• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun saygısızlıği

kitapasigikadin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
28
14
8
27
Merhaba hanimlar. Birkac gun once bir komsumun dairesinden buyuk bir parca dustu. Ama mermer oldugu icin cok tehlikeli. Neyse bunu komsuya 3 kez soylememize ragmen bugun bize yaptiramam 1 yil sonra belki vs diye gecistirdi. Ama tozlar dokuluyor camasir asamiyoruz diyince olsun ne olacak dedi. Iyice israr ettik basimiza duser mermer cok tehlikeli dedik duserse dussun en fazla ölürsünüz ne yapayim ben o odayi kullanmiyorum bile dedi. Bu durum karsisinda ne yapmaliyiz bi o cami cok sık kullaniyoruz yani duserse bizim tepemize duser binadaki hic kimse o cami kullanmiyor. Acikcasi dava edicek para vs yok ama belediyeye sikayet edebilir miyim bir fikir verebilir misiniz?

Kendi düşen parçasını mı yaptırcak? Yoksa sizin düstügü yerde bi hasar mı olustu onu anlayamadım..

Merhaba hanimlar. Birkac gun once bir komsumun dairesinden buyuk bir parca dustu. Ama mermer oldugu icin cok tehlikeli. Neyse bunu komsuya 3 kez soylememize ragmen bugun bize yaptiramam 1 yil sonra belki vs diye gecistirdi. Ama tozlar dokuluyor camasir asamiyoruz diyince olsun ne olacak dedi. Iyice israr ettik basimiza duser mermer cok tehlikeli dedik duserse dussun en fazla ölürsünüz ne yapayim ben o odayi kullanmiyorum bile dedi. Bu durum karsisinda ne yapmaliyiz bi o cami cok sık kullaniyoruz yani duserse bizim tepemize duser binadaki hic kimse o cami kullanmiyor. Acikcasi dava edicek para vs yok ama belediyeye sikayet edebilir miyim bir fikir verebilir misiniz?
Anlayan anlatsın
Mermer düşmüşse nasıl tepenize düşecek başka parçasını nerenin tozu dökülüyor düşerken sizin eve mi zarar verdi

boşuna ev alma komşu al diye söylemiyor atalarımız :)

komşunuzun tavrı çok yanlış

apartmanca para toplayıp yaptırın mecbur kendi can güvenliğiniz için

200 tl bile tutmaz belki bir usta getirip baktırın

komşunuz değişik olduğu için kavga ile çözemezsiniz.

Ben anlamadım ki mermer nereden düştü. Çamaşırlara toz geliyor deyince balkon sandım sonra camı çok kullanıyoruz demissiniz camdan mi çamaşır asıyorsunuz

Hanimlar uzun camlar varya ondan mermerin tam alt kismi dusmus bizde inanamadik ama oyle sanki mermeri parca parca kirip atiyormus gibi de mermerin parcalari dusmeye devam ediyor. Ayrica balkon olmayinca uzun olan camin demirine camasir asiyoruz haliyle. Mermerin tam bir parca dusmesi lazim ama yarimi yani alt kismi dusmus bildiginiz. Ayrica kendisi esiyle calistigi icin yaptiramam diye israr ediyor yoksa koronaya dikkat ettiginden falan degil. Yoksa tabiki etraf toz bizde biliyoruz toza bir seyde demiyoruz ayrica binadan soran herkese direkt boyle demis yani konusma oldu da tartismadik isi aksamasin diye boyle yapiyormus.

Hanimlar uzun camlar varya ondan mermerin tam alt kismi dusmus bizde inanamadik ama oyle sanki mermeri parca parca kirip atiyormus gibi de mermerin parcalari dusmeye devam ediyor. Ayrica balkon olmayinca uzun olan camin demirine camasir asiyoruz haliyle. Mermerin tam bir parca dusmesi lazim ama yarimi yani alt kismi dusmus bildiginiz. Ayrica kendisi esiyle calistigi icin yaptiramam diye israr ediyor yoksa koronaya dikkat ettiginden falan degil. Yoksa tabiki etraf toz bizde biliyoruz toza bir seyde demiyoruz ayrica binadan soran herkese direkt boyle demis yani konusma oldu da tartismadik isi aksamasin diye boyle yapiyormus.
Şikayet edeceğinizi söyleyin ,
apartmanda yönetici yokmu

Anlayan anlatsın
Mermer düşmüşse nasıl tepenize düşecek başka parçasını nerenin tozu dökülüyor düşerken sizin eve mi zarar verdi
Yani o uzun camdan bakan insanlarin kafasina kucuk kucuk misket boyutunda dusmeye devam ediyor kimse camdan kafayi cikaramiyor ilk gunde buyuk bir halde demirlere vurarak asagiya dusmus allah korusun bir insan dusse ancak bu kadar ses cikardi yani oyle sesli dustu

Pencere önü mermeri nasıl düşer

Hadi düştü zaten tek parça değil mi düşmüş bitmiş

Neyini yaptıracak

Söylediği cümle mantıklı değil de o cümle ilk başta söylenmemiştir

Pandemide usta vs uğraşmak istemediğini anlatmış ama siz ısrarcı olmuşsunuz galiba
O mermeri komple kirmasi lazim

Dış cepheden olan parça düşmelerinde apartmanın ödemesi gerekiyor diye biliyorum. Apartman yöneticisi ile görüşüp tutanak tutup, resim vs çekip sonra toplantı yapılmalı ve apartmanın dışarıdan çalıştığı usta ile oraların tamamını tamir ettirmeli.

Yani o uzun camdan bakan insanlarin kafasina kucuk kucuk misket boyutunda dusmeye devam ediyor kimse camdan kafayi cikaramiyor ilk gunde buyuk bir halde demirlere vurarak asagiya dusmus allah korusun bir insan dusse ancak bu kadar ses cikardi yani oyle sesli dustu

O mermer değildir

Mermer misket misket kırılmaz ki

Benim anladığım Fransız balkon mermeri o da bütün

Altından sıva vs düşmüş olabilir ama mermer parça parça kırılmaz

Zamanı olmayabilir bu neden garip geliyor ki size

Geçen yaz iki aydan fazla süre mutfak balkonumun kapısı çarptı ve içinde perdeyle kaldı

Ustayı bulacak ve başında duracak zamanım yoktu kaldı bu süreçte

Neden insanların söylediklerinin gerçek olabileceğine inanmıyorsunuz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 122
Back