- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Ben herkese saygı duyarım doktorun hocanin işine karışmam giderim başka yerlere de sorarim konunun özünü ona göre değerlendiririm.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz..
İsterseniz size özelden bu konunun neden önemli olduğuna dair kaynak atabilirim.
Yetkinlikle yazmıyoruz evet ama yetkinlik sahibi insanları okuyup feyz almak gerekir değil mi?
Birisi size bu benim alanım diyor, siz hala oldukça dar bir bakış açısıyla "millet çok meraklı sanki çocuklarınıza." diyorsunuz.
O kadar yazı yazdım, anladığınız cidden bu mu?
Ben yazımın herhangi bir yerinde "Benim Pelinsum çok kıymetli, kimse çekmemeli fotoğrafını" demiş miyim?
Yoksa gayet net ve açık bir dille açıklamış mıyım neden olmaması gerektiğini?
Bir kalp cerrahı size hastalıkla ilgili bir konu söylese, "Ben daha iyi bilirim." der misiniz yoksa bilgisine güvenir misiniz?
Çocuklar söz konusu olunca neden aynı hassasiyet yok?
M ManzaramDeniz da sizi beğenmiş, hem de bir öğretmen olarak. Gerçekten pes diyorum.
Asıl öğretmenlerin bu hassasiyeti gösterip etrafındaki insanlara öğretmesi, uyarması gerekir.
Öğrenmek, bakış açısı değiştirmek güzel bir şeydir hanımefendi.
Ben size yeni bir bilgi sunuyorum.
Üstelik bu bilgi bana ait değil, dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinden, Birleşmiş Milletler'den vs. gelen uzmanların görüşüne dayalı bir bilgi.
Üzerinde çocuk psikologlarının, pdrcilerin, pedagogların vs. çalıştığı bir bilgi.
Gerçekten öğrenmekten zarar gelmez..
Ha siz yine de "Amma meraklıyız çocuklara haa" diyecekseniz lütfen yazmayın.
Evet huyum değil bir kişinin sözü bile kararimi degistirmek ya da bir şey uygulatmak araştırırim ona göre karar veririm Bunun onunla ilgisi yok.
Dediğim gibi bu konuda bu şekilde düşünüyorum. Psikologluk ve yetkinlik gerektirdiğini düşünmüyorum bu konunun. İsteyen cektirir istemeyen soyler cektrmez. Bu kadar buyutmenin anlamı yok. İster sığ görüş diyin ister dar. Umurumda bile değil. Şimdi anneler çocukları düşük not alinca bile psikologa koşuyor. Çocuğun derdi var mi diyorsun yok e ne oldu ama ders çalışmıyor. Herkes ayni olmak zorunda mi demek ki sevmiyor.
Bir cok konuda psikologlar bile farklı farklı düşünüyor.
Şimdi aynı görüşte olmadgim için bana yetki dağıtıyorsunuz.
Olmak zorunda miyim hayır.
Bir konudan bakış acimin kapsaminin boyutunu cikardiginiza göre üst düzey psikologsunuz sanirim.
Lütfen ithamlarda bulunmayin ve benimde görüşume saygi duyun.
Köpeklere kedilere ve bebeklerede soruyorum dedim ayni zamanda sahiplerine ve ailelerine konuyu cimbizlamayin lütfen. Sanki sadece köpeğe sormusum gbi keşke bebeklerede sorsaniz yazmissiniz.
Zaten söylüyorum ben ne bir kadının. Cocuğunu sevdim al ablasi diyene kadar ne fotoğrafini çektim. Benim kisisel tercihim zaten kimsenin çocuğunu sevmem fotoğrafını cekmem. İki saattir yazıyorum bunu. Sadece bu kadar abartmayin diyorum kadını asacaksiniz nerdeyse komsunun kizinin fotosunu çekmiş diye. M ManzaramDeniz
Bu şekil davranacagini bilse komsununun zaten cekmezdi. Canım cekmissin ama sil ben sevmiyorum demek cok zor değil. 1. Derece yakınlarımin sorgulamadan cekebilcegini sevebilcegini de soyledim. Kendi çocuğumu elden ele gezdirecek, herkesin kucağına verecek biri olmadığım için almam da ama burda gerçekten yetkinlik gerektircek bir durum yok.
Soyledikleriniz ayrı pedofili vs konuları ama konu sahibinin üzerine bu kadar gitmeye gerek var mi? ,Kadin tatlı bulmuş cekmis sil de silsin. Başkasinin telefonunu karistirmakta çok büyük ayip. Ama siz şimdi yetkin olduğunuz için bana bu şekil sığ dar ithamlari yapiyorsunuz manipulenin de ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. İthamlarin ve istersen açıklıyorum öğren cinim in başka tanımı yok. Yanına ithamlarinizj koyunca bilinçliligimin ve görüş kapsamimin.
Gerçekten cevap bile vermeyecektim ama siz soranin @Silent_women da öğretmenliğini yargılamissiniz. Sirf beğendi diye, fotoyu cekti diye. Bence büyüklerin psikojileri ve görüşlere saygı duyulmasi konusunu tekrar irdeleyin sonuca varacağınizi düşünüyorum.
Cok yetkili ve yetkinlikli bir akşam diliyorum size.