- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 18
- 31
- Konu Sahibi zerdecalim
-
Yahu arayıp sormamasina takılıyorum. Normal zamanında bile insan bekler arayıp sorulmak. Ama rahatsızlık hâlinde ekstra bı merak edilmek istiyorsun arkadaşın tarafından.. sormaları laf olsun diye çünkü.. ağız ucuyla... Yoksa iş güç beklentim yokBu kadar beklenti içine giren insanları anlamıyorum tamm dostluk güzel biseydir ama siz onunla menfaat için arkadaşlık kurmuş gibisiniz dostum dediğiniz kişinin arkasından buraya yazdıklarınız hiç hoş değil o okusa neler hisseder dusundunuzmu.farkli bir anlam yok sizin yazdıklarınızı değerlendirdim.kadin dost oldu diye bide işinizi gücünüzü tutup sizinlemi uğraşsın sence de bu kulağa saçma gelmiyor mu.
Olması gereken bu zaten. Beklemiyorum, sadece sorsun demişsiniz ama sormuş zaten. O da yetmediğine göre eline süpürgeyi alıp girişmesinden başka ihtimal yok size göre. biz okuduğumuzu anlayacak kadar akla sahibiz şükür. buradan beklentileriniz açıkça belli oluyor. Belki de kadını cidden bunalttınız.Beklemiyorum. Lütfen dikkatli okur musunuz? Sadece onun düşünüp sormasını bekliyorum. Bu güne kadar hiç bir şey talep etmedim. Bir kez bile bi işimi yaptırmadım zaten. Yeri geldi doktor 1 hafta tuvalet haricî kalkmayacaksin dedi. Kalkmadim
Yine de yardım istemedim. Eşimle idare ettik herşeyi.
Ya kadın zorundamı? 4de geliyor diyorsunuz bide resmen kadını işi gücü bırakıp takip ediyorsunuz başka arkadaşınız yokmu sizin ? Resmen 7de. Sonra evde kocası yok diye sizinle vakit geçirsin istiyorsunuz vallahi çok darlayan bir insansınız.Evet sanki o sitemden sonra daha da uzaklaştı gibi geliyor. Ama espriyle karışık demiştim. Gelmiyorsun. Akşamları gel oturalım falan diye söyledim öyle. Zaten 4 de geliyor işten geldiğini görüyorum eşi de 7 de geliyor. Yemek yiyip dışarı çıkıyor eşlerimiz genelde. İnsan muhabbete dost arıyor. Herşeyi eşinle konuşuyor ediyorsun ama bazen bı kız arkadaş istiyorsun ve bu kişi eskiden can ciğer olduğun biriyse. Ayrı ayrı balkonlar da tek oturmak zoruma gidiyor. Bi kaç kez çağırdım gittim. Baktım ondan sonra hiç tık yok. Hep arayan soran Benim. Aramadigimda aranmiyorum
Çünkü yalnızsınız ama onun başka bir hayatı var belli ki. Yani size takılıp kalmayacak bir hayatı var. Ama sizin hamilelik medeniyle evde kaldığınız için ona sarmak dışında seçeneğiniz kalmamış. O yüzden dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsunuzPeki ben nasıl kafamdan atabilirim bu durumu. Son bir haftadır sürekli bunu düşünüyorum. Özellikle en son aradım sitem ettim şakayla karışık. O günden sonra bari bi arar diye bekledim. Hiç arayıp sormayınca iyice kafama takılmaya başladı. Daha önce hiç dostluğumuz arkadaşlıgimiz olmamış gibi . Yani sıradan bir komşuya arada bir kapıyı vurup. Rahatsızsin yardıma ihtiyacın var mı der geçeriz ya. Öyle gibi davranıyor.
Yoo, hiç öyle "insan bekler" diye bir şey yok. Siz bekliyorsunuz.Normal zamanında bile insan bekler arayıp sorulmak.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir demiş buyuklerimiz. Sürekli görüşüp ,üstüne de telefonda uzun uzun konuşunca kaçınılmaz son olmuş malesef. Calsimaya başlamış ,yoruluyordur. Sosyalleşme ihtiyacını da çalıştığı yerde giderdiği için artık eskisi gibi sohbet ihtiyacı olmuyordur. Kendinize başka bir çevre edinin. Sürekli beklenti içinde olmayın. Arayıp sormayan birini arayıp da sitem dahi etmezdim. Gerçekten önemli olsanız zaten arar sorardi.
arada kirginliklarda olmuş ben o kirginliklardan sonra gorusmezdim bile .bosverin ise gidiyor cocugu var kendince yetismeye calisiyordur biseylere .siz dinlenjn bol bolBeklemiyorum. Lütfen dikkatli okur musunuz? Sadece onun düşünüp sormasını bekliyorum. Bu güne kadar hiç bir şey talep etmedim. Bir kez bile bi işimi yaptırmadım zaten. Yeri geldi doktor 1 hafta tuvalet haricî kalkmayacaksin dedi. Kalkmadim
Yine de yardım istemedim. Eşimle idare ettik herşeyi.
Haklısınız ama sürekli kaçıyor gibi. Bı kaç kez kahveye çağırdım müsait değilim dedi. Yoğunluktan ziyade uzak durmak istiyor gibi. Benim kafamı kurcalayan aklıma takılan da bu.
Konuyu neden "Komsumdan temizlik bekliyorum" diye okudunuz.. Yazım hatası falan mı yaptım bir yerde. Hiç bi zaman muhtaç olmadım kimseye eşimle yetiyoruz herşeye.
.. beklentim. Dusunulmek sorulmak.. öyle el gibi kapıdan geçerken ağiz ucuyla sormasina üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?