- Emoji Skoru
- 1.021
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Allahın cezası herif
Orası kopsun inşallah
Hem o kadına hem de eşine maddi- manevi tazminat davası açabilir aldatılılmayı mahkemede ispatlıyamamış mı? Ev yasadan önce alınmışsa birşey değişmez hak iddia edemeyebilir,adamda asgari ücret alıyor ama 4 avukat tutmuş aslında ablanın avukatı ilgilense gelirinin yüksek olduğunu belgelese nafaka miktarı artar,satılan evden ne kadar para kalacak.
Aldattigina dair kanıt var mi
Mahkemeden telefon dökümlerini talep edebilir SMS dökümlerini talep edebilir komşunuzda evliyken o kadınlada görüştüğünü ispat edebilir.onu bilmiyorum sormadım hiç ama adam bana açık açık söyledi diyo fakat bu delil olmaz heralde
Hem o kadına hem de eşine maddi- manevi tazminat davası açabilir aldatılılmayı mahkemede ispatlıyamamış mı? Ev yasadan önce alınmışsa birşey değişmez hak iddia edemeyebilir,adamda asgari ücret alıyor ama 4 avukat tutmuş aslında ablanın avukatı ilgilense gelirinin yüksek olduğunu belgelese nafaka miktarı artar,satılan evden ne kadar para kalacak.
Evet vermezler siz şimdi yazınca fark ettim aslında demekki asgari ücretten göstermemiş oluyor maaşın 3/1 diye biliyorum.Asgari ücret 900 lira desek 600 kadına gitse adama 300 kalır bu durumda 600 lira imkansız oluyor o zaman.ama asgari ücretle çalışan bir adama 600 tl nafaka verirlermi ki bence vermezler
asgari ücret gün itibari ile 895 TL
Evet vermezler siz şimdi yazınca fark ettim demekki asgari ücretten göstermemiş oluyor asgari ücretin 3/1 diye biliyorum.Asgari ücret 900 lira desek 600 kadına gitse adama 300 kalır bu durumda 600 lira imkansız oluyor o zaman.
600 lira veriyorsa asgari ücret değildir o 900 lira de sen, mümkün değil 600 lira vermeleri çünkü geride kalan adamda yaşam tarzını karşılamak zorunda.bilmiyorum ki ama normalde 3 4 bin kazanan bi adam sattığı biletlerden onda bundan
Maaşını asgari gösterse bile mahkeme 600 lira bağlamaz ama çünkü geride kalanda geçimini sağlamak zorunda asgari göstermemiş oluyor bu durumda,avukat konusuna gelince sizin fikrinizde güzel avukatla konuşsun anlaşsın çok iyi fikir.Telefon dökümlerinden bile ispat edebilir.Maaşı resmi olarak asgariyse bişey yapamaz ama o kendisi öyle yazdıysa nafaka değişir. Özel sektörde çoğu kişinin asgariden gözüküyo maaşlar.
Kadınada eski kocasınada tazminat açabilir. Baroyu boşversin adam gibi tuttuğunu koparan birini bulsun 200000 toplam tazminat olsa 30u senin dava bitiminde dese her avukat kabul eder.
Maaşı resmi olarak asgariyse bişey yapamaz ama o kendisi öyle yazdıysa nafaka değişir. Özel sektörde çoğu kişinin asgariden gözüküyo maaşlar.
Kadınada eski kocasınada tazminat açabilir. Baroyu boşversin adam gibi tuttuğunu koparan birini bulsun 200000 toplam tazminat olsa 30u senin dava bitiminde dese her avukat kabul eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?