• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşularının gürültüsünden düzensizliğinden yakınan var mı?

ezmoce

ALiNDa
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
1.127
5
108
İstanbul
Hanımlar ben 1 yıllık evliyim ilk zamanlar üst kattaki komşu hiç tanımazdım sabah işe giderken süpürge çalışır öğlede eve gelirim yine aynı aksam saat 10 yine aynı.Ama temizliği yıka yıka yapıyo yok böle bi sistem:)ses gürültü o biçim neyse,nişanlıyım ozaman annem bende bi sabah işe gittim o komşu hanım bu sefer camlarım açık tabi yatak odamın üstündeki camından sen git çarfalarını yorganları sil.annem söyledi bana da.başka zaman halıları silerdi.Sırf bu yüzden balkonda çamaşır asmam asla.Bigün de geldi dedi camlarını kapat cam silcem nerden bilim kadının çok ciddiyim hortumla camı yıkayacağını.e bu böyle olmaz tabi dimi. tamam sabırlıyımdır hele ki biriyle gidip hususi laf kavgasına asla girmem sevmem öyle şeyleri.Yine bi gün eve geldim.mutfak camım acık baktım ne göreyim ama allahım. hanımefendi yemeklerini yemişler sofra bezlerini silkelemişler ve benim cam kenarı olduğu gibi ekmek kırıntısı inanamazsınız.artık dedim yeter.çıktım kapısına ziline bastım bi genç kız açtı.annesini sordum geldi ,şimdiye kadar anlattığım ve anlatacağım hiçbirşeyde eksi artı yok bunu bilin. dedim işte hani cam kenarın da böyle böyle şeyler var falan kabul etmedi biz yapmadık dedi.Ama kızı yanında kendini işaret etti annesi ısrarla biz yapmadık dedi.Dedim biz çalışıyoruz haftasonları ( bilerek yapılsa bu kadar olmaz ) süpürgeyi çalıştırıyo sabah 8-9 da daha ilerleyen bi zamanda yapsanız dedim okadar da alçak sesle ve yumuşak konuşuyorum sonuçta benden büyük.hep inkara gitti tabi.Sonra karşı komşusu pat diye kapıyı açtı meraklı işte dinledi kapıdan kesin o anda konuya dahil oldu.Dedim ben söylim de sen bilirsin dedim.komşusuyla konuşurken ses tonunu biraz daha yükselterek ve alaycı bir tavırla rahatsız ediyormuşuz dedi. Ben arkamı döndüm dedim neden böyle yapıyosun dedi yok sadece rahatsız ettiğimizi söledim falan dedi.Eve gittim kapıyı kapadım arkamdan yüksek seesle yine dalga geeçerek Memurrr memurr diye bağırmaz mı:) işte ozaman anladım bu kadının karşısına birdaha çıkmicam diye.Ne hikmetse o günden buyana ses seda toz hiçbişey yok:)işe yaramış.:62:Sizin böyle aksi komşularınız var mı hanımlar tepkiniz ne oluyor?

Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Yazın kaldığımız evdeyiz bu aralar.Üst komşumuzun oğlu gece yarısı oldu mu yürüme bandında güp güp koşuyor. ://

bizim mah.de herkes birbirinden beter yaz oldu mu benim kabusum başlıyo :S sabaha kadar yüksek sesle konuşup kahkaha atanlar balkonda müzik dinleyenler son ses arabesk müzik dinleyenler:SS bu yüzden mah.de nerdeyse herkesle tartıştım sabah erken kalkcaz uyutmuyolar sabah işe giden var mı okula giden var mı hiç düşünmüyolar :47:

gürültü ne demek sonuna kadar açılan müzikler patpat yürüyüşleri..Bizim üst komşular herşeyi yüksek sesle yapıyorlar cinselliklerini bile dinlemek zorunda kalıyoruzzzzzz

Back