Komsumuzun anormal tavırları

Bu nedir ya.
Bir yaparsin iki yaparsin.
Siz masallah gundelikci gibi olmussunuz. Hadi anneniz iyi niyetli siz suphelenme boyutunda bile gidip gece tatlisini ve mutfagini toplamissiniz neden? Boyle sacmalik mi olur bir de neden bulasiklari yikamadin demis haspam cirkef. O tabaklari ona orda yedirmeniz lazimdi. Bunlarin annesi kvsi yok mu. Madem yapamiyor burjuva hazir alcak. Bulmus sizi enayi kullaniyor. Kusura bakmayin ama esek olanin semer vurucusu cok olur diye atasozumuz var. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama komsunuz asla ve asla oyle degil.
Annenize yazik.
Kayınvalidesi cok garip bir kadın yemek bile yetmiyormuş buna. Annesi de sorunlar sebebiyle gelip gitmez pek. Ailesinde karışık olaylar var ondan mütevellit. Kardeşleri var temiz lige falan onlar geliyor

Ne güzel bir hayat ya temizliğe Kardeşler gelsin komşu yemeğe gelsin ohhhh valla. Yakında çocuğu da anneye verir. Ben bu ablanın yaşını merak ettm gerçekten

Valla bu yaşta kendine hizmet ettiriyorsa yaşlılığında korkulur. Size yazık günah enerjinizi boşa tüketmeyin komşu için
Kesinlikle.
Ben bilmiyorum ben anlamam diyio duruyor.
E canim yapa yapa öğrenilir bu zaten öyle durduk yere güncelleme gibi gelmiyor ki dedim işte beceremezsem gülerek gelenler falan dedi.

ilk yardıma çağırdığında, gelemem müsait değilim deyin, annenize de dedirtin.
zaten durum anlaşılır, hemen mesafeyi koyarsınız.
bu ne ya! gencecik yaşta bu kadar uyanıklık.

Ben de gurbette büyüttüm iki çocuk. Bulamadım sizin gibi komşu teyzeyle kızı. :D
Katimdakiler çocuğu bırakır durmadan bana diye düşünerek sevmeye bile gelmediler. Anlıyordum hallerinden. Oysaki bırakmadım kimseye belki bir iki arkadaşıma çok acil doktor isim olunca bıraktım. Çok akıllı valla. Alemin uyanigi hatta. Bulmuş sizin gibi güzel yureklisini her işini yaptırıyor. Az totosunu kaldırsın da kendi yapsın. Lohusayken bile kendim hazırladım misafir ogunlerini. Çok sıkıştıysam parasıyla yaptirttim.
Yarın öbür gün hazır olun çocuğu da hep size postalayip avm, çarşı, pazar gezecek az kaldı. Şimdi emziriyorsa bırakamaz. Ek gıdaya geçince görün siz onu. :D:D

Annem saf bir kadındır, bu sebepten çokça kullanırlar demişsiniz.
Neden kullanılmasına müsade ediyorsunuz ?
Kadıncağız resmen bu dünya ya kullanılmak için gelmiş gibi, yazık ya hu.
Kayınvalidesinden dayak yer, etrafı tarafından kullanılır, iyi niyeti suistimal edilir, günahtır.
Evlat olarak bunları gözünüz görüyor ve kullanıldığını anlıyorsanız müdahale edin
Dinlemiyor diye bir şey olamaz, etraftakiler nasıl kullanabiliyorsa kadını, siz de pekala lafınızı dinletebilirsiniz.
Diğerleri insan evladı da, sizin anneniz değil mi ?
Her konu da annenize çok daha fazla üzülüyorum, kadın savunamıyorsa kendisini, siz savunun.
Siz de anneniz de kullanıldığınız yer de durmayın, kullanıldığınızı hissettiğiniz insanlarla görüşmeyin.
Bu tarz insanların varlığı bir şey kazandırmıyor ki, yokluğu hissedilsin. Kesin atın.

Bundan sonra kendinizi kullandırmayın diye biraz açıkça yazıyorum. Kusura bakmayın, annenize saf diyorsunuz da siz uyanık mısınız? Bu forumda okuduğum en saf insanlardan birisiniz. Anneniz kadar siz de iş yapmışsınız. Anneniz farkında değil, siz bir de kullanıldığınızın, sömürüldüğünüzün farkında olarak yapıyorsunuz.

Ben komsulardan yana pek sansli degilim.
Diger evimdeki karsi komsum zirt pirt gelen bi tipti kendi gelmese cocunu basima atiyodu kadindan bi sogudum evden cikmadan daha selami sabahi kesmistim.
Dahada gormedim zaten.
Insan kullanmayi seviyodu o da.

Burdaki karsi komsum zirt pirt gelmez iyi biri fakat yasitim falan diil.
Torunlari var.
Kalabaliklar geleni gideni bol.

Bi kafa dengim bi komsum olmadi gitti.

Bence terslenmeyi cokdan hak etmis o komsu.

Lütfen benim komşum olun soz sizinki kadar yüzsüz olmayacağım.
Oz anneden oz kardeşten ötesiniz .yapmayın yazık size..

Siz ne güzel komşunuz öyle.. sizin iyiniyetinizi kullanıyor,kullandırmayın kendinizi. İşim var,yorgunum,misafir gelecek gibi bahaneler üretin. Gerektiği zaman tabi yardım edersiniz ama bu hanım yüzsüzlüğü almış ele.. siz ona iş buyurun,tepsiyi verir misin? 2 yumurta,un ver bakalım vs gibi.. siz tatlıyı yaparken sende şu bulaşıkları toparlada hemen bitsin işimiz ben eve inicem işim var gibi şeyler söyleyin.
Allah herkese sizin gibi komşu nasip etsin,amin :)

Kadın şansını denemiş bakmış ki, işe yarıyor. Sizde maşallah yemeğine, tatlısına kadar girmişssiniz.
Normal olmayan komşu mu siz mi?
Siz de çağırdınız mı hiç yardıma, ya da o teklif etti mi acaba merak ettim de.

Back