- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
30lu yaşlar genç yani mümkün.. Yakında pili biterTahminim 30-35
Ben esimin yaninda bile utanirim. Annemin yaninda yerin dibine girerim her haldeInsani sevismekten sogutacaklar pis sevisgenler dusunsenize anneniz geliyo size ve bagir cagir sevisen komsular valla ben yerin dibine girerdim kapilarina yazip" anladik seks hayatiniz cok iyi ama biraz sakin yiyisin aile.var burda" diye benim bile sinirlerim bozuldu
Ciddi isiniz ya nasıl bakmaya cesaret ettinizYok kadını gördüm kapımın deliğinden baktımama işin ilginç yanı eşim ben iki tane kadın gördüm ayrı ayrı diyor ve tarifi benim gördüğüme benzemiyor etti mi size 3 kadin
Enerji ve tork beygir farkiGün içinde bi yere gidip geliyor bazen ama plaja gider gibi yani
Nası yani aynı evde
Valla anahtar sesi duydum yerimden fırladım onlar asansöre binicekti o ara kadin sandaletini giyiyor adam da telefona bakiyodu göz ucuyla baktım bendeCiddi isiniz ya nasıl bakmaya cesaret ettiniz
YuhhhKv ve kp daha biz odamıza çekilmeden iş görmeye başlardı koridorda mutfakta olurdum sesler acayip gelirdi iğrenç ti resmen
Yargılamadan konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Yeni evlendigimde duvarların inceliginden evden komşudan kocadan dünyadan pek anlamayan benim de sesim komauma gidiyormuş. En üst kattayim haliyle üst katın yok bana ses pek gelmiyor ama benim alt katına gidiyormuş. Sadece inilti de değil işimiz bitince yatakta uzanıp kurduğumuz hayaller gelecek planlarımız. Sanirsin kağıt duvar. Alt komsuyla tanismiyoruz bile. Yöneticiye söylemiş kadın yöneticimiz Allah'tan. O da geldi bana söyledi. Hayatımda bu kadar utandigimi hiç hatırlamıyorum. Yer yarılsa içine girsem dedim. Sonra da asla ses cikarmadim, yatakta fısıltı dışında konuşmadım hep salonda konuştum ne konusacaksam. Diyeceğim o ki belki farkında değildir. Yada illa sorunlu bir tip değildir. Ben acemiydim, farkında değildim. ( Sonradan alt komsuyla çok samimi olduk. Helallestik. Şimdi abla kardeş gibiyiz. )
Sjdjdkdkfk
Grup seks falan mi yapıyorlarYok kadını gördüm kapımın deliğinden baktımama işin ilginç yanı eşim ben iki tane kadın gördüm ayrı ayrı diyor ve tarifi benim gördüğüme benzemiyor etti mi size 3 kadin
Hay maşallah :))Kv ve kp daha biz odamıza çekilmeden iş görmeye başlardı koridorda mutfakta olurdum sesler acayip gelirdi iğrenç ti resmen
Bzm durumda ayniydi bir gecede kactilar smdi hala polis geliyor kapiya ... hanimi taniyormusunz die bnde nasil tanimam bnm evde yapiyordu resmen diyorum ama icimdenBenzer bir durumu yaşadım, anormal sesler geliyordu sürekli. Ama öyle böyle değil dayak sesleri ağlamalar, kadına tecavüz edildiğini bile düşündüm.
Sonra eve farklı adamların girip çıktığını görünce olaya uyandım, polisi aradım. Polis geldi kapıyı açmadılar ama gecesinde apar topar taşındılar. Genel ev gibi kullanıyorlarmış yani. Belki sizin de öyledir.