Komşudan şimdi de tehdit alıyorum

Sizi kötü köy bellemiş onlar. Fazla sessiz bulmuş. Gucu yeten gucu yetene olmus. Cirkefe catmissiniz. Hukuken gerekeni yapun. O evden tasinin ama sikayetci de olun.

ne cirkef insanlar var ya merdiveni ben neden sileyim cok istiyorlarsa oturup kendileri silsin hayir bunun yasal bir dayanagi falanda olamaz bide utanmadan tehdit ediyor

Yaptığı resmen zorbalık şikayet edin ne ona geliyor ne buna dağdan gelip bağdakini kovması cabası apartmanı silmek zorunda degilsiniz bazen insan evine yetişemiyor bide apartman temizliğinimi çıkarıyorlar başınıza direk şikayet edin ne saygısız insanlar var allah korkusu kalmamış

Ben hatırladım konuyu. Kadın gelinine de çaktırıyordu. Bence sizde ni işi çığrından çıkarın. Şuan size karşı adam toplayip sizi köşeye sıkıştırmaya çalışmış. Altında kalmanın kesinlikle. Ve dikkat edin, polisi aramaktan cekinmeyin

Kapinin yanında mutlaka goz yaşartıcı sipreili bulundurun ve kullanmaktan da cekinmeyin. Farzet geldiler, baktiniz iş cirkinlesiyor elinizde tutarsiniz ve hemen sikarsiniz. Zaten bunu yaptığınız icin kendinizi korumak zorunda kaldiginizdan hemen onlarin adina dava acilir. Hastaneye gitmeden de kendine gelemezler. O yuzden durum polise intikal eder. Inan bir daha yanina yaklasacagi zaman destursuz adim atamaz. Birde sikayet ederim filan demeyin. Direk uygulayin ki Duruşunuz net olsun.bu sekilde konusmaya cesaret eden kadin, normal olamaz.

Huzur bulamadığın yerden taşın mal sahibi cahil ve sonradan görmeymiş, çirkef insanlarla başedemezsiniz, hem suçlu hemde güçlü olurlar, huzur istiyorsan merdivenleri sileceksin onların egoları da huzur bulacak, seni aşağlayacaklar ve böyle dedikodu yapıp
Mutlu olacaklar, arkandanda," ona gününü gösterdik diyecekler arkandan

Bel fıtığım var falan deseydiniz keşke
Normal şartlarda şikayet edin derdim ama şikayet ettiniz diye daha da çirkefleşebilirler. Hiç sevmem gergin ortamı. Taşınırdım sanırım ben.

Şikâyet et hemen kimmiş o seni dovecek öğretmen falan dinlemem nedir sen kimsin ya konuşmasını kibarlığı öğren hemen git şikayet et bide ses kaydın varmis daha ne olsun . Şikâyet ettiğin zamanda yine uğraşır bunlar seninle başka biryere tasin sürekli rahatsız olursun belli ki geri kafalı kendini birşey zanneden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…