- 5 Ağustos 2019
- 94
- 126
- 93
- 32
- Konu Sahibi Melek04140
-
Taşınmam mümkün değil, çünkü görev yaptığım okul hemen arka sokağımda. Burayı da buraya tayin olunca kredi ile yeni almıştımŞıkayet edın sonrada ordan taşının
ben olsam islak mendille silerim, oldugu kadar, benim elimden bu kadar geliyor kusura bakmayin, bel fitigim var, doktor da bu kadarina izin veriyor derim. kimseyle de komsuluk etmem.Arkadaşlar önceki konularımdan belki hatırlarsınız. Binaya yeni taşınan komşu bu yazıyı asmıştı. Ben de bu olay üzerine, çalışan biri olarak artık kesinlikle merdivenleri silmeyeceğimi, temizlikçi tutulursa payıma düşeni vereceğimi söylemiştim. Binaya temizlikçi tutmak için para vermek istemiyorlar. Benim kendi günümde birine sildirmemi de kabul etmiyorlar, dışarıdan birini kabul edemezlermiş. Bir hırsızlık durumu olursa ondan bilinip bana gelirlermiş. Yan dairemde bir kaynana gelin var, bunlar aynı zamanda bu binanın gecekondu iken toprak sahibiymiş, 2 tane de kiracısı var bu apartmanda. Yöneticiye gidip; "Söyle ona bu binada oturuyorsa biz nasıl siliyorsak o da silecek, dışarıdan birini de kabul etmeyiz. Onu ayağımın altına alırım, sebebi olmayayım, öğretmen falan dinlemem beter ederim" diyormuş. Yönetici de benden yana ama onun kiracısı olduğu için sesini çıkaramıyor. Yöneticinin kızı beni sever, bunların hepsini gizliden ses kaydı yapmış bana getirdi. Evden çıktığım anda sözlü taciz ediyor, tartışıyoruz. Şimdi de komşuların hepsini toplayıp kapıma gelip sözde beni döveceklermiş. İki gündür bekliyorum gelmesini, geldiği anda polisi çağıracağım.
Diğer yandan bu eski toprak sahibi dediğim kadının; kiracılarından aldığı gelirleri devlete bildirmediğini, kirayı elden aldığını, kontratta da yarısı olarak gösterdiğini sağlam bir kaynaktan duydum. Yine bina projesine aykırı olarak terası kapatıp eve dahil etti. Belediye; şikayet olması halinde yıkıp, bir de ceza yazıyor. O yazıyı yazan komşuyu dolduran da zaten buymuş. Sizce bu kadar pervasız davranan kadını belediyeye ve vergi dairesine şikayet edeyim mi? Yalnız yaşayan biriyim. Siz olsanız ne yaparsınız? Tarafsız olarak sizler daha sağlıklı düşünebilirsiniz diye sizlere sormak istedim. Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın.
Evet dinledim. Bana da verdi ses kaydını kızSiz ses kaydını dinlediniz mi? Yöneticinin kızına güvenebilir misiniz? Ses kaydı sizde var mı?
Savcılığa gidip şikayet ederseniz bunları karakola çağırıyorlar ifadeye. Belki korkarlar böyle.
Ayrıca direkt belediyeye şikayet etmek yerine şikayet etme ihtimalinizin olduğunu çıtlatabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?