)

ne kimse rahatsiz olur ne de insanlar yasadiklari seyden ahlaksiz damgasi yemez...

o halde böyle ifade edin....

duvarlar çok ince olabilir.

bazı apartmanlarda yan veya alt üst dairelerde çıt çıksa diğer daire tarafından duyulabiliyor...

bir de gece etraf iyice sessizleşir. ufak sesler bile gürültüymüş gibi gelebilir..

bence toplu yaşanılan yerlerde evet herkes daha duyarlı olmalı ama insanlarda anlayışlı olmalı...

sizinde ufak bir bebeğiniz var belki bundan da ağlamasından da rahatsızllık duyanlar vardır?

Bizim üst katımızda da yeni evli bir çift var..

gülüp geçiyoruz eşimizle çifte kumrular diye..

edeplerini sorgulamadık...

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış galiba beni tabi ki eşiyle yaşadıklar ahlaksızlık değil bizi ilgilendirmez ayıp olan kocasının karısının sesini başka erkeklerin duymasından rahatsız olmaması bence.:(

vur gitsin duvara yumruğu her seste patlat bi tane :1:

benim öyle komşum olacak her duyduğumda çakarım duvara bi tane denesenizya bu gece bakalım ses kesilecekmi :1::ssz:

Bir not yazıp kapının altından atabilirsiniz.
Ama yanlış birinin (misafir vs.) eline geçme ihtimali olduğu için direk kadının adına mektup yollayın derim ben...
Mektupta sorunu çok net bir şekilde yazın ve komşulardan biri olduğunuzu da belirtin mutlaka.
Yüzüne söyleyemediğiniz için bu yolu seçtiğinizi yazın...

Son düzenleme:
kalorifer borusuna vurmak da bayağı etkili bir yöntem....sesinizi duymadılarsa eğer oklavayla vurun:1:

o halde böyle ifade edin....

duvarlar çok ince olabilir.

bazı apartmanlarda yan veya alt üst dairelerde çıt çıksa diğer daire tarafından duyulabiliyor...

bir de gece etraf iyice sessizleşir. ufak sesler bile gürültüymüş gibi gelebilir..

bence toplu yaşanılan yerlerde evet herkes daha duyarlı olmalı ama insanlarda anlayışlı olmalı...

sizinde ufak bir bebeğiniz var belki bundan da ağlamasından da rahatsızllık duyanlar vardır?

Bizim üst katımızda da yeni evli bir çift var..

gülüp geçiyoruz eşimizle çifte kumrular diye..

hiç istemediğim bişey tartışmaya girmek ama olaya farklı pencereden bakıyoruz sizde haklısınız ama bi bebek zevk çığlıklarına uyanabiliyosa olay çıt çıkmasını aşmıştır.En başından beri söylüyorum ahlaksızlık eşiyle ne yaşadığı değil ne haddimize bizim duymamızdan rahatsız olmamalarında.Daha önce tepki vermiştik duyduğumzla ilgili demek ki anlamadılar değiştirelim bizde yaklaşım tarzımızı

Belki kadının canı yanıyor? belki kocası tecavüz ediyor? İlla zevkten mi cıkmak zorunda o sesler :S

Bir not yazıp kapının altından atabilirsiniz.
Ama yanlış birinin (misafir vs.) eline geçme ihtimali olduğu için direk kadının adına mektup yollayın derim ben...
Mektupta sorunu çok net bir şekilde yazın ve komşulardan biri olduğunuzu da belirtin mutlaka.
Yüzüne söyleyemediğiniz için bu yolu seçtiğinizi yazın...

bu hiç düşünmemiştik teşekkür ederim son çare bunu deneyelim bari :)

kocası tarafındanda olsa tecavüze uğrayan kadın ortalığı ayağa kaldırır kırar döker kaçmaya çalışır zevkten bağırmaz :ssz:

Son düzenleme:
oldu olacak apartman yönetimine söyleyin, apartmanın giriş kapısına yazsınlar.
"bu apartmanda belli bir desibelin üstünde ses çıkaracak düzeyde zevk almak yasaktır"
:53:

Back