- Konu Sahibi Dream Catcher
neresi kaldı başka yaşam alanı olarak?Hayvanat bahçesi hayvanların yaşam alanı mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neresi kaldı başka yaşam alanı olarak?Hayvanat bahçesi hayvanların yaşam alanı mıdır
canım neresi kaldı başka? kendiniz söylüyorsunuz her yer beton diye. evinde bahçende beslersen de ya yaşadığın yer izin vermez engel koyar, ya komşular şikayetçi olur. yok yani, onların en rahat edeceği yer belli.Bende sizin gibi dusunenleri anlamaya çalışıyorum insan sevgisi, ne yapacaksin
Hayvanların kendi alanı hayvanat bahçesi mi
Ben de tam tersi sizin dalga geçtiğinizi zannettim CANIM. Malum hayvanat bahçesi kediler köpekler için değil ve bunu herkes bilir de espri yapıyorsunuz zannettim...canım geç dalganı.
farketmez ha hayvanat bahçesi, ha barınak, neresi kaldı hayvanlar için sen bana onu söyle? komşu şikayetçi olur, apartman izin vermez, her yer bina olmuş. sen söyle?Ben de tam tersi sizin dalga geçtiğinizi zannettim CANIM. Malum hayvanat bahçesi kediler köpekler için değil ve bunu herkes bilir de espri yapıyorsunuz zannettim...
Kimse şikayet edemez etsw de ciddi bir şey elde edemez o yüzden nerede iyi bakılıp mutlu olacaksa orada yaşarlar...farketmez ha hayvanat bahçesi, ha barınak, neresi kaldı hayvanlar için sen bana onu söyle? komşu şikayetçi olur, apartman izin vermez, her yer bina olmuş. sen söyle?
sessiz bir hayvan değilse bal gibide şikayet edilir canım, bizim burda komşunun köpekleri vardı bütün gece havlıyorlardı. hepimiz rahatsızdık, uyutmuyordu hayvanlar sonra toplanıp önce komşuyu uyardık, sallamadı. sonra toplanıp şikayet ettik, ceza falan kestiler, komşularla falan arası bozuldu ve taşınmak zorunda kaldı.Kimse şikayet edemez etsw de ciddi bir şey elde edemez o yüzden nerede iyi bakılıp mutlu olacaksa orada yaşarlar...
Sizin çocuğunuz sabahlara kadar ağlasa ve şikayet edilseniz ne hissederseniz o insanlar da aynısını hissediyor biliyor muydunuz? Uyardınız da ne dediniz acaba git barınağa bırak mı? Ya da ormana mı atsaydı acaba?sessiz bir hayvan değilse bal gibide şikayet edilir canım, bizim burda komşunun köpekleri vardı bütün gece havlıyorlardı. hepimiz rahatsızdık, uyutmuyordu hayvanlar sonra toplanıp önce komşuyu uyardık, sallamadı. sonra toplanıp şikayet ettik, ceza falan kestiler, komşularla falan arası bozuldu ve taşınmak zorunda kaldı.
canım senin yaptığın komik, çocukla hayvanı bir tutuyorsun. çocuğun ağlamasındanda şikayetçi olan komşular tanıyorum ben.Sizin çocuğunuz sabahlara kadar ağlasa ve şikayet edilseniz ne hissederseniz o insanlar da aynısını hissediyor biliyor muydunuz? Uyardınız da ne dediniz acaba git barınağa bırak mı? Ya da ormana mı atsaydı acaba?
canım ben söyledim diye benim üzerimden yürüyorsun ama geceleri sürekli havlayan bir köpeği komşular çekmez, bir değil iki değil ve bundan şikayetçi olan insan sayısı iki kişi falan değildi, apartmanın yarısı rahatsızdı ve toplasan 20 kişi,belki dahada fazla. insanla hayvanı nasıl bir tutarsınız, komşular şikayet ediyorsa başka bir çözüm bulunacak, boşuna denilmiyor hayvan beslemenin sorumluluğu ağır diye. insanların rahatsız olcağı belli bişey, al kedini köpeğini, çocuğun yerine koyduğun hayvan dostunu git şehir dışında ya da müstakil bir yerde yaşa o zaman. apartmanda yaşıyosanda şikayetçi olundu diye ağlama.yazıklar olsunnn..
