- 12 Ekim 2015
- 11
- -3
- 34
- Konu Sahibi bahtsiz19900
Merhaba.Benım psikolojım ciddi anlamda bozulmaya başladı.2 yasında oğlum var ben bir anneyim doğum yaptıktan sonra üst katı defalarca uyarmamıza rağmen (2 erkek cocugu var ) doğru duzgun zaptedemedikleri için bir akşam cok sinirlenip balkondan yukarıya allah belalarını versin diye bağırdım o kadar ses vardıki çünkü oğlum titreyerek uyanıyordu.Bir gece sonra cocuklarına bilerek ses yaptırdılar.Neyse bir yıl geçti geçmedi kapımın önünde tanımadığım onlardan cıkan bir kadın ve cocuk (kapı delıgınden bakıp dınliyorum) cocuk yukardakılerın bilerek bizim kapıyı gösteretek ses yaptığını ima etti kadın kıs kıs gülerek sus sus dedi cok sinirlendim kadın giderken balkondan terbiyesiz dedim o cocuk ara ara hep ses yaptı babası her ne kadar uyarsa da cocuga zehir akıtılmıs bir sefer bir gün cocugu bana dedıgınden eminim aşağıya doğru çirkin suratlı kız dedi ailesinden öğrenmiş belli cunku ben cocukla hıc karşılaşmadım içimde o kadar biriktiki bunlar bir akşam herşeye doldum yukarda yine ses derken tavana sert bişekılde oyuncak fırlattım.Bınlar benı neredeyse her daireye anlattılar asagıkı komşuya inip onlarla bir olup yukarıya vurmalar bana mutfak boşluğundan çirkin suratlı kız bilmem ne hakaretler eşim adamın ağzını arıyor sorun yok diyor ama her gece sabaha kadar bana şarkı soyleyerek hakaret edip evden cıkmama ugrasıyorlar polise de veremiyorum çünkü sana demedim der sıyrılabilirler onları duymamış mutlu davranmaya calısıyorum iyice azıtıyorlar gün içindede yapmaya başladılar ben hayatımda böyle kötü insanlar görmedim susmak en güzel hakarettirler derler artışını yaşıyorum cok kuduruyorlar ama eksisi haklıyken kendımı ifade etmeme (konuşmaya bile tenezzül etmiyorlar)hakaret duymak zoruma gidiyor allahın yarattığı bir insana hakaret ediyorlar ben bir anneyim ya aklım almıyor ne yapmalıyım bilmiyorum işin kötü yanı eşim ben duymuyorum diyor ben sabaha kadar hakaretlerını dınlıyırum susmuyorlar yorulmuyorlqr zaten sosyal fobisi olan psıkolojısı bozuk ama güçlü durmaya calisan biriyim cok hassas bir insanım