Komsumuzun anormal tavırları

Resmen kendinizi sömürtüyorsunuz,sırf anneniz değil sizde.
Resmen bedava hizmetçisi olmuşsunuz kadının.
Cidden ülkemizde teksinizdir.

bu tarz bir olay kendi ablam ve annemin başından da geçti ben üniversitedeydim birazına şahit oldum ama yetti. buna benzer birçok davranışı vardı. annemin ve ablamın iyi niyetini bir güzel kullandı. sonuç saçma sapan nedenlerle artık görüşmüyorlar .çok da iyi oldu şükür taşındı gitti. size tavsiyem görüşmeyi minimuma indirin böyle tipler arsız olur iflah olmaz

ohh valla kadinda ki sansa bak bizim kapimizi acan yok sizde masallah elinizden ne geliyosa yapiyosunuz bende hamile kaldim bende dogurdum elinde bi tabakla gelen olmadi vallahi kimseyede birsey yaptirmadim cok sansli bir kadinmis kiskandim ne yalan soyliyim.
gelgelelim sizin acinizdan duruma neden bu kadar kendinizi kullandiritorsunuz herseyin bir siniri var her cagirdiginda gitmek yapmak zorunda degilsiniztek doguran o degil bizde yalnizdik kimseden birsey beklemedik

anneniz enayi komşunuz çakal ve pis tembel bir kadın.
neden bir başkasının evınde yemegını bulaşığını halledeyım kı anam babam olsa neyse onların bıle evınde elı ayagı tuttugu muddetce iş yapmam, ben yapayım desem onlar yaptırmaz zaten....
bu arada balkona düşen çamaşır halı kilim vs ben olsam alır aşağı atardım ister alsın ister almasın kendisi bilir.
iş ve yardım maksadıyla çağırdığında da gitmezdim asla hatta son bir vuruş yapıp berbat ötesi bir tatlı yada tuzlu bısıler yapardım kı bır daha cagırmasın

aynı bu sekilde uyanık yeni gelin geldi bizim binayada
kocası asırı kıskanc bakkala göndermiyor bile düşnün
dibimizdeki fırından yalnız gidip ekmek alamazdı
eşi 24 saat telefonla onu denetlerdi msjlasır yok baska sehirden geldi ailesiyle kuzniyle falan mssjdı
elindende iş gelmezdi
komsulara sardı tatlı yaptırır yaprak sardırır mantı yaptırır
kendide bir gün bişey yapıp getirmezdi cagırmazdı bir nescafe yapar işte su
bakkala cakkala komusunun cocugu giderdi
en nefret ettiğim tipler ve sinir olurdum bu bayana
böyle insnalar evlenmesin lütfen cokkk uyanıklar yaaa
aman herkese tatlı dilliydi niye işini yaptırmak için komsularla haline vaktine dikkat ederdi hep cünkü onlar bir sermayeydi
ve bu kişi koca kalık gelindi30 yaslarında evlenmiş üni mez.tarih ögretmeni çok yazık
size diyecegim oki sakın sakın siz onu hizmetcisi enayisimisinz asla yapmayın ne hali varsa görsün sizemi güvendi hasbam

Ablaya güzelce bi çıkış sen iyisi. Belki küser tavır alır da annen de kurtulur. Annen başka türlü bu kadından kopacağa benzemiyor. Siz ancak ön ayak olabilirsiniz

ha birde eklemeyi unuttum tarih ögrtemni ama
atanmamıs calısmasınada eşi izin vermeyen ev hanımı düşünün
gün boyu evde birde hasbam

Anneme aynen bu sekil soyluyorum sevap olur oyle.bi amaci yoktur deyip duruyor. Gercekten sinirim bozuluyor ama bilmiyorum. Ben mi yanlis dusunuyorum ababa diyordum
Çok abartmisiniz yardımı eve bedava hizmetli almış resmen kadın bana bile doğumlarda ailem bu kadar yardım etmedi pasta börek hazır alındı görmeye gelenler için yuh diyorum arsizligi ele almış sizi sömürüyor

Daha ilginci de var küçük görümcem sessiz tatliş yardımsever bir insandır komşusunun çocuğuna bedavaya hergun bakmış kadın gezmelere gitmiş şaka gibi yedirip icirip iyutmus büyütmüş bir sene dile kolay sonra kadın bir teşekkür bile etmeden taşınıp gitmiş duyunca inanamadim

Bebekden önce de öyleymiş
kocası hizmetçi tutsun

çok yüz vermişsiniz
sert bir şekilde
uyarın
isterse görüşmeyeceğinizi ama daha fazla kullanılmak istenilmediğinizi söyleyin

düşen şeyi almaktan acizsin
yardıma geldiğimizde ilgilenmezsin hatta bakmazsın

daha neler anlatayım kısaca sen böyle kullanmaya devam edersen görüşecek kimsen kalmaz deyin

Pardon ama nerdesiniz bize de gelseniz ? Her eve lazım komşular:) Diyesim geldi ayy daha neler resmen kullanıyor farkında değilmisiniz bu kadar iyi niyet fazla yahu. 1 kere yardım edersin tamam 2 kere yardım tamam para alıyorsunuz desem neyse ama çalışanı gibi görüyor resmen sizi bulaşıkları yıkamamışsın onunla uğraştım ne okurken sinirim gerildi şaka gibisiniz

konu sahibi, kadına misafirliğe gittiğinde koca olacak kişi "git ablana yardım et" demiş inanılmaz bir karı-koca..

Şu anlatılanın şaka olmasını isterim.
genelleme yapmayayim bende yardım etmeyi severim annemde .
Ama okadarda değil!!!! yok ARTIK.
KESİNLİKLE MESAFE.......

Nerde oturuyorsanız o apartmana taşınmak isterim

dalga geçmiyorsanız bizimle, siz hangi gezegende yaşıyorsunuz merak ettim.bu yardımlaşma değil düpedüz bedava hizmetçilik uşaklık..siz iyimisiniz ?saflık değil bu çok afedersiniz aptallığa giriyor.kendinize gelin.o sizi kullanan insan müsveddesine de diyecek sözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…