nasıl keyfe keder nasılda rahatca sessız bır hayvan degılse bal gıbıde sıkayet edılır dıyorsunuz..
bu kadar basıtsın ey ınsanoglu bu kadar bencılsın ıste. neden nıcın dıye sorgulamak yerıne cozumu sıkayet etmekte o canı sahıbınden uzaklastırmakta ya da sahıbını huzursuz etmek daha kolay degıl mı ?
agır konusmak ıstemıyorum ama el ınsaf yahuuu. yeter bu kadar zulm ettıgınız hayvanlara. barınakta onca hayvan var kı sahıbınden ayrı sızın gıbı zıhnıyetınsızlerın oyuncagı olmus hor gorulmus dovulmus terk edılmıs.
can onlar can !!
cok sevdıgım bır soz var kımın soyledıgını hatırlamadıgım . Der ki ' Siz yeryüzündekilere merhamet edin ki, gökyüzündekiler de size merhamet etsin… '
Allah da sıze vıcdan versın vıcdann..
Benim için evcillerim başkalarının çocuklarından milyon kat değerli elalemin çocuğuyla tabi ki bir değil:)canım senin yaptığın komik, çocukla hayvanı bir tutuyorsun. çocuğun ağlamasındanda şikayetçi olan komşular tanıyorum ben.
canım bencillik senin hayat felsefen olmuş.Benim için evcillerim başkalarının çocuklarından milyon kat değerli elalemin çocuğuyla tabi ki bir değil:)
işte anlamadığınız bu hissiyat, çocuk gibi sahiplenilmesinin anormal ya da garip bulunması.
Sebep? Siz şikayet edip insanları muhitlerinden edince bencil olmadınız mı yani? Uyku kıymetliyse millet niye çocuk ağlaması çeksin? Köpek havlayınca uyku kaçıyor çocuk ağlayınca kaçmıyor mu?canım bencillik senin hayat felsefen olmuş.
birisi insan birisi hayvan, 20 kişiden fazla insan şikayet edince konunun tartışılcak bir kısmı kalmıyor canım. neden millet hayvanın havlaması yüzünden rahatsız olsun. siz istediğiniz kadar konuşun, millet istemiyorsa sizi o muhitte bu sebepten, duramazsınız. dediğm gibi, çok kişinin yaşadığı apartmanlara girecekseniz ve hayvanınız varsa böyle durumlar yaşanıyor. boşuna denmiyor hayvan bakmanın sorumluluğu çok diye. anlamamakta ısrar ediyosun.Sebep? Siz şikayet edip insanları muhitlerinden edince bencil olmadınız mı yani? Uyku kıymetliyse millet niye çocuk ağlaması çeksin? Köpek havlayınca uyku kaçıyor çocuk ağlayınca kaçmıyor mu?
çok kişinin yaşadığı bir apartmanda hayvanlarım var ve kimse şikayetçi değil çok şükür.birisi insan birisi hayvan, 20 kişiden fazla insan şikayet edince konunun tartışılcak bir kısmı kalmıyor canım. neden millet hayvanın havlaması yüzünden rahatsız olsun. siz istediğiniz kadar konuşun, millet istemiyorsa sizi o muhitte bu sebepten, duramazsınız. dediğm gibi, çok kişinin yaşadığı apartmanlara girecekseniz ve hayvanınız varsa böyle durumlar yaşanıyor. boşuna denmiyor hayvan bakmanın sorumluluğu çok diye. anlamamakta ısrar ediyosun.
farketmez ha hayvanat bahçesi, ha barınak, neresi kaldı hayvanlar için sen bana onu söyle? komşu şikayetçi olur, apartman izin vermez, her yer bina olmuş. sen söyle?